Na fotka.pl bueheh
Tak serio to na środku ulicy ;)
Na fotka.pl bueheh
Tak serio to na środku ulicy ;)
Ja generalnie przez netaDzielilo nas okolo 250 km, dzisiaj mieszkamy razem juz prawie 3 latka
![]()
A ja w szkole poznalem![]()
Pokazał kaloryfer na siłowni i oszalała lol, ja na razie szukam swojej połówki wytrwale ;] nie ma ideałów
Gomez powodzenia![]()
przed sklepem xD
a to ciekawe bo w naszym przypadku to razem chodzilismy do przedszkola później do podstawówki i nasze drogi się rozeszły ąz do czasu jak spotkaliśmy się w pracy niesamowita historia Jak się ksiądz pytał jak długo się znamy to jasne że od przedszkola ..........................
z czego jestem dumny ? iTS SCT PT GT *TN TL.org dlaczego jestem ciągle niedoskonały ? *TN
(podpis edytowany ze względu na nagięcie regulaminu / z mojej strony - tym razem mam głęboką nadzieje że jest bezproblemowy)
Pavesi opowiedz wiecej to moze byc ciekaweSry za OT
Każdy mówił:"Nie bierz dupy ze swojej grupy" no i jak to w życiu... wszystko na odwrót :P
ja swoją poznałem leząc kolo samochodu (dałem sobie w palnik tego wieczoru) jesteśmy ze sobą ponad 4 lata.
Każdy ma swoja drugą polówkę, Moja chłodzi sie w lodówce :P A tak na poważnie to na chwile obezna jestem singlem, a poszukiwanie trwają
Ja swoją połówkę poznałam w szkolechodzimy do jednej klasy i tak jakoś od pierwszej klasy na początku zaczeliśmy często gadać,sms,gadu,a potem to już z górki
"On:będziesz moja? Ja:już jestem"
a teraz jesteśmy ze sobą już półtora roku i jest super
a to że jesteśmy w jednej klasie to traktuje jako duży plus bo cały czas jesteśmy razem
![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks