Logo
Adres www forum P2M
http://www.ufs.pl/forum/forum.php
Podział Forum P2M
Przykładowy wygląd tematu
Dział z nowościami
Statystyki
Wątków - 34,760
Posty - 90,032
Użytkownicy - 100,967
ponad 16000 wstawek
Skrypt: vBulletin™
Logo
Adres www forum P2M
http://www.ufs.pl/forum/forum.php
Podział Forum P2M
Przykładowy wygląd tematu
Dział z nowościami
Statystyki
Wątków - 34,760
Posty - 90,032
Użytkownicy - 100,967
ponad 16000 wstawek
Skrypt: vBulletin™
Ostatnio edytowane przez Basia ; 01-11-11 o 21:10 Powód: Aktualizacja
Witam zapraszam na jeden z największych i najlepszych warezów o tematyce P2M & OP2M & MoorHunt ! Tylko własne uploady.
www.UFS.pl
Użytkownicy: 18643
Wątków: 3931
EDIT : Poprawiłem link // Szemhazaj //
Ostatnio edytowane przez Szemhazaj ; 24-07-07 o 06:19
Opisz ten program bo pare miechow temu sprawdzalem go i lepsze predkosci byly na mh, jakies nowe skrzynki?Ogolnie to byl program tylko dla ufs wiec wszystkiego nie bylo oraz pozniej upy niz na innych forach mh np p2mforum.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
DVDs - jeśli chodzi o program op2m to najlepsze skrzynki na wp.pl - swojego czasu maxem swojego łącza leciałemczyli ponad 700kB/s ;) a p2m trzymało się w granicach 100-200kB/s
Obcy, potwierdzam co do kont wp, naprawde byly swietne i tez mialem ogromne na nich predkosci.Ufs korzysta z op2m czy ze swojego programu, op2m albo swoj program dziala na kontach wp?
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
usf korzysta z programu MH, p2m i op2m nie ma żadnego własnego programu (o ile mi wiadomo).
ufs jak kazda inna strona polega na pear 2 mail kazdy program jest na tym samym oparty np durie p2m mh sa to trzy te same programy ale inaczej pobiera jednym jest latwiej drugim zas trudniej jeden nie ma wad zadnych ale jest nim trudno pobierac a drugi jest latwy ale wolno pobiera . A ogolnie to strona jest dobra bylem kiedys tam to bylo sporo upow
Widzę, że mają nowego skina. Lepszy niż stary, poza tym podoba mi się ich podział.
mało uploaderów dużo ssaczy. tyle na ten temat.
to ktore jest dobre??? moze org???? duzo ale starosci a na ufs caly czas cos nowego :P
Szukam ludzi z dużą kolekcja płyt z muzyka polskiego HH,rap itp
Najlepszy jest ekAzek Forum, przynajmniej wszystkie wrzuty działają, a nie jak na ufs.pl problemy ciągłe z Gmail.com :P
http://www.vpx.pl/grafika,120039.html
Tak to teraz wygląda, jak widać upków przybyło dużo...
ja na ufs jestem full memberem i musze przyznac ze ciekawe rzeczy maja w tych ukrytych dzialach![]()
Logo świąteczne zostałono i niedługo zapki
![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks