Witam, słyszałem, że w 2012 ma nadejść koniec świata. Dużo o tym słyszałem ale po niektórych wypowiedziach różnych ludzi, stwierdziłem, że to ściema jest :PP Co wy o tym sądzicie, i czy wiecie coś na ten temat ?
Pozdrawiam,
raymel
Witam, słyszałem, że w 2012 ma nadejść koniec świata. Dużo o tym słyszałem ale po niektórych wypowiedziach różnych ludzi, stwierdziłem, że to ściema jest :PP Co wy o tym sądzicie, i czy wiecie coś na ten temat ?
Pozdrawiam,
raymel
To, że nie zdołamy zorganizować Euro 2012 to nie znaczy, że będzie koniec świata. Wstyd i tyle.
Ja nie powiedziałem, że nie będzie Euro 2012 ;) Podobno koniec świata ma nadejść w grudniu : PP
Czytałem też o tym ale jak dla mnie to ściema a Euro możliwe że będzie zależy jak Polacy to rozegrają![]()
Ciekawe koniec świata mówisz to postanów sobie od dziś, że będziesz dobrym człowiekiem i będziesz pomagał innym żebyś potem poszedł do nieba :P
Tu jest artykuł:
http://www.dziennik.pl/nauka/article...ec_swiata.html
to juz kolejny koniec swiata w tym stuleciu ;-)
pierwszy byl chyba w 2000 roku, pozniej jak byla zmiana papieza... a i chyba po drodze jeszcze jakies byly - ale juz takie mniej ciekawe - no bo koniec swiata mozna latwo przepowiedziec z ukladu planet itd. takie jest moje zdanie na temat poprzednich 'koncow swiata'. w tym przypadku tez sie pewnie narobi szumu, choc ja o tym koncu swiata z 2012 roku slyszalem z innego zrodla. koniec swiata ma nie oznaczac globalnej katastrofy, ale wydarzenie ktore zmieni bieg historii ludzkosci. cos jak narodziny Chrystusa... widzialem to na filmie, ale ja w takie cos nie wierze. zbyt duzo czasu by cos przypuszczac. przeciez koniec swiata to nie jakies wydarzenie ot tak i juz. musza byc jakies wiarygodne przeslanki, cos sie musi wczesniej dziac...
Zapraszamy na nasz kanał IRC !
Serwer: irc.p2p-network.net
Kanał główy: #tm
port: 6667
Nie wiesz jak się do nas dostać ?
Wejdź --> TUTAJ <--
Chcesz posiedzieć na IRCu, a nie chcesz instalować dodatkowego oprogramowania ?
Wejdź --> TUTAJ <--
Z tym papieżem: miał być koniec świata jak wybiorą na papieża Murzyna. Więc KK sprytnie wybrał innego.
konca swiata nie bedzie, ale wybuch trzeciej wojny jest bliski
Kosowo jest tym malym panstwem z przepowiedni, od niego wszystko sie zacznie
'Antychryst zniszczy wkrótce Trzech,
Siedem i dwadzieścia lat będzie trwała jego wojna,
Heretycy są martwi, uwięzieni, wygnani,
Czerwony grad, woda, krew i ciała pokrywają ziemię'
@szymono
a ja pozniej slyszalem, jak juz wybrali nowego papieza, ze koniec swiata bedzie jak papiezem zostanie Czarnoskory kardynal, ale po Benedykcie ... ludzie potrafia sobie cos dorobic.
a co do przepowiedni ... W Apokalipsie Swietego Jana jest o polu Armageddon czyli ziemi swietej - bliski wschod.
Zapraszamy na nasz kanał IRC !
Serwer: irc.p2p-network.net
Kanał główy: #tm
port: 6667
Nie wiesz jak się do nas dostać ?
Wejdź --> TUTAJ <--
Chcesz posiedzieć na IRCu, a nie chcesz instalować dodatkowego oprogramowania ?
Wejdź --> TUTAJ <--
euro 2012 w PL<- jak dadzą plame to będzie koniec świata... dla polaków![]()
w 2012 ma niby nastąpić przebiegunowanie, tak wynika z notatek Majów, którzy podobno wygineli w ten właśnie sposób kilka mln. lat temu (tą datę podobno podało im ufo by ostrzegli następne pokolenie). Podobno też naukowcy znaleźli dowody na to właśnie owe przebiegunowanie w skorupie ziemskiej. Jednak wydaje mi się to kompletną bzdurą, bo skoro ma to nastąpić coś w grudniu i do tego jest nawet podana dokładna godzina
, to coś nie tak w tym jest... nawet jakby się w to chciało uwierzyć to się poprostu nie da
![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks