Ma dostęp, ale jakiś miesiąc max dwa, po rejestracji jeśli nie podniesie rangi to taki dostęp traci.
Przybyło pewnie trochę mniej niż 1000 nowych kont ale nie userów bo pewnie trochę podwójnych kont tam było.
I przybycie tego wiele nie zmieni przy liczbiie ludzi z dostępem do uploadów mniejszej niż 4 - 4,5 tys jaka było przed otwarciem tej rejestracji.
Nie patrzmy na to co było, ze złością, ani na to co będzie, ze strachem, lecz świadomie spójrzmy na to, co jest. ― JAMES THURBER
szkoda że żeby tam pobierać to trzeba płacić
Nikt Ci przecież nie każe płacić. Zapewne chodzi Ci o płatny sms aby otrzymać rangę Start, lecz jest to alternatywa do wrzucenia 800 mega danych. Wrzucasz dbasz o upa i nie płacisz proste.
Że tak się zapyta gdzie nie trzeba płacić?
- każde forum ma rangę Sponsor lub VIP za którą się "płaci". Te najgłupsze mają Donatora (jeżeli jakieś normalne obraziłem to sorry, ale przychodzi mi na myśl tylko jedno). Te opłaty pozwalają na utrzymanie wysokich kosztów serwerów dedykowanych.
- Na p2mforum.info jest Start za SMS. Koszt SMSa to tylko 6,10 zł z czego p2mforum ma od 2,05 zł do 2,25 zł
- Nikt nie każe płacić za rangę. Można upnąć 800 MB aby mieć rangę start tak długo jak upload jest sprawny, lub upnąć więcej aby mieć wyższą rangę, uznanie i dostęp do TS.
- Utrzymanie uploadu jest prostsze na p2mforum.info, gdyż mniej osób korzysta z tych uploadów, a dodatkowo w razie kłopotów, inni użytkownicy chętnie pomagają w naprawie.
A zatem jak nie chcesz płacić to upnij coś i po krzyku.
Ważne!
Zapoznaj się z nowym regulaminem sieci Orange - Usługa "Płać i Płacz" włączona domyślnie dla wszystkich :cool::
http://wklej.to/MJ95x
Tylko mi nie działa,czy stronka ogólnie padła ?![]()
ajaxteam u mnie też leży, ale może to tylko chwilowe
Stan na godz: 17:46 i strona trybi.
No i po problemie zdaje się,bo stronka hula jak marzenie ;)
Edit:
Jednak jak to mówią: Nie chwal dnia przed zachodem Słońca...ehh znowu nie działa :/
Ostatnio edytowane przez ajaxteam ; 17-06-09 o 21:55
dziala![]()
Jesli dalej macie problemy z wchodzeniem na forum to zmieńcie dns'y połączenia internetowego na 208.67.222.222 i 208.67.220.220
Jak mimo wszystką są problemy polecam tą bramkę proxy: http://proxy.badworld-crew.com/
Opcja "Remove client-side scripting (i.e JavaScript)" musi pozostać odznaczona by wszystko wam na forum działało jak należy.
Nie patrzmy na to co było, ze złością, ani na to co będzie, ze strachem, lecz świadomie spójrzmy na to, co jest. ― JAMES THURBER
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks