Z jakiego komunikatora korzystasz? Który jest najłatwiejszy w obsłudze, który ma dodatkowe funkcje np: bramka SMS.Dodałem opcje nie korzystam bo moze są osoby, ktore nie lubią tego typu programów.
Z jakiego komunikatora korzystasz? Który jest najłatwiejszy w obsłudze, który ma dodatkowe funkcje np: bramka SMS.Dodałem opcje nie korzystam bo moze są osoby, ktore nie lubią tego typu programów.
tlen wraz z super pluginami
mozna zrobic prawie wszytko
jeszcze zeby mogl wysylac pieniadze na konto to by byl jeszcze lepszy![]()
lubie tlena ale ciagle mi sie resetował , wiec przelazłem na GG![]()
Uzywam tlena, poniewaz GG jakos dziwnie mi dziala. Za to tlen spisuje sie swietnie. Ma tez pare funkcjonalnych pluginow. Mozna dograc emoty, skiny. Zreszta do GG tez mozna :P
Zdecydowanie konnekt. Masa pluginów. Obsługa gadugadu, tlena, lan, icq jabbera i paru innych. Z czystym sumieniem mozna polecic ten komunikator.
GG 7.1![]()
kadu , jest bardzo dobre i nie nazekam mimo iz nie wyswietla polskich lieterek to jade na wersji angielskiej
Potwierdzam, również według mnie tlen najlepszy, którego można dostosować do własnych potrzeb poprzez liczne pluginyNapisał Polakov
ostatnia wersja 6 gadulca![]()
Róznych próbowałem ale jednak gg 6 jest najlepsze :hahaha:
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks