Interesuje mnie gdzie i w jakich okolicznościach poznaliście swoją drugą połówkę oraz jakie uczucia wam towarzyszyły...o ile taką poznaliście;-)
Interesuje mnie gdzie i w jakich okolicznościach poznaliście swoją drugą połówkę oraz jakie uczucia wam towarzyszyły...o ile taką poznaliście;-)
na internecie.... lol ;)
Napisała do mnie na gg czysty przypadek i teraz jesteśmy ze osoba 7 miesięcy już.
W pociągu Gdańsk-Lublin.Później było pól roku gadu gadu tylko przez telefon parę razu w tygodniu(500 kilometrów to spora odległość aby się często widywać), aż się zaczęło na poważnie.No i już 9 latek minęło od tamtej wycieczki pociągiem.
Poznaliśmy się przez przypadek w kafejce ;-)
Znalazła mnie w rowie i się mną zajęła lol xD
edit:
@kostekkosa, to tak dla żartu napisałem, żeby nie było tak romantycznie w tym temacie![]()
@magdens32
Prawdziwych przyjaciol poznaje sie w biedzie, ale nie wiedzialem ze w takiej sytuacji mozna poznac swoja milosc
Ja swoja kobietke poznalem w ... kosciele ... tak, tak - a raczej przed kosciolem. przyszla z kolezanka, ktora znalem i tak sie poznalismy. jestesmy razem juz 3 latka i 2 miesiace![]()
Zapraszamy na nasz kanał IRC !
Serwer: irc.p2p-network.net
Kanał główy: #tm
port: 6667
Nie wiesz jak się do nas dostać ?
Wejdź --> TUTAJ <--
Chcesz posiedzieć na IRCu, a nie chcesz instalować dodatkowego oprogramowania ?
Wejdź --> TUTAJ <--
Lol ... Ja.....szkoła ... Teraz jest moją żoną ... 11 lat sie znamy i jesteśmy bardzo szczęśliwi ;D
Heh... długo by opowiadać, ale w wielkim skrócie pomyliłem kiedyś mieszkania tj. drzwi(chciałem iść do kolegi) i od tego momentu zaczęliśmy się spotykać...
W lecie oczywiście. A i tak moje koszulki to więcej odsłaniają niż zakrywają. Szkoda, że laski w takich nie ćwiczą.![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks