Raczej LCD,gdzieś słyszałem, że w plazmie coś tam się wypala w ciągu 5-6 lat.
Raczej LCD,gdzieś słyszałem, że w plazmie coś tam się wypala w ciągu 5-6 lat.
plazma tylko i wyłącznie ! mam zarówno plazme jak i lcd widać różnice na korzyść plazmy ale to moje subiektywne odczucia ;-) z "n" i "C+ " co do wypalania lcd prędzej padnie...
Zależy co się bierze pod uwagę.
Plazma ma lepszy obraz jednak ma jednocześnie większe zużycie energii.
@szymono tu trafiłeś dobrze bo prócz kompa więcej czasu poświęcam radiu ;)
bo na patrzenie w telewizor niewiele zostaje mi już czasu.
Niestety znam takich co będą się czepiać najmniejszego drobiazgu i to dziwnego ale ten "drobiazg" zaważy o ich decyzji mimo, iż nie zawsze jest to dobra decyzja.
Plazma ma lepsze kontrasty i głebie kolorow
LCD na ledach i obraz malina.
Plazmy są dobre jak się chce w zimie ocieplać pokój ale nie chce się zaśmiecać ścian grzejnikami ;)
no widzisz, wystarczy taki post jak ten, i juz kazdy wie kim jestes:P
http://www.panasonic.pl/html/pl_PL/P...916/index.html
swietny tv, i nie dlatego ze EISA nagrodzila - tam tez polityka, po prostu jest znakomity w porownaniu do wielkokrotnie drozszych topowych modeli LCD/LEDow
Ostatnio edytowane przez 1Gboxer ; 07-10-10 o 19:38
The Korova milkbar sold milk-plus, milk plus vellocet or synthemesc or drencrom, which is what we were drinking. This would sharpen you up and make you ready for a bit of the old ultraviolence
mam lcd i plazmę.. jakoś wolę lcd :P
a ja mam 3 lcdeki i jedna plazme i zdecydowanie wole plazme:P
The Korova milkbar sold milk-plus, milk plus vellocet or synthemesc or drencrom, which is what we were drinking. This would sharpen you up and make you ready for a bit of the old ultraviolence
Aktualnie 2 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 2 gości)
Bookmarks