+ Odpowiedz na ten temat
Strona 5 z 21 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 15 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 75 z 308

Temat: Ufs.pl [UFS] - Temat Ogólny

User Avatar Markojag27
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    7
    Piwo (Otrzymane)
    0
    » Reputacja
    Punkty:     0
    Siła:          4
    ech morphen nie odpowiedziales na moje pytanie

A co do drugiego serwera to niejest on wynikiem 120 tys użytkowników ale ilość wejść jednoczesnych, juz był dzień, że mieliśmy 2k online jednocześnie.

Ale co Ty możesz o tym wiedzić

User Avatar Morphen
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    8
    Piwo (Otrzymane)
    9
    » Reputacja
    Marko przepraszam że nie odpowiedziałem wcześniej na Twojego posta. Po części zgodzę się z Tobą - są między wami ludzie z teamu pomagający zwykłym userom, pamiętasz chyba nie raz jak gadaliśmy i widać było że się dogadywaliśmy. Jedynym mankamentem jest ilość osób które pomagają. Ogromna ilość olewa problemy userów, albo po prostu zwyzywa ich na sb - nie raz zdarzały się i napewno zdarzać się będą takie sytuacje.

Co do opinii o mnie na ufs - śmieszy mnie to że większość opinii wypisują lub imaginują sobie ludzie z którymi nigdy nie miałem kontaktu, lub kontakt ten ograniczył się do paru zdań na ogrom czasu. Osoby które słuchają głosu innych a nie własnego myślenia mogę nazwać jednym słowem debilami. Nie wiem czy pamiętacie jak pisałem temat w rozmowach grupy i nagle wszyscy byli za mną, jak prowadziłem po 10-15 rozmów gg naraz i nikogo nie olewałem.Każdemu pomagałem jak mogłem i tylko administracja czyli lilu [mimo iż na początku stosunku moje z nim były po prostu super] oraz uncalled [czyli obecny pan i władca, a obu tych panów nazywam żwirkiem i muchomorkiem] odwrócili się ode mnie gdyż ja nie miałem w dupie wszystkiego dookoła. Jedynie Krosi był zawsze wporządku do mnie i pisał na spokojnie.

Tak wracając do banowania na ufs - moje konto nie jest zbanowane, aczkolwiek mam zablokowany dostęp do WSZYSTKICH działów - może ktoś wypowie się dlaczego tak się stało? Proszę uprzejmie o przywrócenie mi dostępu do działów forum, jakby nie było włożyłem w nie dużo własnej pracy i czasu. lecz osoby dyrygujące warezem nie potrafiły tego docenić. I to nie tylko mojej pracy, ale i wielu innych osób. Pozdrawiam znajomych z ufs czytających tego posta i wiedzących o czym mówię. To jest mój ostatni post dotyczący podanych wyżej tematów, sądzę że wszystkie kwestie został już wyjaśnione i że poznaliście wystarczająco moje zdanie.

User Avatar Markojag27
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    7
    Piwo (Otrzymane)
    0
    » Reputacja
    Nadal nie odpisałeś, co było powodem Twojego odejścia.

Super User Avatar Terrmos
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    13
    Piwo (Otrzymane)
    19
    » Reputacja
    Niestety ze względu na bardzo dużą liczbę użytkowników i co się z tym wiąże z dużym obciążeniem skrzynek zostaliśmy zmuszeni do wprowadzenia ograniczenia dostępu do najbardziej obleganych działów:

1. Gry ENG
    2. Seriale - pełne sezony
    3. Filmy RMVB

W/w działy są dostępne są od rangi FULL MEMBER
    narazie tyle :P
    Ostatnio edytowane przez Terrmos ; 15-12-08 o 22:22

Super User Avatar MojeGBA
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    14
    Piwo (Otrzymane)
    18
    » Reputacja
    Punkty:     2
    no no, tu mnie zaskoczyliście. Jak to prawda to gratuluję
    Jeszcze trochę ograniczycie dostęp, a może zyskacie nowych uploaderów. Sam może i bym był u was, gdyby nie fakt, że nie jestem, ani samobójcą, ani masochistą.
    Jeszcze raz gratuluję

Power User Avatar andriu-m
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    1
    Piwo (Otrzymane)
    14
    » Reputacja
    Rejestracja została otwarta ponownie
    lol!

Niestety ze względu na bardzo dużą liczbę użytkowników i co się z tym wiąże z dużym obciążeniem skrzynek zostaliśmy zmuszeni do wprowadzenia ograniczenia dostępu do najbardziej obleganych działów poniewaz uploady jakie wrzucamy niewytrzymuja zbyt dlugo.... Ograniczamy dzialy tylko na jakis czas do momentu gdy wyjdzie stabilny program ufs:
    no dobra ograniczacie tylko do trzech dzialow.... a pozostale to co ? skrzynki w pozostalych uploadach sa inne? takie super mocniejsze?

zeby niebylo...
    [ Strefa ściągania | UFS | Download Zone ] > Filmy | Movies > Filmy Zagraniczne

a to co niby ? malo oblegane?
    Ostatnio edytowane przez D3FiX ; 11-02-09 o 13:03
    .
    .
    .
    .
    .
    .

Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    13
    Piwo (Otrzymane)
    19
    » Reputacja
    przecież nie będziemy blokowac do jasnej ciasnej wszystkich działów.....

Super User Avatar MojeGBA
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    14
    Piwo (Otrzymane)
    18
    » Reputacja
    Punkty:     2
    Oczywiście, że nie możecie zamknąć działów :P
    Jest po prostu za duża przepaść pomiędzy rangami (Members-0MB,Uploader-7GB).
    Może po prostu ruszycie tyłek i zrobicie rangę od nMB (ile? Wasza decyzja, ja bym proponował 700MB), wtedy zamknijcie znaczną część działów dla Membersów i będzie ok. Naprawdę - to wyjdzie wam na dobre. No i oczywiście, rejestracja będzie mogła być otwarta.

andriu-m, nie zrozumiałem początku twojego posta. Czyżby ufs, znowu otworzył rejestrację?

Pozdro

User Avatar breno
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    1
    Piwo (Otrzymane)
    3
    » Reputacja
    Z tym zamykaniem i otwieraniem rejestracji to moim zdaniem lekkie przegięcie. W administracji musi być jakaś kobieta, bo podobno one tak często zmieniają zdanie i są niestateczne ;)
    Ograniczony dostęp do niektórych działów aby skrzynki nie padały i jednoczesne otwarcie rejestracji? Może jestem mało inteligentny ale ja w tym sensu i logiki nie widzę xD

User Avatar Tom_xxx
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    3
    Piwo (Otrzymane)
    6
    » Reputacja
    jezeli bedzie w planach zablokowanie calego forum to sadze ze to bedzie sie odbywac stopniowo, poniewaz uzytkownicy padli by na zawal

User Avatar bartes
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    0
    Piwo (Otrzymane)
    0
    » Reputacja
    Cytat Napisał Tom_xxx Zobacz post
    jezeli bedzie w planach zablokowanie calego forum to sadze ze to bedzie sie odbywac stopniowo, poniewaz uzytkownicy padli by na zawal
    Hahah to dopiero dobre. Myślisz, że userzy aż tak kochają Wasze wstawki - które nie działają po 2 h? Dobre sobie...

Więc tak: to dzięki UFS zostały zablokowane wszystkie skrzynki gmailopodobne, dzięki UFS inne fora cierpią! Zepsuliście wszystko co było dobre w P2M - chyba nikt nie ma co do tego wątpliwości...

Markojag pytasz się czemu Morphen odszedł:
    Jaki jest tego cel? Poniżenie go, głupie pytania odwracające kota ogonem? Masz 2 razy więcej lat niż Terrmos, a jednak zastanawiam się czy nie powinno być na odwrót.
    Co do unca - jaśnie pana - the worst admin I've ever seen. Nic nie robi dla forum, banuje userów, bo coś mu się nie podoba, bo ma kompleksy.
    Ty zaś Terrmosku zrozum, że musisz dorosnąć, żeby się mądrze wypowiadać - robisz błędy w zdaniach, popełniasz błędy stylistyczne i fleksyjne (podstawówka czy już gimnazjum?). Robisz z siebie tylko pośmiewisko... Zdanie jednego z adminów "powrót na forum synów marnotrawnych nie jest możliwy" -> KrzyH, Bogusplay - widać, że często zmieniacie zdanie, jak nie z userami to z rejestracją i zamykaniem działów.

Jesteście NAJWIĘKSZYM LEECH BAZAREM wśród for P2M - nic Was nie obchodzi co się dzieje ze skrzynkami. Program powstaje od kilku miesięcy i ani widu ani słychu po nim, zaśmiecacie forum reklami z gołą animowaną panią i innymi... Markojag - skoro z forum korzystają choćby chore dzieci to dlaczego im pozwalacie ogladąć gołe panienki (w aktualkach też, jeżeli reklamy nie będą odpowiednim argumentem).
    Przez Was scena P2M straciła wiele... kiedyś było inaczej - lepiej.. ale Wasze 130000 userów nie może mylić. Dzięki Wam programiści Ygoowa męczą się z nowymi skrzynkami, dzięki Wam połowa uploadów na innych forach nie działa (nie mówiąć o Waszym, gdzie pewnie nic już nie działa - 30 gmail na 700 mb to trochę dużo). Dla Was user nie znaczy nic i tak już pozostanie dopóki nie zmieni się władza tego forum.
    Na koniec podsumowanie: Jesteście odpowiedzialni za problem ze skrzynkami! I lepiej dla wszystkich będzie, jeżeli skończycie swą bezsensowną działalność.
    Pozdrawiam, Bartek.

