Ostatnio edytowane przez Mati999 ; 14-01-08 o 21:37
-=Mati999=-
Kontakt GG 10830939
Teraz nowe niższe ceny !
KONTA ZAWSZE OD REKI
Strona "o Mnie" zaprasza... http://mati999.eu
mam konto u tomek24 jakies 2 tygodnie i jak do tej pory jestem bardzo zadowlonymam najnizsza opcje shell22 za 40pln.
serwery chodza non stop, transefy bardzo ladne (10MB/s), zalezne oczywiscie od trackera.
chlopak jest dostepny na GG baaardzo czesto i reaguje bardzo szybko.
nie znam Go osobiscie wiec ocena jest subiektywna.
i prosze, nie obrzucajcie chlopaka obelgami jesli nie wiecie jak jest naprawde, tylko cos tam od razu zakladacie
ksylian to jest walka o klienta, jak ma lepsza propozycje to trzeba go zbluzgac , mowic ze jest klamca itp
ja tez chyba wezme ta opcje co ty ale jeszcze sie zastanowie
Bardzo często dostępny na gg :P
jakoś od 2 dni nie chce do mnie odpisać :P
Też mam shella od Tomka. Najtańszą opcję. Narazie nie narzekam transfery duże. Dostepny na GG bardzo często.
W 100% polecam
kamilo8 - jakos nie dostalem od Ciebie wiadomosci na GG przynjamniej sie nie przedstawiles i tez nie napisales zadnego PW do mnie ze nie mozesz sie skontaktowac. Prosze wklej cala rozmowe jaka pisales do mnie na GG a ja nie odpisalem do Ciebie. Ja niemam nic do ukrycia a TY????? Czekam i pozdrawiam.
Riddick - jesli masz ochote przetestowac to zapraszam ja nikomu nie odmowie, juz 2 osoby testowaly z TM ktore powiedzialy ze czakaja az skonczy sie u kogos innego shell i przenosza sie.
Jednej osobie pozwoliem testowac nawet 12h.
Ostatnio edytowane przez Tulkas ; 23-12-08 o 18:52
maciek023 postawił(li) piwo za powyższy post
skontaktowałem sie z nim, wszystko mi wytłumaczył chociaż zadałem dużo pytańjak z shellem powiem za kilka dni jak go bede miał bo narazie kasy nie uzbierałem jeszcze
![]()
Witam. Bardzo solidny człowiek, dostępny a przede wszystkim b. pomocny. Oferta b. dobra
Też poprosiłem tomka24 o przetestowanie zgodził się odrazu jak zobaczyłem jak to cacko chodzi poprosiłem o stałe łącze i nie kłamcie jest dostępny codziennie .Jeśli mam jakieś wątpliwości zawsze mi pomoże ,tomek24 pozdrawiam cię .
Jeżeli wszystkie serwery na c2d z 1GB z Ovh to cena jednego 375zł. Teraz 6 osób na serwerze po 40zł to 240zł. Wynika z tego, że nie uzbierasz nawet na piwo :P
Chyba że to nie c2d tylko PIV i to zamawiany we Francji, to wtedy masz zarobek.
Ostatnio edytowane przez HERKULES ; 19-01-08 o 11:56
jesli chodzi o procesorki to P 4 ovh sprzedaje i wypycha jak wejdzie, jesli wiesz jak zareklamowac taki sprzet i dostac cos porzadnego dla klientow to Twoj +, jesli nie to nie. Procesory sa na Core 2 Duo i wcale nie za te pieniadze ktore kolega podalwidac nie umie sie handlowac i rozmawiac z OVH. Trzeba umiec odczytywac oznaczenia na procesorach.
Niewazne.
Wazne jest to ze ovh co innego daje klientowi a co innego pisze w opisach kupowanych maszyn i taka jest prawda!! niepodwazalna.
Moze to zauwazyliscie?? a moze i nie.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks