Jaka internetowa napinka :w00t:
Ja myślę, że jeszcze chwila i moderatorzy chętnie przedstawią swoje argumenty :P
Jaka internetowa napinka :w00t:
Ja myślę, że jeszcze chwila i moderatorzy chętnie przedstawią swoje argumenty :P
twardziel :-)
cyt. granis19
A Ty co obrońca uciśnionychPanowie dowcipnisie , któryś z cytujących moje komenty mieszka koło w-wy i chciałby przedstawić swoje argumenty na żywo ?ja mam najbliżej do Brukseli może podjedziesz. A w Polsce to niestety Północ
hmm.. nie to, zebym sie czepial ale robicie offtop. znowu poleca glowyneaky:
nie jestem adwokatem ani windykatorem strony, denerwuje mnie tylko jak obraża sie ludzi których sie nie zna , a jak was wyrzucili ze strony - na pewno nie bez powodu
edit
@cobcob
Na stronie jestem wystarczająco długo, żeby wiedzieć że za darmo nikogo nie odpalą
Na SB też można pisać spokojnie , bo krawat to dostaje za nie seed`owanie, a nie zadawanie głupich pytań.
Jak chcesz mieć dostęp do najlepszych jakościowo filmów/koncertów to Ci podeślę zaproszenie na DS
Ostatnio edytowane przez granis19 ; 10-08-09 o 00:00
No widzisz - temat to ty zacząłeś.
Nic nie wiesz i ferujesz wyroki.
Dasz sobie palec uciąć, że to pan x właśnie ma rację?
edit:
@granis19
będziemy korespondować w "edit'ach" ?
Dzięki za zaproszenie, jednak nie skorzystam.
Chętnie powrócę na tracker po przeprosinach "zarządu".
Zostałem zbanowany z powodów znanych tylko esa1 i mik
- ci panowie (?) nie znają regulaminu strony, którą zarządzają![]()
Ostatnio edytowane przez cobcob ; 10-08-09 o 01:09
@cobcob - nie Ty pierwszy i ostatni, zbanowany "bez powodu" - sam to przyzyłem na 2 trakerach mimo dobrego ratio, nie robiłem przerzutów itp. Za co - nie wiem. Podonież za to ze mam neo.
Jednak to były prywatne trakery wiec przynajmniej teoretycznie załoga moze dobierac sobie userów wg własnego uznania i musiałem sie z tym pogodzić. Tez chyba nie kazdego chetnego bedziesz tolerował w swoim domu.
Na DS jestem troche i jakoś sie trzymam. Nie miałem okazji odczuć jakichkolwiek złosliwości ze strony załogi - raczej wprost przeciwnie.
Nie powiem, że wszystko mi sie tam podoba - ale cóz idealnie nie jest nigdzie.
Nie moge jednak zrozumiec dlaczego w tym wątku cześć userów ciągle "opluwa" DS i jego załoge. Nie podoba sie traker i jego załoga - zapomnijcie o nim. Nie ma przymusu pobierania czegokolwiek z DS - zresztą z tego co zauwazyłem filmy predzej czy pozniej i tak pojawiają sie na wiekszosci trakerów /kolejność bywa rózna/ - wystarczy poczekać. Troche gozej bywa ze wstawkami z dobrej jakości muzyką na DVD - to juz poza DS ciezko znaleść na innych polskich trakerach.
Pozdrowienia dla wszystkich userów DS.
Ostatnio edytowane przez ose ; 10-08-09 o 10:41
poczytałem , pośmiałem się , teraz krótkie odpowiedzi :
*cob , otrzymałeś bana za logowanie się - pomimo moich kilkukrotnych upomnień i ostrzeżeń - ze shell'a (dedyk) , na DS jest to niedozwolone
*gagacośtamcośtam ( palce na klawie można połamać ) Tobie tylko odpowiem że wiele lat musiałbym być zamknięty w wariatkowie by zniżyć się do Twojego poziomu.
Dla uspokojenia i ukojenia Waszych nerwic oświadczam że nikt mnie z załogi nie wywalał , zwyczajnie testowałem kilka rzeczy na stronie , a tak mi było najłatwiej z mojego konta.
*granis , dziękuję za wyrozumiałość i ciepłe słowa
Pośmiejmy się wszyscy
Dostałem warna - wyjaśniłem.
Nie uwierzyłeś, poprosiłeś o dowód, że to dedyk (to jednak można) - dostałeś. Olałeś odpowiedź.
Proponowałem spotkanie na irc - olałeś.
Dostałem bana.
(oryginalna korespondencja do wglądu)
zacytuję regulamin DS:
Kilka IP (czy mogę się zalogować z róznych komputerów?)
Tak, jest to możliwe. Torrent przypisany jest do użytkownika, więc można pobierać/wysyłać z różnych adresów IP. Wystarczy tylko zalogować się na komputer A i B na to samo konto i pobrać plik torrent (ew. przenieść gotowe dane z komputera A na B) i zacząć pobierać lub wysyłać. Możesz pobierać w tym samym czasie dwa różne torrenty z dwóch różnych IP, ale nie możesz pobierać jednego torrenta symultanicznie z różnych lokalizacji.
Pamiętaj, opcji "kilku IP" powinieneś(-nnaś) używać, jeżeli chcesz osobiście korzystać ze Swojego konta z różnych komputerów (np. dom, praca). Dzielenie konta z osobami trzecimi jest zabronione. Zabronione jest również logowanie przez "proxy" oraz konto "Shell"
Czarno na białym: nie naruszałem regulaminu.
Korzystam z komputera (serwer dedykowany) osobiście i wyłącznie.
Konto shell z natury jest kontem, a nie fizyczną maszyną.
Całość waszej argumentacji podsumował Mik:
"dla nas dedyk to shel"
"Dedyk to shell !!"
"kazda osoba która loguje sie z dedyka ma cos do ukrycia"
Ostatnio edytowane przez cobcob ; 13-08-09 o 11:59
gratuluje spawarce rozumowania ;] http://pl.wikipedia.org/wiki/Konto_shell
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks