Jednak forum działa ale trzeba wpisać pełny adres czyli:
bez www nie idzie.
Jednak forum działa ale trzeba wpisać pełny adres czyli:
bez www nie idzie.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
a u mnie z kolei jest zupełnie przeciwnie i bez World Wide Web wchodzi bez problemow ;)
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
A dlaczego sa problemy z dostaniem sie na strone www.uploadteam.net ?? wymagana jest autoryzacja....
Strona uploadteam przekroczyła 5tys. zarejestrowanych użytkowników w dodatku w niedługim czasie będzie miała najlepszy program do ściągania(więcej info dostaniecie później).
Zapraszamy na stronę ponieważ codziennie są nowości,ulepszyliśmy się graficznie oraz posiadamy lepszy serwer.W niedługim czasie przedstawimy wam nowy program gdyż mh zostanie tylko dla jednego forum.
Szukamy nadal uploaderów którzy pomogą coraz bardziej rozwijać serwis.Na razie mamy otwartą rejestrację lecz jak będzie program może się to zmienić gdyż wtedy pewnie każdy będzie chciał korzystać z tego programu.www.uploadteam.net
bardzo dobrze jak mh zostanie na jednym forum wiadomo jakim, szkoda tylko ze inne fora używają skrzynek z nowego moorhunta tylko dla p2mforum, tak jak np. ufs.pl czy p2m.com/org.pl. tu nic nie da zrobienie nowych programów.
zwłaszcza denerwuje mnie ufs jak robią wrzuty po 20x mirrorów jednej nowej skrzynki.
Też mnie to denerwuje ponieważ przez takie akcje były problemy z gmail.
Ten program będzie robiony przez profesjonalną osobę więc i program będzie profesjonalny,będzie on tylko działał na uploadteam i nie będzie takich problemów jak z mh.
Tak przeczytałem cały temat...
Jestem z forum UnlimitedFile.pl, to my mieliśmy tą fuzję z uploadteam, ale szybko z niej zrezygnowaliśmy. Otóż zachowanie pewnych osób jak przemeks i ghost pozostawia wiele do życzenia.
Skoro przemeks tak chętnie odpowiada w tym temacie niech odpowie na to:
1. Bardzo dużo gadałeś o tym że posiadasz sponsora że on wszystko opłaca itd. Na początku w to uwierzyłem , aczkolwiek później zacząłem nabierać wątpliwości, ponieważ:
- Skoro jest sponsor opłacający wszystko to po co dział gdzie ludzie mogą przelać kasę na forum i ranga "supporter"?
- Wielokrotnie ja oraz jeszcze jedna osoba prosiliśmy o jakieś zdjęcie ulotki lub dowód na istnienie tego sponsora. Dzisiaj mija ponad miesiąc i jeszcze się nie doczekaliśmy [ podobno to była jakaś firma która na swoich ulotkach i jeszcze czymś ma logo uploadteam ]
- Obecnie podobno sponsor zrezygnował. Dlaczego tak się stało? Przecież sam na gg mi pisałeś że to Twój bardzo dobry kumpel i że ma "kasy jak lodu".
Dlaczego więc okłamujesz ciągle swoich ludzi? To jest wprost ochydne i idiotyczne co robisz.
Przedstawiam tą sprawę wszystkim. W razie jakiegoś konfliktu lub niedowierzenia mogę podesłać screeny rozmów z gadu-gadu, dzięki którym potwierdzam swoje podejrzenia.
Pozdrawiam serdecznie![]()
Hehe, zal.
Otoz panowie z unlimitedfile odeszli poniewaz Pan morphen postawil wielkiego focha ze nie dodano wszystkich uploadow do aktualki, wiec nie gadaj ze ktos zawinil ze strony UT
Oczywiscie UploadTeam od paru miesięcy ma "sponsora" człowieka który opłaca co miesiąc serwer. Niewiem dlaczego kolega chce dowodu i czemu niby ma go to obchodzic. Dzial Supporter zostal zrobiony wczesniej, zanim UT mialo sponsora. Nigdy nie powiedziałem ze ma kasy jak lodu - to juz twoje stwierdzenie. I nie zrezygnował ze sponsorowania UploadTeam.
Widzisz chetnie bym przedstawil i jak screeny i wyszlo by dlaczego po fuzji jest, ale po formacie juz dawno jestem, moze Ghost dysponuje tymi rozmowami to napewno przedstawi.
Hehe, naprawde zal mi Cie.
Pozdr.
Zal to mi was z LT naprawde jesteście załosni zobaczcie swoje forum pilnuj lepiej swojego kinola ok?;D Tym bedzie lepiej a twoje forum ostanio zebrało kase na server wiec sie nie udzielaj
Bład kolegi.
tak to był blad przy cytowaniu...sorry moj blad ale weź zajmij sie swoim forum ok? ;Di na co krytykujesz przemka forum nie twoje wiec sie nie wcinaj
Czekam na screeny nie oszukuj mnie tu formatem... Pamiętam dokładnie jak było napisane "i ma kasy jak lodu" zaraz po tym jak napisałes "to mój bardzo dobry znajomy"
Co do naszego odejścia od was - To była najlepsza decyzja jaką zrobiliśmy od początku istnienia forum. Mimo początkowej chęci współpracy [ do której Ty namawiałeś nas - to nie my Cie prosiliśmy] Twoje forum okazało się być dla nas "za biedne". Sformułowanie "za biedne" przetłumacz sobie następująco: Po roku działalności zero uploadów i pareset aktywnych membersów. Wracając do sponsora nadal przypominam że obiecałeś pokazać ulotkę mi oraz jednemu ze swoich uploaderów. Do dnia dzisiejszego nic się nie zmieniło. Jedno co każdy powie o Tobie - żałosny jesteś... Wszystkie fora p2m się z Ciebie śmieją i tak już zostanie.
ps. Tak pytanie do wszystkich - Czy sponsor pozwoliłby żeby strona za którą płaci przez miesiąc była nieaktywna ? haha to jest po prostu idiotyczne xD
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks