+ Odpowiedz na ten temat
Strona 4 z 9 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 6 7 8 9 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 46 do 60 z 135

Temat: P2M.com.pl - Temat Ogólny

User Avatar Szanujmy_sie
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    11
    Piwo (Otrzymane)
    7
    » Reputacja
    Punkty:     0
    Siła:          4
    Akurat nie chodziło mi o przedstawianie przez PHENIX'a czegokolwiek na forum, bo takich rzeczy się nie powinno ujawniać, a poza tym nie ma takiego obowiązku, tak jak pisałem każdy może rzucać tysiące oskarżeń do obojętnie jakiej osoby, forum etc., ale to mogą być czyste kłamstwa, manipulacje, niszczenie czyjejś opinii publicznej, zaszkodzenie osobom, które naprawdę starają się dobrze dla innych.

Niestety w tym przypadku co niektórzy okazali brak szacunku i pokazali swoją perfidność przez podawanie danych osobowych, oskarżając bezpodstawnie, nie mając nawet pojęcia, po co takie coś robić? Tutaj nie znajduję żadnej odpowiedzi, mozna wyrażać swoją opinię i jak mój nick woła : Szanujmy się, to naprawdę niech tak będzie, ale do niektórych osób, niestety, to nie dociera.

"Ja nie siędzę tuitaj po żadnej stronie i szczerze mam nadzieje że kasę przelewaliście na konto tego stwarzyszenia."

Ja z mojej strony mogę jedynie powiedzieć i oświadczyć - pieniądze jak najbardziej były przelewane na to konto stowarzyszenia, nadal jeśli ktoś chce może je przelewać.A kto nie chce przelewać na konto stowarzyszenia, może np. na konto PHENIXA celem dofinansowania - wsparcia na utrzymanie serwera, na wsparcie projektu Ygoow. Także są dwie opcje do wyboru i każdy sam podejmuje dobrowolnie decyzję.

Pozdrawiam serdecznie torrentmania.info i całą ekipę, myślę , że temat można by było zamknąć w celu wyeliminowania złośliwych postów i dalszego oczerniania człowieka, który naprawdę stara się zrobić jak najlepiej dla swoich userów.

2. Piwo Ktoścałkiemobcy postawił(li) piwo za powyższy post
    User Avatar Morphen
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    8
    Piwo (Otrzymane)
    9
    » Reputacja
    Pierwsza rzecz jaką wypada napisać: Proszę nie ukrywać się pod innymi nickami PHENIX bo i tak wszyscy wiedzą że to Ty piszesz...Nie nabierzemy sie jeszcze raz po tym jak wcisnąłeś kit swoim ludziom. A dlaczego jestem tego pewien? Bo oświadczasz w swoim poście ze PHENIX na pewno przelał kasę na konto Stowarzyszenia a sądze ze nie dał Ci dostępu do swojego konta żebyć mógł to zobaczyc. Teraz bronisz się jak możesz, nie zaprzeczysz jednak ze zbierałes na fikcyjny dom dziecka.. Teraz to całe wyrównywanie faktów a tym bardziej atakowanie innych jako łapanie ostatniej deski ratunku obraca się tylko przeciwko Tobie. Brak mi szacunku żeby nazywać takich ludzi na "pan". Zamiast przyznać się do błędu i oddawać kasę ludziom robisz dalej po swojemu i myślisz ze już wszyscy myślą iż jesteś czysty od zarzutów? Mam jedynie nadzieję że poniesiesz stosowne konsekwencje...
    Proponuję zmienić nazwę tematu... Gdyż jeden człowiek to nie całe forum a nie oczerniajmy tutaj całego p2m.com.pl przez wygłupy jednego idioty...

User Avatar Szanujmy_sie
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    11
    Piwo (Otrzymane)
    7
    » Reputacja
    Piszę w imieniu własnym i niestety człowieku się mylisz - mam stałe IP - oświadczam Tu i Teraz - jestem z Zabrza i mam na imię Łukasz nie Adam niestety, czemu piszę , że na pewno - bo to tak samo jak niektórzy piszą tutaj , że okrada biedne dzieci - to ten sam argument - to tak jakbys napisał , że jesteś np. Grzegorz , ktoś napisze,że jesteś Marek, a kto inny, że Andrzej, nie proszę, litości, pisze w imieniu własnym, po co zamieszanie???
    TO JUŻ WŁASNEJ OPINII NIE MOŻNA WYRAZIĆ, BO JAK CO TO JESTEŚ TAKI A TAKI ???

Nie mam czasu siedzieć i pilnować każdej wypowiedzi , co do mojej osobowości to jestem pewien, więc skończcie tą paradę i .... tyle.

Co mam zdjęcie Ci swoje pokazać? Dowód osobisty Ci wysłać? To jest internet człowieku - skąd mam wiedzieć , że Ty czasami nie podajesz się za sprzymierzeńca Witkata, który z tego co wczoraj się naczytałem pisze stek bzdur typu, że Ygoow padł, a co on ma z tym projektem wspólnego? Czyżby mu też Ygoowa ukradli?A może to on opłacał projekt YgoOw , Adam go też ukradł, a może Witkat i Adam razem ze sobą współpracują, a nikt o tym nie wie? A może...... no własnie, morze może być długie , szerokie i głębokie, a gdybanie to niestety nie moja dziedzina, ja widziałem swoje, a Ty czytałeś to nie wiem : w google? na org.pl?
    Ty mnie podważasz , a czemu nie podważasz innych ? Ach , bo Ci to nie odpowiada, albo nachalnie , na siłę chcesz udowodnić coś czego i może nie było ? Czemu autor tematu się nie wypowiada tylko przypadkowi ludzie?
    Tyle pytań, ale spekulacji na ten temat jeszcze więcej....

Juz naprawdę pomimo, iż jestem niedługo Tu na forum, proszę o wyrozumiałość i zamknięcie wątku, bo posty sypią się a nic nie na temat, nic tu jak powiedziałem - się i tak nie wyjaśni.

Pozdrawiam i oświadczam , że ja to nie kto inny jak :

Łukasz z Zabrza

5. Piwo Ktoścałkiemobcy postawił(li) piwo za powyższy post
    V.I.P Avatar Szemhazaj
    Grupa
    V.I.P
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    8
    Piwo (Otrzymane)
    70
    » Reputacja
    Punkty:     1
    Siła:          8
    Apeluję do biorących udział w dyskusji ,o wzajemnie nie obrażanie się i obrzucanie błotem.

Jeżeli ktoś jak np tomaran w 1. poście twierdzi ,że posiada jakieś dowody swoich zarzutów to proszę pisać. Jak widać temat jest delikatny więc nie są potrzebne niektóre komentarze.
    Ściągasz za pomocą P2M ? Zapisz się ! KLIK
    exMod

Zablokowany Avatar cooler.
    Grupa
    Zablokowany
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    34
    Piwo (Otrzymane)
    12
    » Reputacja
    Siła:          0
    Powiem tak po tym co tu zobaczylem to omalo ze smiechu nie umarlem. Po pierwsze wplata na ten Dom Dziecka byla pierwsza oferta zeby dostac VIP'a wiec prosze tutaj nie pisac bzdur ze ludzie wplacali dla dzieci bo glodne etc. nie prawda byla taka ze wplacali bo nie mozna bylo inaczej dostac VIP'a nie mieszajcie tutaj p2m z jakas nowa alternatywa Pajacyka bo takie cos nie istnieje Pozatym wtedy Adam nie mial problemow ze zdobyciem kasy na YgoOw czy na serwer lub tez na vB
    bo znim rozmawialem o ygoow po rozlamie dopiero pod koniec pierwszej bety zaczol apelowac zeby userzy wplacali pieniadze. Kwestia druga czyli dzisiejsze spoleczenstwo ktore wierzy we wszystko co napisze drugi user ja zaraz napisze temat o p2m.org.pl i bedzie to jak to znowu kazdy napisze bezsensownego posta "zal n/c no comment co za debilna administracja" i wszyscy beda zadowoleni bo pospamowales sobie zawsze latwiej zdobyc sobie zapa na jakis tracker gdzie zapraszajacy wymagaja kilka postow nie dawno na jakis warezie wyszlo na jaw ze byla to l33chownia wrecz raj dla pedofili... jednak co bylo odpowiedzialanosc zbirowa a tylko 4-5 osob wrzucala te filmy czy zdjecia i wreszcie ostatnia kwestia Szanujmy_sie aka Lukasz z Zabrza wytlumaczyl wam ze nie ma potrzeby apelowac (czyt. klamac) publicznie zawsze lepiej napisac do kogos kogo o to podejrzewasz swoja droga ja tez na poczatku nie wiedzialem co o tej sprawie myslec no ale jednak pomimo ze jest pare ludzi ktore uwaza mnie za DZIECKO jednak to dziecko mam mozg i potrafi czasami go uzyc aby wywnioskowac ze Adam do tej pory nikogo nie okradal a w szczegolnosci nie Dom Dziecka to tyle co ja mam w tej sprawie do powiedzenia.
    Bless

8. Piwo Ktoścałkiemobcy postawił(li) piwo za powyższy post
    User Avatar Szanujmy_sie
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    11
    Piwo (Otrzymane)
    7
    » Reputacja
    Internet to środowisko , w którym każdy czuje się kimś ważnym, pisze co chce, mówi co chce i postępuje według tego co uważa, ale także jest to środowisko zbiorowej manipulacji - można pogrążyć człowieka paroma postami , znając jego dane można pisać bzdury, czy prawdę, można robić co jawnie się podoba, ale wiadomo jedno ---nikt nie urodził się wczoraj, żeby wiedział jak jest , nie siedzę długo w tym co robię, obserwując sytację, opisując to co widzę, a moje słowa nie są puste, internet nie jest potęgą, o tak, są potęgą dla ludzi , którym chce się wszystkim manipulować, czy też kontrolować sytuację, pisanie rzeczy i przedstawianie sytacji w świecie intenetu, w których domaga się konkretnych dowodów to niestety - lecz nie miejsce w których odpowiada się na takie rzeczy, to jest pełna anonimowość, piszesz co chcesz, manipulujesz czym chcesz, poprostu masz wolną ręke na to co robisz, i na jaką decyzję masz wpływ. Mnie osobiście nic nie przekonuje do czekokolwiek i kogoklolwiek, ale poznałem osobę tak jak Adam K. i wiem kim jest i wiem, że to człowiek, który byłby niezdolny do wszelakiej manipulacji a tym bardziej do jakiegokolwiek oszustwa.
    Nie piszę dalej, temat jak dla mnie jest zamknęty, ktokolwiek napisze co myśli - czy jest to osoba szczera lub nie - w tej chwili już mnie to nie obchodzi : dlaczego? Ja PRZEKONAŁEM SIĘ JAK JEST. Kto chce sie przekonać to będzie zdolna do tego co ja - czyli osobistego spotkania i porozmawiania i poznania sie z tą osobą.

Pozdrawiam i dziękuję :

Łukasz z Zabrza- nie kto inny...
    Ostatnio edytowane przez Szemhazaj ; 22-08-08 o 22:06

10. Piwo Ktoścałkiemobcy postawił(li) piwo za powyższy post
    User Avatar Ktoścałkiemobcy
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    5
    Piwo (Otrzymane)
    0
    » Reputacja
    Cytat Napisał tomaran Zobacz post
    Cześć.

Jestem użytkownikiem forum p2m.com.pl. Coś w marcu tego roku kierując się apelem administratora PHENIX (czyli Adama K.) wpłaciłem darowiznę niby na Rodzinny Dom Dziecka nr 2 w Chorzowie.
    Wtedy była taka akcja, że nagle na p2m.com.pl zaczęli zbierać kasę na ten szczytny cel.
    Po wpłaceniu otrzymałem rangę VIP i było ok.

Aż do teraz, kiedy po przerwie w działaniu p2m.com.pl jakimś cudem straciłem rangę. Zacząłem starać się przywrócenie rangi VIP ale musiałem przedstawić potwierdzenie.
    Ponieważ nie miałem potwierdzenia zacząłem szukać kontaktu z tym Rodzinnym Domem Dziecka nr 2 w Chorzowie. A że mieszkam w Gliwicach byłem gotowy nawet do nich podjechać.
    Ale się okazało, że podany nr kontaktowy nie istnieje.
    Mało tego w ogóle taki Rodzinny Dom Dziecka nr 2 w Chorzowie NIE ISTNIEJE !

Został zlikwidowany uchwałą Rady Miasta Chorzów już 1.07.2006 r. czyli na dłuuugo przed tym jak Witkat z files4you.net stworzył forum p2m.com.pl !!! hahaha
    I długo przed tym jak PHENIX pojawił się na tym forum.
    A skąd to wiem ? Bo na stronie Urzędu Miasta w Chorzowie znalazłem uchwałę likwidującą ten Rodzinny Dom dziecka :
    http://www.chorzow.um.gov.pl/bip/ind...25711624126895

Pisze tam m.in:

Więc jaki jest wniosek ?
    PHENIX czyli Pan Adam oszukuje wszystkich i to w bardzo wredny sposób wykorzystując los pokrzywdzonych dzieci. Po prostu forum p2m.com.pl zbierało na nieistniejący Dom Dziecka kasę, którą perfidnie zabierał właśnie PHENIX.
    To jest cholerne draństwo !!!
    Jak można tak kraść, oszukiwać i jeszcze wykorzystywać dobre serce ludzi, którzy poruszeni niby trudną sytuacją tego Domu Dziecka wpłacali dość pokaźne kwoty. Ja wpłaciłem 50 zł i pewnie było sporo takich jak ja.

Powiem wam szczerze, że nie wierzyłem za bardzo ekpie, która odeszła od tego oszusta PHENIXA (Adama K.) i zrobiła nowe forum p2m.org.pl. Nie chciało mi się wierzyć, ze ten PHENIX robił takie przekręty jak pisali admini p2m.org.pl.
    Ale teraz już wierze, bo sam się o tym przekonalem.

Mam nadzieję, że ten mój temat otworzy wszystkim oczy i każdy się przekona że p2m.com.pl to OSZUŚCI !!!

Mam nadzieję, że scena warezowa czy p2m jak jej nie nazywać jednoznacznie potępi takie czyny !
    Wiem, że sami ściagajac gry czy programy niejako oszukujemy ich autorów nie płacac za nie ale tak już poprostu jest
    Ale to żeby tolerować oszusztwo wykorzystując humanitarne odruchy ludzi to już jest DRAŃSTWO !!!

Zróbcie coś z tym !!!!

Ogłoszenie z p2m.com.pl (już po modyfikacji, że niby PHENIX nie ma z nimi kontakty hahah)
    http://www.p2m.com.pl/nasze-p2m-com-pl/announcements.html
    http://iv.pl/images/8v5y8ag9i4nbv47jes.jpg
    (oraz screen bo pewnie zaraz usną to)

A to nicki części osób, które podobnie jak ja zostały oszukane (ich potwierdzenia wpłaty)
    http://iv.pl/images/54fhur98jxxo38gnk51h.jpg
    http://iv.pl/images/4zvqlofkzfp0ebyi1q.jpg
    http://iv.pl/images/qzojbnv7sy57gia8ulx.jpg
    http://iv.pl/images/qzojbnv7sy57gia8ulx.jpg
    http://iv.pl/images/1v51bu5wj7it0ya8q24d.jpg
    To tylko część ! Więcej nie chciało mi się zrzucać do screena.

PS.
    Tak się wkurzyłem, że wysłałem maila do Urzędu Miasta w Chorzowie z prośbą o wyjaśnienie tej sytuacji i jak uważają, że to jest przestępstwo to niech zainteresują tym policję.

Muszę przyznać że jesteś wyjątkowo zoranym psychicznie palantem...i kto Cię upoważnił ,do podawania na forum jakichkolwiek nazwisk...???jeszcze Cię to bawi ...niebawem już nie będzie Ci tak wesoło...chcesz by i Twoje zostało tutaj opublikowane...myślisz że jesteś anonimowy? haha...nic podobnego...

Zablokowany Avatar cooler.
    Grupa
    Zablokowany
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    34
    Piwo (Otrzymane)
    12
    » Reputacja
    Siła:          0
    tomaran czy mozemy liczyc na to ze nam odpowiesz ?? xD chyba nie wiec lepiej aby moderator zamknal ten temat bo to co tutaj sie pokazalo to zwykly brak kultury do drugiego czlowieka niedosc ze naklamal to teraz jeszcze nie odpowiada no dawaj wciagles wszystkich w to szambo to odpowiedz jakies dowody miales no po co tracic czas.... Tak jak myslalem masz dowody na to ze musisz udac sie do psychiatry a nie ze Adam kradl kase ktora byla przeznaczona na dom dziecka BRAWOOO widzcie takie pranie mozgu co moze z wami zrobic uwierzyliscie w to ze Adam okradl dom dziecka bo tak wam napisal ja Was moge podsumowac mianem ŻAL chociaz nie lubie tego typu tekstow pozdro i prosze o zamkniecie tego tematu

User Avatar tomaran
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    6
    Piwo (Otrzymane)
    2
    » Reputacja
    Cytat Napisał cooler. Zobacz post
    tomaran czy mozemy liczyc na to ze nam odpowiesz ??
    właśnie wróciłem do domu bo jak sie dowiedziałem był ktoś z policji u mnie w domu.
    A że mnie nie było to zostawili wezwanie na komendę w Chorzowie na środę w przyszłym tygodniu.
    W charakterze świadka.
    Może najwyższy czas by usunąć ten temat bo to już poważna sprawa.

Na razie wyciągnąłem z banku potwierdzenie gdzie mam wszystkie dane odbiorcy przelewu i to że w tytule miałem napisane na RDD nr 2 w Chorzowie.
    Cieszy mnie to, że taki tytuł jest bo już się bałem że miałem "na vipa na p2m.com.pl" czy coś podobnego.
    A tak mogę mówić - bo tak było - że chciałem wspomóc ten dom dziecka.

A co coolera i innych ludzi, a szczególnie do tych co wpłacali na ten dom dziecka to możecie być pewni, że to nie tutaj tą sprawę wyjaśnia się.

Jak dotarli do mnie w Gliwicach to wszędzie dotrą.

A w to wszystko wpakował nas kochany PHENIX bo to on zaczął ten przekręt na dom dziecka.

Nie wchodzę już więcej na to a ani inne fora.
    Jak będzie ok to może powiadomię was.

PS
    A i uważajcie z tymi groźbami, że nie jestem niby anonimowy.
    Bo czuję, że to forum i wypowiedzi na nim są są chyba już obserwowane.

I jeszcze jedno. Chyba w 3 poście była wypowiedź typu "po co ***** ma zbierać na dom dziecka" ? Odpowie jedno bo to był przekręt.
    Dowiedziałem się niedawno, że każda zbiórka na cele charytatywne zgłaszane są do ministerstwa finansów a osoby zbierające muszą być zarejestrowane albo reprezentować instytucję pożytku publicznego.
    Więc szczerze wątpię w to, że PHENIX przekazał jakąś kwotę im.
    Ostatnio edytowane przez tomaran ; 22-08-08 o 15:02

User Avatar Szanujmy_sie
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    11
    Piwo (Otrzymane)
    7
    » Reputacja
    właśnie wróciłem do domu bo jak sie dowiedziałem był ktoś z policji u mnie w domu.
    A że mnie nie było to zostawili wezwanie na komendę w Chorzowie na środę w przyszłym tygodniu.
    W charakterze świadka.
    Może najwyższy czas by usunąć ten temat bo to już poważna sprawa.

Na razie wyciągnąłem z banku potwierdzenie gdzie mam wszystkie dane odbiorcy przelewu i to że w tytule miałem napisane na RDD nr 2 w Chorzowie.
    Cieszy mnie to, że taki tytuł jest bo już się bałem że miałem "na vipa na p2m.com.pl" czy coś podobnego.
    A tak mogę mówić - bo tak było - że chciałem wspomóc ten dom dziecka.

A co coolera i innych ludzi, a szczególnie do tych co wpłacali na ten dom dziecka to możecie być pewni, że to nie tutaj tą sprawę wyjaśnia się.

Jak dotarli do mnie w Gliwicach to wszędzie dotrą.

A w to wszystko wpakował nas kochany PHENIX bo to on zaczął ten przekręt na dom dziecka.

Nie wchodzę już więcej na to a ani inne fora.
    Jak będzie ok to może powiadomię was.

PS
    A i uważajcie z tymi groźbami, że nie jestem niby anonimowy.
    Bo czuję, że to forum i wypowiedzi na nim są są chyba już obserwowane.

I jeszcze jedno. Chyba w 3 poście była wypowiedź typu "po co ***** ma zbierać na dom dziecka" ? Odpowie jedno bo to był przekręt.
    Dowiedziałem się niedawno, że każda zbiórka na cele charytatywne zgłaszane są do ministerstwa finansów a osoby zbierające muszą być zarejestrowane albo reprezentować instytucję pożytku publicznego.
    Więc szczerze wątpię w to, że PHENIX przekazał jakąś kwotę im.
    Jesteś kłamcą i tyle : w tym temacie wyjaśniłeś , że :
    - wpłaciłeś na konto , aby uzyskać rangę VIP ;
    - posiadasz na dysku nielegalne rzeczy co potwierdziłeś pisząc , iż musisz kasować dysk, a nawet zakupić inny komputer;
    - chcesz usunąć temat = ale po co? Bo są tutaj wypisane Twoje kłamstwa?
    - "wyciągnąłem z banku potwierdzenie gdzie mam wszystkie dane odbiorcy przelewu i to że w tytule miałem napisane na RDD nr 2 w Chorzowie"
    Skoro to nie jest wpłacane na konto Phenix'a to nie ma przestępstwa z jego strony, bo wpłaciłeś dobrowolnie i świadomie, co nie było wynikiem: wymuszenia !
    - "szczerze wątpię w to, że PHENIX przekazał jakąś kwotę im"
    Phenix nie przekazywał żadnej kwoty, bo wpłacałeś bezpośrednio na konto Domu dziecka.
    - "każda zbiórka na cele charytatywne zgłaszane są do ministerstwa finansów a osoby zbierające muszą być zarejestrowane albo reprezentować instytucję pożytku publicznego"
    Taj jak wcześniej - to nie Phenix zbierał pieniądze, każdy wpłacał indywidualnie na konto Domu Dziecka i dobrowolnie, czyli nie było żadnych powiązań z Phenix'em.
    - "Może najwyższy czas by usunąć ten temat bo to już poważna sprawa"
    Przecież sam go założyłeś i oskarżałeś niewinnego człowieka, a to , że teraz Ty masz problem to nie nasza wina.

User Avatar tomaran
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    6
    Piwo (Otrzymane)
    2
    » Reputacja
    Cytat Napisał Szanujmy_sie Zobacz post
    Przecież sam go założyłeś i oskarżałeś niewinnego człowieka, a to , że teraz Ty masz problem to nie nasza wina.
    Ja raczej nie mam problemu.
    Po prostu wpłaciłem na dom dziecka i tyle. A że się okazało że to nie konto Domu dziecka a admina PHENIXA to już nie mój problem.
    Z potwierdzenia widzę, że pan Adam mieszka na śląsku więc i on szybko będzie miał problem.
    Ale Szanujmy_sie jak jesteś pewien że PHENIX jest czysty już pisałem.
    Będzie miał okazję wyjaśnić wszystko.
    Może i dostanie Nobla razem z Ochojską

A co do kompa itp.
    To mam już nowego laptopa i wszystko oryginalne na nim.

Tak jak pisałem.
    To co zrobił Pan Adam to jest chore i jest totalnym draństwem i się nie boję - mimo że ktoś uzna to za kapowanie - zrobić wszystko by go pogrążyć.
    Bo się normalnie wkurzyłem na te bzdury, które wypisujecie !
    Mam dość obrażania mnie.
    Może będę miał kłopoty ale wy większe !

Niech ktoś normalny powie, że takie oszustwo jest dobre ????
    No niech ktoś to powie !!!

Fakty są niezbite i to potwierdzają ludzie z p2m.com.pl
    1. Zbierali na Dom dziecka
    2. Konto nie było od domu dziecka tylko p. Adama.
    3. A pisanie że wszystko oddał to ściema. Każdy przestępca zbierający na WOSP do lewych puszek tak sie tłumaczy : że on tylko chciał pomóc i wszystko odda.

---------------
    Pozwalam sobie na edycję tego postu bo dostałem na prywaną wiadomość jeszcze jednego screena z forum p2m.com.pl

A umieszczam go dlatego bo to kolejny dowód że PHENIX kręci i oszukuje.

Widać na tym zrzucie, że dalej ludzie wpłacają im kasę z przekonaniem, że to na Dom Dziecka !

Po drugie powyżej user z nickiem "p2m.com.pl" (podejrzewam, że sam PHENIX) pisze, że owszem zbierał na Dom dziecka ale podał konto swoje konto by je przekazywać na RDD2.
    A na powyższym screenie widać jak byk, że twierdzi co innego : mianowicie, że kasę wpłacali niby na konto RDD 2
    A skad to wiem. Bo napisał, że czekał na wyciągi z konta bankowego z Domu Dziecka !!!!!
    Ludzie opanujcie sie ! Jak jeszcze nie widzicie tego oszustwa !
    Co niby teraz powiecie Wy z p2m.com.pl ? Że Dom Dizecka, poważna instytucja pwowołana przez Urząd Miasta udostepniał swoje wyciągi jakiemuś warezowi !?!?!? ??
    Wiem, że Polska to dziwny kraj, ale w to juz nie uwierzę !!!

Ostatnio edytowane przez tomaran ; 22-08-08 o 22:12

V.I.P Avatar Szemhazaj
    Grupa
    V.I.P
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    8
    Piwo (Otrzymane)
    70
    » Reputacja
    Punkty:     1
    Siła:          8
    Dokładnie ,w taki sposób jak widzę ,czytając cały wątek kilkakrotnie nie dojdziemy prawdy bo to ona jest celem dyskusji. Tutaj każdy ma oczywiście swoją i ma swoje argumenty. Na pewno każdy też ma swoje zdanie już wyrobione na temat tej całej sprawy. W związku z powyższym nie widzę powodu dalszej kontynuacji tematu (przynajmniej na razie) dopóki nie pojawią się nowe fakty ,bo mniej więcej od połowy tematu każda strona wałkuje w kółko swoje argumenty.

Zaznaczam również ,że temat może zostać ponownie otwarty jeżeli pojawią się nowe fakty (wtedy proszę o stosowną PW).

Zamykam i dziękuję za uwagę.
    Ściągasz za pomocą P2M ? Zapisz się ! KLIK
    exMod

User Avatar RamirezzMS
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    2
    Piwo (Otrzymane)
    0
    » Reputacja
    Siła:          5
    Ja sie nie dziwie ze uploderzy odchadza od was i nie ma kto wrzucać dziś w pracy próboje wchodzić na p2m.com.pl i ygoow.com i nic.Ciekawe co powiessz o tym kiedys wasza strona była jedna z lepszych teraz po prostu upada Mówie to z doświabczenia bo z p2m korzystam juz 2 lata.Nikt z administracji nie mówi co sie dzieje i potem ty piszesz posty i bronisz ich choć wszyscy widza że administracja nie kwapi sie do wyjaśnień niczego.Podsumowując sytuacje waszej strony czyli p2m.com.pl można tylko tak Żal.pl

User Avatar Szanujmy_sie
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    11
    Piwo (Otrzymane)
    7
    » Reputacja
    a tam zaraz bronię... przecież to tylko przez drogę dedukcji wywnioskowałem - popatrz - masz firmę , która się czymś zajmuje, ma przerwę dwa miesiące, ponieważ to nie jedyna firma na rynku zajmująca się podobnym fachem - to oni idąc do przodu mają więcej pomysłów , więcej projektów, więcej wszystkiego tego co chwilowo firma , której nie ma - nagle przychodzi reaktywację i ma materiał do nadrobienia czyli adekwatnie - są dwa miesiące "do tyłu" co za tym idzie? Nadrabianie, i to nie idzie zrobić czegoś w dwa dni czy tydzień, potrzeba czasu, który się straciło i podejmuje się kolejne kroki aby znowu firma się podniosła. Prosta rzecz, nie żadne żal.pl i inne głupoty, tylko czysta prawda, równie dobrze każda ze stron, for internetowych może zniknąć "od tak" na jakiś czas - i to nie winno dziwić, bo wyodrębniasz to jako - nie wiem- pierwszy zaistniały przypadek.

"kiedys wasza strona była jedna z lepszych teraz po prostu upada"
    - tylko to jest forum o tematyce p2m- a to zalezy od uploaderów, nie tylko od samej Administracji - oni pilnuja porządku, sprawdzają hashcody, wprowadzają pomysły i w tym przypadku także tworzą program Ygoow, bedąc alternatywą dla MH, --> za darmo.
    Co było kiedyś , a co teraz ?
    -radio internetowe
    -nowy klient dla wszystkich nieodpłatnie
    -coraz to nowsze pomysły, o których nie jest w stanie na razie nikt powiedzieć,
    -nie ma czegoś takiego jak natarczywe reklamowanie strony jak to miałem przypadek spotkać, chociażby i tu na forum, gdzie admin Witkat - najlepiej to reklamowałby swe forum chociażby w temacie "bielizna dla kobiet"
    -są tam ludzie otwarci, jest kultura, nie spotkałem się z chamstwem ze strony ekipy tej strony,
    - nie ma nacisku, aczkolwiek nie można tez pozwolić na zbyt ekstrawaganckie zachowanie.
    Podsumowałbym tak : niczego stronie nie brakuje,niczym nie razi i nie szkodzi, więc nie wiem skąd ta "niechęć" jak się słyszy p2m.com.pl ? Nikt chyba sensownie nie wyjaśnił jeszcze dlaczego.Bo można mieć jakies uwagi , spostrzeżenia, ale żeby zaraz wyzywać od najgorszych to chyba trzeba mieć jakiś powód.

Zacytuję tutaj jeszcze raz dla Ciebie moją poprzednią wypowiedź :
    "...nie przekonuję, bo przekona się każdy sam i sam stwierdzi, ja tylko wyraziłem opinię."

User Avatar gloom2991
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    0
    Piwo (Otrzymane)
    1
    » Reputacja
    macie racje, że ta strona powoli upada

+ Odpowiedz na ten temat
Strona 4 z 9 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 6 7 8 9 OstatniOstatni

Informacje o Temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)