adres się nie wczytuje...?
adres się nie wczytuje...?
I się nie wczyta koniec z forum, tu już jeden kolega napisał ze mieli pożar w serwerowni która ich hostingowała.
Czy ma ktoś jakieś info czy forum wróci? Bo dobre było...
a przypadkiem nie miało mieć nowego właściciela ?
wie ktoś coś na ten temat ?
Własnie ludzie niech jakiś admin tego forum czy ktoś coś napisze, bo fajnie by było jakby forum wróciło :d
jest bardzo mało prawdopodobne żeby forum wróciło , było dobre ale co poardzić
Hmmm ciekawe czy odzyskają dane ...
Szkoda trochę jakby nie odzyskali danych pamiętam,że duży zbiór poradników z gry-online tam mieli...
A tam ubolewacie nad jedną stroną typowo Warezową na której przerzucano pliki z priv tracer, lepiej starajcie się o zapy na prywatne tracery a nie robicie żałobę z jednej zwykłej strony która miała nowe wstawki dzięki Uploaderom którzy siedzieli na prywatnych i przerzucali i coś się działo na forum dzięki nim, takie jest moje zdanie
khm, rt to nie typowy warez gdzie ludzie wrzuacaja linki a inni sciagaja i tyle ich widac, to ludzie z mocnymi zasadami, wystarczy zobaczyc jakie prawa tam panowaly, kto nie wie niech siedzi cicho, zgrana ekipa za czasow mw czyli dosc dlugo pracowli razem, a pogloski typu 'pozar w serwerowni' to tylko pogloski, moze wroca, moze nie, wszystko zalezy od nich
.
.
.
.
.
.
Ma ktoś jakiś kontakt do adminów ich? Pasowałoby wiedzieć kiedy strona ruszy
No ja też potrzebowałbym się dowiedzieć kiedy strona ruszy bo ściągnałem gierke i jest zabezpieczona hasłem, a to hasło jest właśnie na rapidteam. Więc jak widzicie to jest mi bardzo potrzebne
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks