Witam - jako, iż jestem związany z forum p2m.com.pl , i jako pełniący obowiązki - muszę zaznaczyć parę rzeczy - tutaj informacja nie tylko dla userów , którzy tu piszą , ale także dla ekipy moderującej.
Wiadomo jaki jest świat P2M- robiąc jakąś scenę , założenia są jasne - robić to dla wszystkich , być otwartym, pilnować swoich spraw i porządku na forum , itd.,itd. - wiadomo zresztą , ale....
Do czego dążę - będąc ludźmi spełna rozumu, chcąc być szanowanym w swym środowisku - trzeba to dać i także od siebie.
Nie mam co pouczać - nie mylić z mądrzeniem się - nie rozpisując się - powiedzcie :
Jaki jest cel (ale szczerze - bo jak ktoś znowu będzie tylko pisał bzdety to naprawdę- współczuję) - pisząc złośliwości, szukając dziury w całym, rzucając oszczerstwa, te całe podchody - czemu to ma służyć ?.
pojmuję taką rzecz jak np. powstaje nowe forum - opierające się na HASHCODE'ach z innych for i robiąc to w beżczelny sposób - wtedy rozumiem powstawaniu takich tematów i rozmów związanych , że to forum KRADNIE , to forum nie warte uwagi - okej , ale powiedzcie - co robi P2M.COM w kierunku takim aby się nawzajem obrzucać takimi opiniami? To że administacja ORG - nie może czegoś przeboleć ( - nie przez przypadek podałem org i nie ze względu na konflikt , ale same wypowiedzi Guru tegoż forum Witkata , chciażby w tym temacie)?
był rozłam - były podziały, ale to już było , więc albo to się skończy , albo wykluczcie najlepiej ten temat - bo po co ma być, skoro służy ona tylko do obelg i obrony, kto jest kto ? tego nikt nie wie , dlatego uważam, iż to naprawdę nie ma żadnych zasad rządzących i rodzących porządek w tym wątku - co to za posty :
Witkat :
"Nie ma ekipi p2m.com.pl"
"A co do YG, to projekt padł."
" A i nie wrócą już. Wierzcie mi."
- odpowiedzi nie widzę - może rzeczywiście Witkat to Phenix, albo odwrotnie , bo nie widziałem jeszcze człowieka który pisze o już osobym forum, gdzie go już nie ma , że projekt upadł, że nie wróci forum, nie ma ekipy- skoro to już osobne forum witkat ze swoimi ludźmi na org - Phenix na swoim i ze swoją ekipą od ponad roku - to POWIEDZ CO TY MASZ Z TYM WSPÓLNEGO ???
JAK BARDZO CI MUSI ZALEŻEĆ ,SKORO MY NIE WTRĄCAMY SIĘ W CZUDZE SPRAWY - to gdzie jest prawo dla Ciebie, żeby pisać BZDURY - to nie będzie oszczerstwo - to czysta prawda - KŁAMSTWO W TWOJEJ WYPOWIEDZI .
Moge pisać godzinami - ale pisałem już kiedyś , nie jestem uporem maniakalnym, który z komputerem śpi w łóżku , co bedzie się napalał a co nóż co tam znowu w temacie - a ba - co tam świecie netu napisali na temat p2m.com.pl
----------------------------------------------------------------------------
A TERAZ INFO DO ADMINISTRACJI FORUM - PROSZĘ - JAKO , ŻE DZIAŁAM NA RZECZ FORUM P2M.COM.PL - O USUNIĘCIE NIEUZASADNIONYCH, NIEPOTRZEBYCH , A WRĘCZ I KRZYWDZĄCYCH OPINII PISANYCH W TYM TEMACIE - PROSZĘ - ABY POZOSTAWIĆ RZETELNE INFORMACJE NA DANY TEMAT , BEZ SPEKULACJI, BEZ OSZCZERSTW , I BEZ GŁUPOT - JAKO , ŻE JESTEŚCIE EKIPĄ TORRENTMANIA.INFO - DOBRZE POWINNIŚCIE ZROZUMIEĆ JAK TO JEST JAK W NECIE ZACZYNAJĄ SIĘ TAKIE RZECZY DZIAĆ JAK WŁAŚNIE Z NAMI - WOJNA TO NIE NASZ CEL - JAKOŚ NIE WIDZIAŁEM TUTAJ NIKOGO Z NAS ABY PISAŁ NIEPRZYCHYLNIE NA KOGOKOLWIEK , CHYBA ŻE MIAŁ KU TEMU PODSTAWY - ALE TYLKO Z RZETELNĄ INFORMACJĄ (oczywiście co nie daje i tak możliwości , że za każdego dam sobie głowę uciąć, bo skąd niby mam wiedzieć kto jest kto - jak pod innym nickiem)
Proszę o wyrozumiałość .
p.s. co do Shakowanego YGOOW - wyłączono tylko reklamy nic więcej - nie jest to żaden hack w każdym bądź razie, druga sprawa tycząca się Ygoow - to ile za niego Adam zapłacił, to ile jest wart , ilu jest programistów - czy to ma znaczenie - skoro program jest darmowy i dla wszystkich? - pozostawiam to pytanie jako retoryczne.
Bookmarks