otwarta?:blink:
otwarta?:blink:
Być moze jakis bug . Zapytaj na IRC'u :P
ładnie wolnych kont ale kod jest wymagany tyle że to umożliwili
To,że są wolne konta nie oznacza otwartej rejestracji;)Tyle jest po prostu do limitu użytkowników...
zaproszenia wymagane![]()
Esa1 jakoś tak dziwnie bez Ciebie w roli admina.
Ciekaw jestem czy następca poświęci tyle samo czasu stronie co Ty
Dzięki za prace
Tyle z mojej strony
napisał : granis19
To żeś kolego mi humorek od samego poniedziałku poprawił tą wiadomością (mam nadzieję że tego niekompetentnego admina i jego nicka nigdy już nie zobaczę w świecie P2P). Wreszcie ktoś podjął słuszną decyzję na DS.Esa1 jakoś tak dziwnie bez Ciebie w roli admina.
Ciekaw jestem czy następca poświęci tyle samo czasu stronie co Ty
Dzięki za prace
Tyle z mojej strony
pozdrawiam gagartczew
http://img225.imageshack.us/img225/4519/propozycjads.jpg
za tą propozycję były załogant ma bana , he he
ps
proszę moderatorów TM o zdjęcie mi Staffera
JacekTG postawił(li) piwo za powyższy post
I teraz macie pełen obraz strony DS i DT, oceńcie i sami wybierzcie gdzie załoga leci sobie w chu.... a a gdzie jest porządna.
Pozdro dla ogarniętych ludzi z olejem![]()
esa1, to tylko potwierdza coś, o czym było wiadomo od dawna i co było m.i. powodem rozłamu DS i powstania DT. Sysop ładuje kasę do własnej kieszeni (tzw. kieszonkowe i to pewnie niezłe kieszonkowe). Nikt teraz nie podważy Twojego oświadczenia (screen). Mogą sobie pozostali stafferzy z DS pisać co chcą, a i tak nikt im już nie uwierzy. I to byłoby na tyle w tym temacie. Ale niesmak z tego powodu pozostanie na długo i zaowocuje brakiem dotacji w najbliższym czasie oraz brak kieszonkowego dla sysopa. No chyba, ze ludzie nadal będą naiwni i dalej będą wpłacali tyle, ile dotychczas, ale to już ich sprawa.
Pisząc te słowa ShInIgAmI (tak sobie myślę) nie miał na myśli całego staffu DS tylko sysopa który się wozi BMW. Wiadomo mi, że temat ten już był podejmowany i załoga DT wspominała już dawno że ten właśnie "sysop" przejmuje datki na własne potrzeby (czytać paliwko do Bety).napisał @karol190
Sorry kolego, ale JA jako załogant DS nie lecę sobie w chu...., nie mam dostępu do konta, nie wiem ile jest na koncie, nie wiem kto wpłaca i ile wpłaca. Więc nie pisz tutaj takich bzdur, że załoga "leci sobie w chu....".
Nie lubię jak ktoś pisze to czego ja nie robię.
Ja jako były user tej stronki mogę powiedzieć tylko tyle że dwa razy dostałem niesłusznie bana (w moim mniemaniu). I Ci ludzie ze staffu którzy będą teraz protestować że należało mi się, to niech sobie darują te puste gatki.
Fakt za późniejsze moje wypowiedzi na temat DS sam bym dał sobie bana, ale te wypowiedzi były pod wpływem emocji i temat uważam za zamknięty (nie mam konta na DS i niech tak już zostanie):P
pozdrawiam gagartczew
gagartczew dobrze to wyjaśnił, sorki z brak zrozumienia ale nie wiem kto trzyma kasę i dlatego napisałem załoga
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks