korzystałem swego czasu z Azureusa ale jakiś taki nie za fajny jest o wiele czytelniejszy przejrzystszy i ogólnie lepszy uTorrent
korzystałem swego czasu z Azureusa ale jakiś taki nie za fajny jest o wiele czytelniejszy przejrzystszy i ogólnie lepszy uTorrent
utorrent od zawsze ;-), lecz jeszcze kiedyś używałem BitComet i BitSpirit również dobre ;]
utorrent- takie me przyzwyczajenie pozostało nawet po przesiadce na mocniejszy komputer. Używałem również Azureusa bo wyczytałem to że ponoć on jest najelpszy kiedyś tam- ale właczanie go na słabszym sprzecie nie było zbyt przyjemne.
Słowo skąd można napisać również tak według użytkowników forum:z kąd,zkąd,skond,z kąt,skąt i inne
Jeśli pomogłem, powiedziałem prawdę postaw mi piwo...proszę bo mnie suszy :-)
utorrent - od zawsze przez niego ściągam i raczej nic nie niezmienie
uTorrent. W Azureusie miałem słabe prędkości.
zdecydowanie utorrent nie ma sobie równych![]()
uTorrent ;*
Tylko uTorrent i przynajmniej ja nie widzę tu konkurencji ;D
miałem 2 lata azuerusa(Vuze) i jakiś czas temu przesiadłem sie na uTorrenta i tak zostanę jest lepszy pod wieloma względami ...
Zdecydowanie utorrent w pełni konfigurowalny.
utorrent 2.0 stable pobrany koniecznie ze strony producenta http://www.utorrent.com/downloads (kod utorrenta jest ogólnie dostępny - tak że pobieranie z niepewnych stron może owocować niemiłymi niespodziankami).
Używam zawsze najnowwszych wersjii utorrenta także w wersji beta i muszę stwierdzić ( testowałem prawie wszystkie dostępne klienty torrent ) utorrent jest najszybszy, pożera mało zasobów systemowych (RAM, CPU itd.), jest stabilny i
oczywiście teredo IPV6
Dla zaiteresowanych ---> http://www.heise-online.pl/newsticke...do-774007.html
Dobrze jest poświęcić trochę czasu na konfiguracje ( ustawienie odpowiedniego portu może zaowocować nawet kilkukrotnym wzrostem transferów)
Dla mnie zdecydowanie lepszy jest uTorrent.Azureus strasznie kompa zamula ;/
Jak dla mnie definitywnie utorrent, Azureus działa na Javie a przez to zżera dość dużo ramu, fakt że jest bardziej zaawansowany i daje większe możliwości, ale ja zawsze jestem wierny poczciwemu utorrentowi od kilku ładnych lat i jedyną rzeczą w której mnie zawiódł jest uTP ( obniża mi transfer z 860 do około 750 kilo) ale na szczęście da się tą funkcję wyłączyć. Tak poza tym programik spisuje się elegancko!
Ostatnio edytowane przez clarkson1234 ; 18-02-10 o 21:17 Powód: literówka
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks