Tez uTorrent. Sciaga mi sie wszystkim dobrze ale uTorrentem najlepiej mi sie wysyla no i oczywiscie nie zamula kompa :rap:
Tez uTorrent. Sciaga mi sie wszystkim dobrze ale uTorrentem najlepiej mi sie wysyla no i oczywiscie nie zamula kompa :rap:
Azureussss:P I nie ma mocnych
![]()
uTorrent i nie ma mocnych :rap:
Polecał bym uTorrent :rap:
Ja rowniez polecam uTorrent. :rap:
A co powiecie o BITTORENT i BITTORNADO ? Jak mialem neo 312 to ten drugi smigal mi max transfer, ale jak teraz mam 2 mbit/s z telewizji kablowej VECTA to nie bardzo. Czesciej mam tak ze upload mam wiekszy od download'u.
Utorrent!
Azureus to pożeracz pamięci, a uTorent wręcz przeciwnie. Do tego jest o wiele prostrzy.
Ja też używam utorrenta bardzo prosty w obsłudze i faktycznie potrzebuje bardzo mało pamięci
\"Los można zmienić. Zdarza się że czas płynie wstecz, wiosną pada śnieg, życie się odnawia. Los leży w naszych rękach. Zdecyduj jeszcze raz, zdecyduj właściwie.\" / Wu Ji
uTorrent rzadzi :P
ja mam bitlorda, ale skoro piszecie, ze uTorrent jest lepszy to moze czas zmienic klienta ;P
Siemka!! Witam wszystkich
Uzywa utorrenta i jestem zadowolony czasem tez Azureusa.
uTorrent :twisted:
ja uzywam bitComet i wszystko ok oprucz tego ze dht nie uruchomiony
od kiedy zmienilem czesci w kompie i nowa plyta maprawdopodobnie firewall i nie wiem jak wylaczyc ???jesli ktos pomoze to bedzie git!!! :matrix:
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks