+ Odpowiedz na ten temat
Strona 6 z 9 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 6 7 8 9 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 76 do 90 z 135

Temat: P2M.com.pl - Temat Ogólny

Xtreme User Avatar Timmy2000
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    12
    Piwo (Otrzymane)
    43
    » Reputacja
    Punkty:     4
    Siła:          5
    Cytat Napisał markwelton Zobacz post
    jednak jestes w bledzie
    jak chcesz moge podeslac kod zrodlowy mh i yg to sobie porownasz (albo ktos z p2mf)
    niestety oba sa nie zbyt aktualne, ale zawsze to "cos"
    Możliwe że w błędzie na stan obecny jestem. Opisywałem tylko sytuacje na okres kiedy ten problem był na forum ygoow zgłaszany bo wtedy pisałym o tym osoby od nas znające się na rzeczy a ze mnie programista żaden ;)

Jeśli masz wiesz że coś w ygoow jest "porzyczane" z MH i chcesz się tym podzielić ;) to w PW na moorhunt.pl a lepiej na p2mf.info usera poomex chyba najlepiej

Fakt napisać taki program nie jest prosto a bardziej ciężko to zrobić szybko. Dużo roboty, wielu osób w znaczącym stopniu przyłożyło swoją rękę do MH za friko a programowi wciaż wiele brakuje.

jestemfajny twoje sugestie o edytowaniu postów witkata też są z kosmosu.

Nie żebym tutaj na jakiegoś stronniczego wychodził, bo np moja ocena tego rozlamy org vs com jest bliższa waszej wersji mimo zdecydowanej antypati wobec org ;)
    Ostatnio edytowane przez Timmy2000 ; 14-11-08 o 22:54

Super User Avatar MojeGBA
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    14
    Piwo (Otrzymane)
    18
    » Reputacja
    Punkty:     2
    Siła:          4
    Wiem, że niektórym trudno to sobie wyobrazić...
    Tacy zjadacze jak wy, którzy ściągają gigabajty danych dziennie, mogą nie wierzyć, że ktoś inny nie ściąga danych, ale są tacy ludzie!
    Mam specyficzne zainteresowania, w związku z którymi nie ściągam zbyt wiele. Nie jestem moderatorem ani administratorem na p2m.com.pl

Swoją drogą, też jestem ciekawy, dlaczego nikt z p2m.com.pl nie zabiera tu - oficjalnie - głosu.

EDIT:No i pierwszy głos moderatora
    Ostatnio edytowane przez MojeGBA ; 28-11-08 o 16:58

V.I.P Avatar Szemhazaj
    Grupa
    V.I.P
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    8
    Piwo (Otrzymane)
    70
    » Reputacja
    Punkty:     1
    Siła:          8
    temat został zaktualizowany oraz oczyszczony ze zbędnych kłótni ,obelg i postów nie na temat
    Ściągasz za pomocą P2M ? Zapisz się ! KLIK
    exMod

Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    14
    Piwo (Otrzymane)
    18
    » Reputacja
    Moderator Torrentmanii dopiero co usunął niepotrzebne posty, a wy znowu swoje. Żenada

Informuję, że od dnia 14.11.2008 nastąpiła zmiana w rangach podstawowych na p2m.com.pl, a od dnia 17.11.2008 nastąpiła blokada do większości działów na forum, dla użytkowników nie dających nic od siebie.

AD1. Junior Member nadal nie ma żadnych obowiązków na forum, ale teraz ma mocno ograniczony dostęp do downloadu. Ma dostęp do działów: Programy, Linux, Ebook.
    Premium Member - ranga otrzymywana po wrzucie minimum 600MB (wcześniej 80). Ranga otrzymywana na tak długo, jak sprawny jest upload. Ma pełen dostęp do downloadu, za wyj. działu TOP.
    Lite Uploader - ranga przyznawana po wrzucie minimum 1500MB (wcześniej 800). Ranga nie jest przyznawana na stałe. Aby przedłużyć, należy udostępnić na rzecz forum 700 (wcześniej 800) MB miesięcznie. Ranga ma pełen dostęp do downloadu, może korzystać z chatboxa i brać udział w naborze na moderatorów forum.

Dodatkowo na forum mogą zostać wprowadzone ograniczenia dotyczące maksymalnej ilości skrzynek

Pozdrawiam, MojeGBA
    Ostatnio edytowane przez MojeGBA ; 19-11-08 o 10:37 Powód: uzupełnienie posta

User Avatar Luk@sz
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    0
    Piwo (Otrzymane)
    0
    » Reputacja
    Punkty:     0
    Koniec z spamem, Większośc starszych użytkowników p2m wie jak było i kto od kogo odszedł oraz kto próbuje kogo wykończyc.

User Avatar Szanujmy_sie
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    11
    Piwo (Otrzymane)
    7
    » Reputacja
    Witam - jako, iż jestem związany z forum p2m.com.pl , i jako pełniący obowiązki - muszę zaznaczyć parę rzeczy - tutaj informacja nie tylko dla userów , którzy tu piszą , ale także dla ekipy moderującej.

Wiadomo jaki jest świat P2M- robiąc jakąś scenę , założenia są jasne - robić to dla wszystkich , być otwartym, pilnować swoich spraw i porządku na forum , itd.,itd. - wiadomo zresztą , ale....
    Do czego dążę - będąc ludźmi spełna rozumu, chcąc być szanowanym w swym środowisku - trzeba to dać i także od siebie.
    Nie mam co pouczać - nie mylić z mądrzeniem się - nie rozpisując się - powiedzcie :
    Jaki jest cel (ale szczerze - bo jak ktoś znowu będzie tylko pisał bzdety to naprawdę- współczuję) - pisząc złośliwości, szukając dziury w całym, rzucając oszczerstwa, te całe podchody - czemu to ma służyć ?.
    pojmuję taką rzecz jak np. powstaje nowe forum - opierające się na HASHCODE'ach z innych for i robiąc to w beżczelny sposób - wtedy rozumiem powstawaniu takich tematów i rozmów związanych , że to forum KRADNIE , to forum nie warte uwagi - okej , ale powiedzcie - co robi P2M.COM w kierunku takim aby się nawzajem obrzucać takimi opiniami? To że administacja ORG - nie może czegoś przeboleć ( - nie przez przypadek podałem org i nie ze względu na konflikt , ale same wypowiedzi Guru tegoż forum Witkata , chciażby w tym temacie)?

był rozłam - były podziały, ale to już było , więc albo to się skończy , albo wykluczcie najlepiej ten temat - bo po co ma być, skoro służy ona tylko do obelg i obrony, kto jest kto ? tego nikt nie wie , dlatego uważam, iż to naprawdę nie ma żadnych zasad rządzących i rodzących porządek w tym wątku - co to za posty :

Witkat :
    "Nie ma ekipi p2m.com.pl"
    "A co do YG, to projekt padł."
    " A i nie wrócą już. Wierzcie mi."
    - odpowiedzi nie widzę - może rzeczywiście Witkat to Phenix, albo odwrotnie , bo nie widziałem jeszcze człowieka który pisze o już osobym forum, gdzie go już nie ma , że projekt upadł, że nie wróci forum, nie ma ekipy- skoro to już osobne forum witkat ze swoimi ludźmi na org - Phenix na swoim i ze swoją ekipą od ponad roku - to POWIEDZ CO TY MASZ Z TYM WSPÓLNEGO ???
    JAK BARDZO CI MUSI ZALEŻEĆ ,SKORO MY NIE WTRĄCAMY SIĘ W CZUDZE SPRAWY - to gdzie jest prawo dla Ciebie, żeby pisać BZDURY - to nie będzie oszczerstwo - to czysta prawda - KŁAMSTWO W TWOJEJ WYPOWIEDZI .

Moge pisać godzinami - ale pisałem już kiedyś , nie jestem uporem maniakalnym, który z komputerem śpi w łóżku , co bedzie się napalał a co nóż co tam znowu w temacie - a ba - co tam świecie netu napisali na temat p2m.com.pl

----------------------------------------------------------------------------

A TERAZ INFO DO ADMINISTRACJI FORUM - PROSZĘ - JAKO , ŻE DZIAŁAM NA RZECZ FORUM P2M.COM.PL - O USUNIĘCIE NIEUZASADNIONYCH, NIEPOTRZEBYCH , A WRĘCZ I KRZYWDZĄCYCH OPINII PISANYCH W TYM TEMACIE - PROSZĘ - ABY POZOSTAWIĆ RZETELNE INFORMACJE NA DANY TEMAT , BEZ SPEKULACJI, BEZ OSZCZERSTW , I BEZ GŁUPOT - JAKO , ŻE JESTEŚCIE EKIPĄ TORRENTMANIA.INFO - DOBRZE POWINNIŚCIE ZROZUMIEĆ JAK TO JEST JAK W NECIE ZACZYNAJĄ SIĘ TAKIE RZECZY DZIAĆ JAK WŁAŚNIE Z NAMI - WOJNA TO NIE NASZ CEL - JAKOŚ NIE WIDZIAŁEM TUTAJ NIKOGO Z NAS ABY PISAŁ NIEPRZYCHYLNIE NA KOGOKOLWIEK , CHYBA ŻE MIAŁ KU TEMU PODSTAWY - ALE TYLKO Z RZETELNĄ INFORMACJĄ (oczywiście co nie daje i tak możliwości , że za każdego dam sobie głowę uciąć, bo skąd niby mam wiedzieć kto jest kto - jak pod innym nickiem)

Proszę o wyrozumiałość .

p.s. co do Shakowanego YGOOW - wyłączono tylko reklamy nic więcej - nie jest to żaden hack w każdym bądź razie, druga sprawa tycząca się Ygoow - to ile za niego Adam zapłacił, to ile jest wart , ilu jest programistów - czy to ma znaczenie - skoro program jest darmowy i dla wszystkich? - pozostawiam to pytanie jako retoryczne.
    Ostatnio edytowane przez D3FiX ; 11-02-09 o 13:26 Powód: nie pisz całych postów pogrubioną czcionką ani czarnym kolorem, używaj domyślnego koloru!

User Avatar webe
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    1
    Piwo (Otrzymane)
    1
    » Reputacja
    Szukałem informacji co jest z p2m.com.pl i trafiłem tutaj

Nie wiecie czemu znowu nie działają i to od ponad tygodnia !!!

Normalnie jak to wszystko czytam to żal jest z tym forum

Człowiek wpłaca 30 zł za VIPa a się okazuje, że albo nic nie działa - bo mają same starocie, które już padły, albo serwer im padł.

No po prostu żal i złodziejstwo

Mam apel do grupy moderującej aby usunąć z rankingu p2m.com.pl bo oni w ogóle się nie kwalifikują nawet do najniższego levelu.

A użytkownicy tacy jak ja i tak wiedzą, że na p2m liczą się najwyżej 4 fora a w wśród nich na pewno nie ma tego żałosnego p2m.com.pl

Dziękuję i pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez D3FiX ; 11-02-09 o 13:27 Powód: NIE PISZ POSTÓW POGRUBIONĄ CZCIONKĄ... gdybym to prędzej ten post wynalazł, byś dostał warna jak kilku tutaj!

8. Piwo RafaelX postawił(li) piwo za powyższy post
    Power User Avatar andriu-m
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    1
    Piwo (Otrzymane)
    14
    » Reputacja
    czyzby p2m.com.pl poszlo w slady mw ?
    Ostatnio edytowane przez D3FiX ; 11-02-09 o 13:28 Powód: to samo co wyżej, niebieski kolor całego posta... ludzie jesteście stafferami, nie potraficie pisać postów jak przystało?!
    .
    .
    .
    .
    .
    .

Super User Avatar Terrmos
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    13
    Piwo (Otrzymane)
    19
    » Reputacja
    nie wiadomo czy wróci ...

Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    14
    Piwo (Otrzymane)
    18
    » Reputacja

P2M.com.pl - dlaczego nie działa?

Człowiek wpłaca 30 zł za VIPa a się okazuje, że albo nic nie działa - bo mają same starocie, które już padły, albo serwer im padł.
    Nie piernicz głupot, widziałem przed problemami, że każdy kto zgłosił się po rangę ją dostał, a niedziałających uploadów było kilkanaście / kilkadziesiąt.

No po prostu żal i złodziejstwo
    Bez komentarza... Patrz niżej (po edit)

Mam apel do grupy moderującej aby usunąć z rankingu p2m.com.pl bo oni w ogóle się nie kwalifikują nawet do najniższego levelu.
    Ilość uploadów = około 5400, co oznacza, że jest w level 3

A użytkownicy tacy jak ja i tak wiedzą, że na p2m liczą się najwyżej 4 fora a w wśród nich na pewno nie ma tego żałosnego p2m.com.pl
    To po co wykupiłeś rangę VIP, skoro to "żałosne forum"? O jakim myślisz p2m.org.pl? To idź tam, a nie piszesz bzdury

Nie wiecie czemu znowu nie działają i to od ponad tygodnia !!!
    Według posiadanych przeze mnie informacji, mają coś z serwerem. Inna wersja mówi o tym, że nie zapłacono opłaty miesięcznej za serwer. Ciężko mi zweryfikować. Raczej skłaniam się do wersji z niedziałającym serwerem, bo od dłuższego czasu mieli jakieś kłopoty z wyświetlaniem stron (ponadto nameserwer, którego używają nie działa).

W tym poście nie mam zamiaru bronić pana Adama, ani ekipy p2m.com.pl, gdyż jestem użytkownikiem na p2m.com.pl i nie podoba mi się, że znikają bez zapowiedzi. Nie będę jednak tolerował postów kompletnie dezinformujących, takich jak twój. Nie rozumiem, dlaczego nie spróbują podać chociaż informacji co się dzieje.

EDIT: Po kontakcie z administracją p2m.com.pl informuję, że forum jeszcze nie padło. Problem rzeczywiście dotyczył problemów z serwerem, a według otrzymanych informacji będzie on zmieniany. Nie otrzymałem jednak informacji, kiedy forum wróci i jaką będzie miało bazę danych. Proszę zatem administrację p2m.com.pl o oficjalne stanowisko w tej sprawie
    Ostatnio edytowane przez D3FiX ; 11-02-09 o 13:29 Powód: niebieski kolor cytatów, nic nie widać było...

Super User Avatar Terrmos
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    13
    Piwo (Otrzymane)
    19
    » Reputacja
    chyba tylko "Pan" Adam wie co sie dzieje z forum...

User Avatar RafaelX
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    8
    Piwo (Otrzymane)
    3
    » Reputacja
    Z tego co mi wiadomo, ostatnimi czasy "pan" Adaś nie brał aktywnego udziału w życiu forum

14. Piwo webe postawił(li) piwo za powyższy post
    User Avatar lumpeka
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    1
    Piwo (Otrzymane)
    1
    » Reputacja
    Forum już działa !

Chcę powiedzieć że to forum wbrew niektórych tutaj postów jest bardzo fajne . Otóż panuje bardzo fajny nastrój, oraz ludzie są kulturalni ( Przeciwnie do p2m.org.pl ) . Dlatego mogę już po tym wywnioskować bez znajomości żadnych Historii for kto komu ukradł bazę danych...Ludzie z p2m.org.pl nie mają wogule kultury,,,
    Więc pozostaje mi tylko zaprosić na p2m.com.pl.

Pozdr. Lumpeka.

16. Piwo MojeGBA postawił(li) piwo za powyższy post
    User Avatar Szanujmy_sie
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    11
    Piwo (Otrzymane)
    7
    » Reputacja
    Cytat Napisał RafaelX Zobacz post
    Z tego co mi wiadomo, ostatnimi czasy "pan" Adaś nie brał aktywnego udziału w życiu forum
    Z tego co mi wiadomo - ta informacja była podana w dziale dla moderatorów p2m.com.pl- więc skąd Ci to wiadomo? Czyżby atak z waszej strony znowu się kroił?
    Zero szacunku z Waszej strony to główna cecha jaką posiadacie - już raz zrobiliście taki numer, bo wiedzieliście kiedy zaatakować.
    Nie tolerujemy takiego zachowania, tym bardziej próby podglądania i kradzieży kont.Bo tylko w ten sposób możecie uzyskać takie informacje. - i to jest fakt !

User Avatar webe
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    1
    Piwo (Otrzymane)
    1
    » Reputacja
    Cytat Napisał lumpeka Zobacz post
    Forum już działa !

Chcę powiedzieć że to forum wbrew niektórych tutaj postów jest bardzo fajne . Otóż panuje bardzo fajny nastrój, oraz ludzie są kulturalni ( Przeciwnie do p2m.org.pl ) . Dlatego mogę już po tym wywnioskować bez znajomości żadnych Historii for kto komu ukradł bazę danych...Ludzie z p2m.org.pl nie mają wogule kultury,,,
    Więc pozostaje mi tylko zaprosić na p2m.com.pl.

Pozdr. Lumpeka.
    przeciez p2m.com.pl nie działa !!!!

A co do p2m.org.pl to pierwsze słyszę o nich ale widzę ze śmigają jak ta lala ;*

+ Odpowiedz na ten temat
Strona 6 z 9 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 6 7 8 9 OstatniOstatni

Informacje o Temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)