P.S. Odradzam.

Power User Avatar andriu-m
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    1
    Piwo (Otrzymane)
    14
    » Reputacja
    dokladnie, co was obchodza skrzynki, wazne by userow nabywalo i wplacalo kase na nie istniejacy program

co do programu to sa jakeis screeny ? jakas alpha czy tylko zamydlanie oczow ze napisanie takiego programu to taka trudna robota?

era swietnosci p2m sie skonczyla, chcecie utrzymac uploady by nie padaly po kilku h ? ograniczcie ilosc uzytkownikow a nie robicie sobie jakies wyscigi w ilosci userow,

moge was porownac do mininovy czy innego publicznego trackera gdzie jest syf i trzepie sie kase za reklamy, gdzie jest po kilka seedow na torrenta, a do prytawtnych trackerow takich jak tl.org i wiele innych daleko wam
    .
    .
    .
    .
    .
    .

User Avatar bartes
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    0
    Piwo (Otrzymane)
    0
    » Reputacja
    Hahah teraz sprawdziłem i rejestracja rzeczywiście jest otwarta!
    Brakuje Wam donatorów?

Andriu torrenty.org bardziej pasują -> tam się płaci za rejestrację, a burdel taki, że szkoda gadać.

Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    13
    Piwo (Otrzymane)
    19
    » Reputacja
    weźcie skończcie pisac te wasze brednie bo i tak gówno wiecie co sie dzieje ale macie najwięcej do powiedzenia...
    bartes tak wszystko przez nas przez nas padają skrzynki i przez nas tez musza wszyscy robic... nawet sie tym nie przejmujemy bo i tak niewiadomo co bysmy zrobili to i tak źle i to nasza wina.....
    andriu wy se lepiej tam LT pilnujcie i sobie działy blokujcie i liczbe userow zmniejszajcie a nie bedziesz sie do nas wpierd...ł
    co do programu to sa jakeis screeny ?
    chcesz wiedziec o programie ? zapisz sie do teamu ale skoro tak bardzo chcesz screena
    http://img2.vpx.pl/up/20081218/skydow.jpg
    jakas alpha czy tylko zamydlanie oczow ze napisanie takiego programu to taka trudna robota?
    to skoro z Ciebie taki kozak to napisz taki program bez błędów no ?
    Ostatnio edytowane przez Terrmos ; 18-12-08 o 07:27

Master User Avatar @Feniks
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    49
    Piwo (Otrzymane)
    41
    » Reputacja
    Cytat Napisał Terrmos Zobacz post

chcesz wiedziec o programie ? zapisz sie do teamu ale skoro tak bardzo chcesz screena
    http://img2.vpx.pl/up/20081218/skydow.jpg

sorry, ale to team nawpłacał kase, czy użytkownicy. Łaska, że pokażecie stan programu ? te okienko z kilkoma polami box, to można i w delphi zwykłym w pół godziny nawstawiać. A co do wypowiedzi wyżej chłopaków, to szczera racja. Motacie z tymi rejestracjami i użytkownikami jak głupia blondynka cyckami na szosie. Zmniejszeniu ilości padania skrzynek itd. , służy tylko i wyłącznie zamknięta rejestracja, zamknięcie bazaru, bo ilość użytkowników ma się chyba zmniejszać, a nie cały czas staty w górę, chcecie, zróbcie ukryte działy, jak p2mforum, bo na swój sposób zaradzają darmozjadom. Wtedy i obecne uploady trochę ochronicie, jak nie, to zjedzą Was żywcem, lul. Widzisz, jak już się LT czepiłeś. LT nie potrzebuje ani 500zł na dwa serwery czy tam ile, ani ukrywać działów, ani zbierać na programy. Żeby nie było, że tylko LT. Wystarczy spojrzeć na CT, rejestracja zamknięta, dalej dobrze się trzymają, mała ilość użytkowników, dużo uploadów i dużo się dzieje, może i kryptoreklama, ale przytoczenie na miejscu. Fora p2m powinny trzymać się bardziej razem i uczynić tą metodę wymiany bardziej elitarną, bo dobrze się z nią nie dzieje i jak tak dalej pójdzie, to za kilka miesiecy, latek, rozsypie się i wszyscy przejdą tylko na torrenty lub inne bazary http w necie. Oczywiście Wy nie możecie takich kroków podjąć, woda sodowa uderza do głowy...niestety Terrmos wszyscy widzą z daleka co się dzieje i jak coś sie nie zmieni, to to będzie koniec zabawy w konta i programiki...

;|

+ Odpowiedz na ten temat
Strona 5 z 21 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 15 ... OstatniOstatni

Informacje o Temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 2 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 2 gości)