heh ale pytanie, w Peer2Mail jak sama nazwa mówi ściąganie i wysyłanie odbywasię z/do skrzynek pocztowych a w tym programie działają własne wykupione serwery btw pomysł nierealny który nigdy sensownie nie wypali.
heh ale pytanie, w Peer2Mail jak sama nazwa mówi ściąganie i wysyłanie odbywasię z/do skrzynek pocztowych a w tym programie działają własne wykupione serwery btw pomysł nierealny który nigdy sensownie nie wypali.
Ostatnio edytowane przez Timmy2000 ; 26-08-10 o 14:43
Nie patrzmy na to co było, ze złością, ani na to co będzie, ze strachem, lecz świadomie spójrzmy na to, co jest. ― JAMES THURBER
Letty, Skydow wszytko po jednych "pieniądzach" niby to Letty wyszło ale widac co sie dzieje ale z tymi programami to nie tylko to, nie zapomnajcie o HashMail (uploadteam) który ma podobną historię jak słynny Skydow niby jest ale, nie do użytku tylko piszą że kasy nie mają od 6 miesięcy i nie ma za co skończyć wszystko się kręci wokół $$$$
A co do Letty to nie ma nic wspólnego z P2M
Moim zdaniem to forum przestaje być forum p2m i niedlugo powinno być stąd usunięte., jedynie czasem jakiś up na ygoowa wpadnie, ale 90% to letty.
I zgadzam się całkowicie z wypowiedzią powyżej, tam gdzie nachalnie zbiera się pieniądze na rozbudowę/utrzymanie programu tam program siada.
nie do końca tak jest bo nie którzy nadal upią na YG
Ale to już tylko maluteńki dodatek, yg jest kilka upów na ponad 100 letty więc zbyt mała ilość aby kwalifikować się do forum p2m.
Zresztą nie ode mnie ta decyzja zależy.
Poniżej wszyscy dokładnie i zwięźle pokazali co to scena p2m a w razie wątpliwości odsyłam tu (bardzo ładnie wytłumaczone); http://www.i-slownik.pl/1,1641,p2m,l...r,to,mail.html
Co do programiku Letty to jakoś tak naprawdę, to nikt do końca nie wie jak on działa! - tyle tylko że opiera się podobno na prywatnych serwerach.
Jeszcze jest ważna kwestia legalności; (p2m przebija p2pneaky: ), nie będe sie tu rozpisywać bo każdy wie o co chodzi - natomiast Letty toż to ile jest roboty aby wyciągnąć adres IP osoby która coś ściąga czy uploaduje na ten prywatny serwer
mg: (a przecież jest obowiązek że dla policji logi IP trzeba przechowywać ileś tam lat- chyba z 5 ?!).
Najpierw wezmą sie za adminów tych serwerów i nie pomogą żadne sztuczki prawne(przypominam np.www.odsiebie.com), a potem ud.pią zwykłych szaraczków czyli użytkowników.
Letty jest oparte na p2m, używa Simple Mail Transfer Protocol
Forum MHTeam ogłasza konkurs na największy upload!
http://mhteam.eu/aktualne-203/konkur...html#post78838
Ostatnio edytowane przez roberto1972 ; 27-08-10 o 12:36
Nowy konkurs na MHteam!!!
Konkurs Znane budowle świata
http://mhteam.eu/aktualne-203/konkur...html#post79872
Nagrody:
1. Gra The Sims 2 + ranga Przyjaciel
2. Ranga Przyjaciel + 10 pkt reputacji
3. Ranga Start + 5 pkt reputacji
Letty się rozwija, dostępna jest kolejna wersja, poprawione zostało wiele bugów i najważniejsze problem z transferem zniknął teraz pobierasz max swoim łączem... Dziś wyszła kolejna forumowa aktu alka a w niej sporo nowości na letty:
FILMY
Machete [2010][R5][ENG]
Wybuchowa para [2010][R5][ENG]
Toy Story 3[2010][DVDRip][ENG]
Hooligans 2: Do ostatniej krwi [2009][DVDRip][Lektor PL]
Scooby-Doo wakacje z duchami [2010][DVDrip][DUB PL]
SERIALE
Dr House [2010/11][Sezon 7][HDTv][ENG]
True Blood [2010][Sezon 3][HDTV][ENG]
GRY
F1 2010 [2010[Pc][ENG]
Darksiders: Wrath of War [2010][Pc][ENG]
Quantum Theory [2010][XBox360][ENG]
Zapraszam serdecznie w imieniu całej społeczności MHteam!
Pozdrawiam
Co do postu Damiego..
jak widać ciągnie prawie 1 MEGA BAJT/s
a mam neta:
czyli ciągnie prawie 100% łącza ;)
Nio to wysłanie:
![]()
@enerto: z mh z takich skrzynek jak np mail.ru leci ponad 1,2mb/s, z niektórych ponad 1,5mb/s. Nie będę robić screenów, bo każdy kto dysponuje odpowiednim łączem to potwierdzi. 950kb/s i to jeszcze z premium to raczej niezbyt zadowalające [chociażby dla mnie, gdzie za friko można mieć szybciej i to samo].
@liberty a Ty masz raczej tylko laga ygoow przy wysyłaniu![]()
Dami bo pogramiam wasze mity ? :P Wybacz, ale mam premium letty od znajomego i wiem jak się z niego ssa :P. I możecie dopisać, żeby użytkownicy na forum sami wybrali z czego chcą ściągać - z płatnych programów full łączem lub z darmowych programów, dokładnie to samo również full łączem.
andriu ładne screeny
//moderator czyta temat czyli pewnie znowu moje posty będą usunięte. Widać że prawda źle działa na niektórych. //
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks