wychowalem sie na muzyce disco.
wychowalem sie na muzyce disco.
Wychowalem sie jak jeszcze istnial zespol Queen lubielem ich sluchac w tamtych czasach.
A obecnie to Armin van Buuren i DJ Tiesto.
W latach 80-tych słuchało się wszystkiego a lista przebojów pr.III biła rekordy słuchalności.Ja to jakoś tak od początku skłaniałem się ku muzyce elektronicznej no i tak już zostało.
Ja od początku techna trancu house moze czasem hi hopu, rap szczerze wszystkiego po trochu co wpada w ucho
ha,ha w wieku 13-15 lat sluchalem na MK125 slade,sweet ,cozy powell,suzi quatro...potem muze italo
Kazik Staszewski w różnych wydaniach ;)
Hoh zespól Roxetteto bylo to kilkanaście lat temu ;)
pierwszy etap (wiek 3-12 lat): tic tac toe, Metallica, EKT GDYNIA, SDM, Michael Jackson
drugi etap (od 13-16 r życia ): TECHNO przez cały czas.... TERROR (hardkorr techno),
trzeci etap (od 16 do teraz): trochę tego z pierwszego etapuoraz przeciwności takie jak: TRANCE, PSYCHADELIC sounds ;] << I LOVE IT, DRUM N BASS, dubstep... oraz muzyka gitarowa np TOMMY EMMANUEL albo IGOR PRESNYAKOV oraz SUNGHA JUNG
pozdro!
Brat nie dał mi odetchnąć od rocka. Katowaliśmy na kasetach magnetofonowych Iron Maiden, Metallicę, Dio, Slayer, Megadeth, Anthrax. Potem przyszedł czas na trochę "lżejsze" klimaty - U2, Queen, Queensryche, Def Leppard, Deep Purple, Led Zeppelin, Red Hot Chili Pepper, Scorpions, AC/DC. Parę lat później zainteresowałem się indie rockiem: Manic Street Preachers, Weezer, Klaxons, trochę punkiem :Green Day, The Offspring, Sum 41, Pennywise, Good Charlotte, Blink 182.
Ostatni rok to wycieczka w elektronikę :Goldfrapp, Moloko, Morcheeba, Daft Punk.
Trochę popu ze szczególnym naciskiem na Kylie Minogue oraz house'u - David Guetta, Bob Sinclar i wielu wielu innych wykonawców ;D
Było tego trochę ;D
Ja generalnie wychowywałem sie na tym co słuchał mój ojciec, czyli U2, Marillion, Camel, Simple Minds, generalnie same rockowe zespoły.![]()
Iron Maiden i G&R, a pozniej juz cos ciezkiego:P
Kazik, Metallica, Sepultura, Soulfly, Slipknot, Korn, SOAD (do tego HH taki jak K44, Paktofonika, Nagly Atak Spawacza) - wszystko tego pokrojudo teraz slucham, choc to juz nie to samo co kiedys za bajtla na rokotekach i koncertach :P
Ja nie miałem określonego stylu muzycznego słuchałem wszystko. Dopiero po jakimś czasie zacząłem słuchać techno i house i skończyło się na TRANCE![]()
..::Trance 4eVer::..
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks