szczerze już upadła
Upadek to jest..., ale co do podawania argumentów.
upadek dlatego gdyż nie ma już u was uploaderów, zostało bardzo niewiele osób wrzucających gdyby złożyć ranking na podstawie ilości uploadów przybywających co miesiąc to do pierwszej 10-tki byście się nie łapali nawet jeśli nie patrzeć na te wszystkie problemy ostatnie z długą nieobecnością forum
No zobaczymy co się z spłodzi. Ja jestem dobrej nadziei ponieważ niegdyś korzystałem z p2m dość dużo ale.... nieraz mnie wykańczało....
Panowie p2m.com.pl działało i działa nadal,a co będzie w przyszłości to sie okaże.
Ygoow działa i ma sie świetnie,forum nadal sie rozwija i dlatego zapraszam do zaglądnięcia i ściągania naszych uploadów!
a może by tak zrobić hacka na p2m.org.pl, by oni przez dwa miesiące nie istnieli.
Ciekaw jestem, czy wtedy by się podnieśli?
Nie znam ich na tyle, by potwierdzić co piszesz ;)
ja moze dodam cos od siebie odnosnie Ygoowa:
jak widac, sa to wypowiedzi poomex'a - jednego z programistow MoorHunt'a. Od dawna nie jestem juz zwiazany z zadnym forum i w mojej ocenie kradziez kodu zrodlowego MH poprzez wlepienie go do "swojego" programu i nazwanie go swoim jest bardziej nie na miejscu... Forum p2m.org.pl korzystajac ze starego, odblokowanego MoorHunt'a pisze na stronie moorhunt.eu: "Prawo do nazwy programu posiada wyłacznie MoorHunt.pl" jednoczesnie informujac o zaistnialej sytuacji i nie zaprzeczajac kto jest autorem kodu zrodlowego...
Taka ciekawostka jeszcze dla for korzystajacych z Ygoowa...
tak jak wspomnial poomex nie pisze go zaden powazny zespol programistow... Pisze go admin forum o grach... (nie bede robil reklamy - nie podam nazwy)
Ponadto korzystajac z wyszukiwarki for w ygoowie jestesmy narazeni na niebezpieczenstwo... Wpisane loginy i hasla sa zapisywane w bazie danych na stronie ygoow.co.cc
Ponadto sam program zostal scrackowany i pozbawiony reklam. Wersja nieoficjalna Ygoowa krazy w necie. Sama aplikacje mozna pobrac stad: KLIK
teoffik postawił(li) piwo za powyższy post
Postów witkata na TM nikt nie edytował, gdyby ktoś tak zrobił byłaby widoczna informacja o dacie edycji posta, i poza tym dobrze pamiętam że te najważniejsze stwierdzenia: wiem co ich spotkało, już nie wrócą, niedługo odzyskam domenę, były tam od samego początku.
Co do "pożyczania sobie" niektórych fragmentów kodu MH przez piszącego ygoow, to już ponad pół roku temu załatwione i nieaktualne. Temat o tym na forum YG : http://ygoow.com/forum/f4/plagiat-za...dzieje-18.html
Programista przyznał że faktycznie tak użył sobie paru rzeczy ale część z tego usunął i miał już tak więcej nie robić więc temat zamknięty.
zikko92 postawił(li) piwo za powyższy post
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks