Nie wiem ale z tego co widze to Morphen pilnuje właśnie swojego forum gdyż cała ta sprawa dotyczyła jego forum....
Nie chce się wypowiadać na temat tej sprawy bo jestem niewtajemniczony co nie upoważnia mnie do zabrania głosu w tej sprawie ale te forum powstało po to by fora komunikowały się , reklamowały itd. dlatego właśnie wszyscy tutaj mogą się wypowiadać ,a może wyjdzie na to kto kłamał .... i wtedy userzy będą wiedzieć które forum nie jest warte rejestracji lub dołączenia do teamu
(takie jest moje zdanie)
Więc Ty tez sie zajmij swoim forum ok? nie potrzebne tu sa te twoje wypowiedzi zbedny jestes tutuaj na tym temacie UTżegnam
pietruch nie wiem czy się nie połapałeś ale To jest FORUM . Może ten link pomoże Ci zrozumieć na czym polega korzystanie z niego - http://pl.wikipedia.org/wiki/Forum_dyskusyjne
Jak już poczytasz to napisz coś sensownego.
Co do tematu to nie znam sprawy ale z tego co widać obrona typu "zajmij się swoim forum" czy "format" potwierdzają, że Morphen ma rację.
Pozdrawiam
Icuś myśmy sięnie powinny wstrącać. Po co się wdawać w tą dyskusję jak nas nie dotyczy.
pietruch110 zachowujesz się jak dziecko...
Co Ci takiego janman zrobił. Napisał prawdę do czego top forum służy. Chcesz ludzi mniej lub bardziej obrażać stwórz własne forum.
Co do tematu to nie będę się wypowiadał.
Niestety poniosło mnie ale wiesz co poprostu wcinasz sie jak to nie twoje forum tylko przemka po co?? nic mi nie zrobileś ale nie lubie takich ludzi co sie wcinaja w nie swoje sprawy...
Oj pietruch jaki ty "mądry" i jaki bogaty słownik... zal... Za krótko żyjesz w świecie P2M by o nas wszystko wiedzieć.
Janman zawsze miał negatywny stosunek do przemka a teraz jakoś nie najeżdza na niego ja ty na nas.
A Przemkowi to współczuje że ma takich "osobników" na forum.
Morphen niewiem po co Ci jakas ulotka sponsora skoro nie jestes na tym forum i co Cie to obchodzi wazne ze forum ma za co oplacic serwer, a nie tak jak wy za 2 miechy bedziecie żebrac ... ZAL.
Kazdy to sie z Ciebie smieje bo latasz na kazde forum i przekonujesz ludzi do odejscia phhh.
Pietruch uspokuj sie prosze, wrzuc na luz ;/
spoko poprostu niewiem po co sie czepiają dobra poprostu chciałem zeby sie odczepili ;] i dali Ci spokoj bo niewiem ze forum miało przerwe to już " niby ma nie stanąc na nogi" tak co niekotrzy twierdza...
wpłata za serwer jeszcze nie dotarła ,forum powinno na dniach zacząć działać
Ściągasz za pomocą P2M ? Zapisz się ! KLIKexMod
informację którą podałem wcześniej dostałem bezpośrednio od przemeks
Ściągasz za pomocą P2M ? Zapisz się ! KLIKexMod
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks