Sam się zamknij i nie ośmieszaj tematyka konkursów podobna a nawet szablon do ankiet "wrzut miesiąca" mają od nas zerżnięty więc jak nie wiesz o się nie wypowiadaj.
Monopolistą w internecie widocznie jesteście, które forum z kolei już oskarżacie o kopiowanie itp
Powinniście się cieszyć że jesteście tacy dobrzy że od was wszyscy kopiują.
PS
Dobrze że od was nikt nie kopiuje administracji.
Oswiadczam ci drogi kAzku , ze nie mam konta na waszym forum(zbedne mi jest) wiec nie mam pojecia jakie tam macie konkursy :P Konkurs na szukanie tortów sam wymyslilem i widac boli cie to ze u Was nie podobnych :P
Basia postawił(li) piwo za powyższy post
kAzek29 ja również nie mam konta na waszym forum i wcale tego nie żałuję. Ty widocznie u Nas masz i wpadasz na przeszpiegiNikt od Was nic nie ściąga, to nie szkoła
Możliwości HTML są ograniczone i wszystko wygląda podobnie, to co tu napisałeś rozbawiło mnie do łez
Na to pewnie nie wpadłeś - polecam skopiować ten pomysł - W Dniu Naszych Urodzin mieliśmy spotkanie integracyjne całej ekipy i nawet nie wiesz jak świetnie się bawiliśmy
Ciekawe czy macie tak zgraną załogę, bo tego się skopiować nie da
Tort był pyszny nie wspomnę o trunkach
![]()
GUTEK proszę o konkrety bo nie wiem o co chodzi z tym kopiowaniem administracji (jeżeli chodzi o podział działów to my taki mielimy wcześniej tylko nie zajrzałeś tylko się zgodziłeś się na propozycje JR i Moderatorów ale o to się nie czepiam bo każdy może w tym względzie mieć podobny pomysł).
xsemi wręcz przeciwnie nic nas nie boli że nie mamy podobnych bo sęk w tym że u nas bardzo podobne konkursy już się odbyły.
bawach taka tabelkę można wykonać na wiele sposobów a Wy macie tak samo łącznie z identycznymi komentarzami (które domyślam się, że jutro prawdopodobnie jak i moje konto znikną lecz screeny pozostaną :P ) więc kto tu kogo rozbawił?
PS: co do konta to mam pod swoim loginem (nie mam i nie mam zamiaru mieć drugiego) i nie wpadam na przeszpiegi bo nawet gdybym miał taki zamiar to miałbym szpiegować jako user :P Co do spotkania to już dawno ten pomysł był (zresztą nie u nas pierwszych) ale upadł bo nikt z administracji nie był zainteresowany czymś takim (i wg. mnie słusznie) ale jeżeli u was wypaliło to szczerze gratuluję.
Ostatnio edytowane przez kAzek29 ; 31-03-09 o 00:59
Nikt tu twojego forum nie komentuje(a moze powienien),wiec prosze cie zachowaj swoje uwagi dla siebie.Za chwile zaczniesz pisac ze moze sciagamy od Was gfilmy i wystawiamy je u siebie :P Dla mnie to trąci troche paranoja na swoim punkcie. Co z tego ze jakies podobne konkursy były u Was?? Czy to znaczy,że ktoś kto nie ma u Was konta i ich nie widzial,nie moze miec takiego samego pomysłu?? A nawet jeżeli juz ma,to moze powinien sie wpierw ciebie spytac czy na ekazku juz takich nie bylo :P Tez zes znalazl powod zeby sie czepic,ech ...
P.S. Z kopiowaniem Administracji chodzilo o persony a nie o działy :P
Ostatnio edytowane przez xsemi ; 31-03-09 o 06:21
Basia postawił(li) piwo za powyższy post
orgi przestały pisać tutaj to czas się na kimś innym wyżyć?
Oj szkoda słów nawet przenośnie są nie zrozumiałe. Proszę admisnistracje forum o zamknięcie tematu bo nie wnosi już teraz nic dla nikogo.
Dziękuję za uwagę.
słabe forum, byłem tam uploaderem teraz wrzucam na p2mforum.info i tam dopiero ktoś szanuje pracę Uploaderów, a polishcinema leci w dół..forum ma 2 lata a siedzi tam po 6 osób w tym 4 gości, żalosne troszku no ale niech administracja dalej myśli, że forum się rozwijapod względem graficznym także dno, ogólna ocena +2/5
Byłem na tym forum jakiś czas temu. Nie wiem jak teraz, ale ...
Nie polecam ... gadania bzdur na ich temat, w kształcie wypowiedzi jaśka nade mną.
Forum miało dobrą atmosferę, co do downloadu nie wiem, bo mnie to średnio interesowało. Moim zdaniem to się liczy, a co do tego, że "teraz wrzucam na p2mforum.info i tam dopiero ktoś szanuje pracę Uploaderów", to twoja sprawa gdzie wrzucasz, ale nie wmawiaj, że na PC nie szanują pracy uploaderów, bo nigdy czegoś takiego nie widziałem.
To forum to ciekawa alternatywa, godna polecenia prawie każdemu użytkownikowi.
PS. To, że nie darzysz sympatią tego forum nie oznacza, że masz prawo pisać bzdury.
Ważne!
Zapoznaj się z nowym regulaminem sieci Orange - Usługa "Płać i Płacz" włączona domyślnie dla wszystkich :cool::
http://wklej.to/MJ95x
ty natomiast nie darzysz sympatią żadnego? Jesteś tu i tam , ale tylko wszystko krytykujesz ...
to że administracja pozwala na dyskusje ,i wypowiedzi na temat działania , czy zmian forum to jest źle...
Za to co pisałeś to już dawno byś wyłapał bana na każdym forum ... a dostałeś tylko warna.
Chodzi mi o to co napisałeś do Huba w jednym z tematów w offtopie.
jak dla mnie forum przyjemnie , czyste i przyjazne.
Chodzi mi o Polishcinema![]()
to nie bzdury a opinia, na pewno wiele osób tak mysli tylko nie pisze bo szkoda komentować, sorki ale skoro forum ma ponad 2 lata a siedzi tam po 6 osob w tym 5 gości no to wybaczcie...coś jest nie tak o.O a pisanie o tym iż to forum jest w 1 dziesiątce for p2m w Polsce to wiecie...ja zaraz założe forum na fora.pl i napisze tu spamerski temat z info, że mam forum w peirwszej 10...żałosne, ja nie polecam bo ani treści ani wyglądu, ani też atmosfery
Tak się akurat składa że od dawna nie krytykuje żadnego forum (tym bardziej p2mforum), chyba że tworu kompletnie bezsensownego, a co do tamtego zajścia, to mój post nie dotyczył bezpośrednio żadnego admina, choć został tak zrozumiany.
Wydarzyło się to w tamtym roku, a ty nadal pamiętasz
Co do samego polishcinema, opinia może być krytyczna o ile jest zasadna. O której sprawdzałeś ile tam osób siedzi? 1? 2 w nocy?
A nawet jeżeli to nie znaczy że jest żałosne... bo nie jest.
Ważne!
Zapoznaj się z nowym regulaminem sieci Orange - Usługa "Płać i Płacz" włączona domyślnie dla wszystkich :cool::
http://wklej.to/MJ95x
Informujemy wszystkich użytkowników sieci Internet, że na naszej stronie www.polishcinema.org w obecnej chwili rejestracja jest otwarta dla wszystkich, (do odwołania) więc wysyłanie zaproszeń przez Administrację forum jest całkowicie zbyteczne.
Pozdrawiam i zapraszam do rejestracji.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks