Akurat nie chodziło mi o przedstawianie przez PHENIX'a czegokolwiek na forum, bo takich rzeczy się nie powinno ujawniać, a poza tym nie ma takiego obowiązku, tak jak pisałem każdy może rzucać tysiące oskarżeń do obojętnie jakiej osoby, forum etc., ale to mogą być czyste kłamstwa, manipulacje, niszczenie czyjejś opinii publicznej, zaszkodzenie osobom, które naprawdę starają się dobrze dla innych.
Niestety w tym przypadku co niektórzy okazali brak szacunku i pokazali swoją perfidność przez podawanie danych osobowych, oskarżając bezpodstawnie, nie mając nawet pojęcia, po co takie coś robić? Tutaj nie znajduję żadnej odpowiedzi, mozna wyrażać swoją opinię i jak mój nick woła : Szanujmy się, to naprawdę niech tak będzie, ale do niektórych osób, niestety, to nie dociera.
"Ja nie siędzę tuitaj po żadnej stronie i szczerze mam nadzieje że kasę przelewaliście na konto tego stwarzyszenia."
Ja z mojej strony mogę jedynie powiedzieć i oświadczyć - pieniądze jak najbardziej były przelewane na to konto stowarzyszenia, nadal jeśli ktoś chce może je przelewać.A kto nie chce przelewać na konto stowarzyszenia, może np. na konto PHENIXA celem dofinansowania - wsparcia na utrzymanie serwera, na wsparcie projektu Ygoow. Także są dwie opcje do wyboru i każdy sam podejmuje dobrowolnie decyzję.
Pozdrawiam serdecznie torrentmania.info i całą ekipę, myślę , że temat można by było zamknąć w celu wyeliminowania złośliwych postów i dalszego oczerniania człowieka, który naprawdę stara się zrobić jak najlepiej dla swoich userów.

Twitter

Odpowiedź z Cytatem

Pozatym wtedy Adam nie mial problemow ze zdobyciem kasy na YgoOw czy na serwer lub tez na vB

Bookmarks