hahah Jakoś nic się nie zgadza.
Ani adres, ani konto ani Instytucja
Na stronie tego stowarzyszenia są takie dane"
STOWARZYSZENIE NA RZECZ RODZINY
41-500 Chorzów, Plac Św. Jana 31a
tel./fax 032 241 20 68
email: stowarzyszenienarzeczrodziny@wp.pl
Konto bankowe: 48 1090 2024 0000 0005 3401 9904
Więc nie ściemniaj tu i próbuj dalej oszukiwać.
A co do policji to odstałem maila od Pani Naczelnik z urzędu miasta w Chorzowie.
Szanowny Panie,
Nie ukrywam, iż bardzo zbulwersowały mnie przekazane przez pana informacje o rzekomych oszustwach portalu P2M.COM.PL związanych z jednostką opiekuńczą, która funkcjonowała na terenie miasta Chorzów. Potwierdzam też, że w opisany przez pana sposób żadna jednostka nie ma prawa zbierać żadnych funduszy na działalność statutową
Ponieważ pana doniesienie o rzekomych wyłudzeniach jest anonimowe, oraz mając na uwadze powagę sytuacji zdecydowałam o powiadomieniu stosownych organów ścigania udostępniając całą nasza korespondencję. Do takiego działania zobowiązuje mnie status funkcjonariusza publicznego.
Jednocześnie proszę pana o ujawnienie wszelkich dokumentów i potwierdzeń dokonanych wpłat na rzecz RDD 2, o których wspomina pan tym bardziej, że zarówno pan jak i pozostałe osoby będą miały status pokrzywdzonych. Od tej chwili wszelką korespondencję proszę kierować do KMP w Chorzowie, Sekcja ds. Walki z Przestępczością Gospodarczą, ul. Legnicka 1.
hahah powiem jedno nie wiem czemu mam być osobą pokrzywdzoną ale niech im będzie (chyba że chodzi o to ze p2m.com.pl wyłudziło ode mnie kase hahah).
A co do tego, że niby pobierałem cokowliej z waszego forum to chyba nie czytaleś dokładnie: nie zdązyłem nic pobrać bo najpierw nie miałem rangi, potem p2m.com.pl nie działalo a teraz zostałem zablokowany na waszym forum.
Więc ani bajta nie ściągnąłem.
Więc czuwaj ! Bo nie znasz dnia, kiedy o 6 rano zrobią ci nalot.

Twitter

Odpowiedź z Cytatem

Bookmarks