Zapraszam do wątku poświęconemu HS (czyli połączeniu Heaventrackera z Polischsource) -> http://www.torrentmania.info/f-stron...-hs-47177.html
Zapraszam do wątku poświęconemu HS (czyli połączeniu Heaventrackera z Polischsource) -> http://www.torrentmania.info/f-stron...-hs-47177.html
Nothing is ever all wrong even a clock that stops is right twice a day
http://www.ride2die.com
Pomocne Klikniecie
Chciałbym podziękować całej załodze PS za ogrom pracy jaki włożyli na stronie i nie tylko.
Wszystkim razem i każdemu z osobna. Uploaderom za całokształt, a szczególnie za najszybsze wypełnianie próśb. Nie ma strony, na której, by to działało tak błyskawicznie jak właśnie tam. Obawiam się, że już tego może nie być. A szkoda.
Całej społeczności za atmosferę, jaką tworzyli na ircu i stronie. "CHULIGANERIA" :P
Szczególne podziękowania składam na ręce LordaVadera, za wsparcie dla userów PS pomimo wycofania się po połączeniu.
Oraz dla Paulli, która opuściła szeregi PS. :*
Determination... Discipline... Pain... Passion... Body Building...
"Kłamstwem można niekiedy zajść daleko, ale nie można wrócić."
Tadeusz Kotarbiński
NIE ROZDAJĘ ZAPROSZEŃ I NIE PROSZĘ O NIE, JEŚLI ZOBACZYSZ MÓJ POST Z PROŚBĄ, BĄDŹ Z CHĘCIĄ ROZDANIA ZAPROSZENIA RAPORTUJ!!!
ACTA
Spamer tu był!
Jak już sobie tak słodzimy to także pragnę podziękować wszystkim userom PS za te blisko 2 lata współpracy. Czasami gorsze a czasami lepsze, ale zawsze sympatycznie i bez większych napięć spędzone wspólne chwile będę zawsze mile wspominał. Oczywiście nadal będę w miarę swoich skromnych możliwości służył pomocą i radą czy to na HS czy na PT.
Wszystkiego najlepszego na przyszłość!
--
Nie dyskutuj z idiotą - ludzie mogą nie dostrzec różnicy. ]:->
rav506 postawił(li) piwo za powyższy post
Byłem z wami niemal od początku i muszę powiedzieć jedno,tak przyjaznych stron dla userów jest bardzo mało.
Pozdrowienia i dzięki za dobra robotę.
HS nigdy nie będzie dla mnie tym czym było PS. Farewell, Paulla i LV trzymajcie się
Dzięki również, za to co wnieśliście do świata p2p, chyba jako jedyni potrafiliście znaleźć sposób na ciągły i szybki rozwój i utrzymywanie naprawdę wysokiego poziomu.
P.S. Nie dajcie się ;]
Witam mam takie pytanie. Ale zaczne od podziękowań.
Dziękuje całej ekipie PS za prace i poświecnie dla trackera.
AVE ! Szacun !
A teraz pytanie Jeśli na PS miałem naliczone 50GB ul a na HT tylko 1,5 to dlaczego zaliczylo mi na HS 1,5 a nie 51,5? Da się to jakoś odkręcic?
22:02 +BloodMan 2010-03-01 22:02:36 Konto użytkownika 251920 (MaG1910) zostało zablokowane przez BloodMan. ('podziękuj octopusowi').
22:02 +BloodMan 2010-03-01 22:02:15 Konto użytkownika 251919 (Octopus) zostało zablokowane przez BloodMan. ('panie tomku?wal sie
').
17:04 mardaster • jakby BloodMan wiedzial ze to Twoje konto
17:04 mardaster • to na pewno by nie banowal
@Krzysztofik5 statystyki się nie sumują. są przepisane domyślnie z HT. Możesz na ircu poprosić o zmianę na PS.
Determination... Discipline... Pain... Passion... Body Building...
"Kłamstwem można niekiedy zajść daleko, ale nie można wrócić."
Tadeusz Kotarbiński
NIE ROZDAJĘ ZAPROSZEŃ I NIE PROSZĘ O NIE, JEŚLI ZOBACZYSZ MÓJ POST Z PROŚBĄ, BĄDŹ Z CHĘCIĄ ROZDANIA ZAPROSZENIA RAPORTUJ!!!
ACTA
Spamer tu był!
To i ja się dopiszę do tego tematu ;-)
Chciałbym podziękować załodze PS za całą pracę włożoną w funkcjonowanie serwisu. Oprócz tego, dziękuje wszystkim userom za atmosferę, która dzięki Wam istniała.
Mimo tego, że PS oznacza PolishSource, w tym miejscu dodaje nowy skrót:
PS - Przyjazna Strona, Przyjazna Społeczność
Wielkie wyrazy uznania za całokształt.
Pozdrowienia dla całej załogi oraz społeczności ;-)
Pamięć o PS zostanie na zawsze.
Amen
Jestem przekonany, że PolishSource jest naprawdę istotną podwaliną pod nowy serwis HeavenSource. Była to wartościowa strona, dziś wniesie wiele w nową stronę.
Dziękuję PS za to, co robili dla użytkowników. Pozdrawiam!
thx lord Vader za tyle lat na stronach
PS, byliście dobrą stronką, dzięki!
Cyżby PS wracało ?
Ostatnio edytowane przez Virtual Machine ; 15-11-10 o 14:32
...
Aktualnie 8 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (1 zarejestrowany(ch) oraz 7 gości)
Bookmarks