Mam prośbę do osób, które komedie romantyczne oglądają. Moja dziewczyna mi truje d..e o takie właśnie filmy. Ja się za bardzo nie rozeznaje, możecie jakieś dobre polecić?
Mam prośbę do osób, które komedie romantyczne oglądają. Moja dziewczyna mi truje d..e o takie właśnie filmy. Ja się za bardzo nie rozeznaje, możecie jakieś dobre polecić?
Tych normalnych nie da się oglądać. Polecam świetne azjatyckie, My Sassy Girl, Windstruck, About Love i wiele innych.
Z polskich to Nigdy w zyciu
a zagranicznych Apartament
Polecam takze Apartament...no i oczywiscie If only...jedna z nielicznych komedii romantycznych, ktora przypadla mi do gustu![]()
Ale pamiętajcie też o tym że to ma się podobać dziewczynie , ja niestrety za bradzo nie znam sie na tym gatunku, z nowowści to nic w zasadzie nie znam no chyba że "Hitch", wiem że ze starszych to kobiety uwielbiały "Notting Hill" ale to pewnie twoja dziewczyna oglądała już pare razy
Dzięki za zainteresowanieZasysam My Sassy Girl (widać po ocenach że faktycznie dobry będzie) i If Only. Co do starszych to rzecywiście oglądane były juz kilka razy. Chodzi o świeże filmy oraz takie mniej znane. Bo takich jak Bridget Jones czy Cinderella Story to już mam po dziurki w nosie :P
...:::SPEEDWAY FAN:::...
'Threesome' jest całkiem milasie, 'Only You'. Ogólnie to jakieś starsze, bo te nowe to jakoś nie grzesza oryginalnością![]()
:::Wyjątek nie tyle potwierdza regułę, co ją kompromituje...:::
A Lot Like Love (Zupełnie jak miłość) tez byl calkiem niezly (moje zdanie)
cala ona , cant hardly wait, love actually jest zajebiste
love actually - komedia z jajem hehe :P
The.Weeding.Date tez daje rady no i Dziewczyna z Sąsiedztwa![]()
"Masz wiadomosc"
Tylko mnie Kochaj ;)
Must Love Dogs moim zdaniem bylo bardzo fajne
z nowości dobry jest "Elizabethtown" , daje troche do myślenia
ostatnio pojawiła się wersja dvd-rip, także można z powodzeniem ściagnąć z torrenta![]()
http://imdb.com/title/tt0368709/
http://elizabethtown.filmweb.pl/
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks