Aktualnie głównie abonament w Play ;)
Aktualnie głównie abonament w Play ;)
plus, chciałbym zmienić na play lecz odrzucają mnie ceny wiadomości z innych sieci właśnie do play, bardzo drogo.
Aktualnie mam umowę w sieci PLAY mimo zaporowych cen telefonu nie mam zamiaru zmieniać operatora.
Obecnie korzystam z Heyah, chociaż ubolewam nad tym, że nie ma już GaduAir, była to sieć wręcz idealna dla mnie.Ale po zakończeniu jej działalności trzeba było na coś się zdecydować.
Abonament Play 69 zl msc i 750min do wszystkich i nielimitowane do play na zawsze![]()
Ocywiście PLAY. Najtańsze rozmowy, nielimitowany internet, nawet po wykorzystaniu wszystkich pakietów. Dobre telefony w ofercie. Polecam.
Przez parę lat byłem w Idei, późniejszej Orange, lecz potem przeszedłem do Ery, dzisiejszej T-mobile i tak już jestem z 5 lat.
Kolejny PLAY(boy) tutaj ;) Abo 65 PLN, 87zł na konto, 1 GB, stan darmowy + tam jakies jeszcze minuty za e-fakture. Kasy praktycznie nie wykorzystuje, wszystkie opłaty idą z bonusów.
C2D E6550 @3,36GHz | ASUS P5KC | GEIL 2GB-800 ULTRA | 2x Seagate 500 GB RAID | Chieftec 400W | nVidia 8600 GT
Ja korzystam z PLAY'a na kartę. Ale gdyby T-mobile zapropownowało takie same warunki jak PLAY to tam bym wrócił do Ery z której korzystałem dobre kilka lat.
PS. Ankieta mówi coś innego niż piszecie, więc głosujcie:P
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks