+ Odpowiedz na ten temat
Strona 5 z 13 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 75 z 187

Temat: P2MForum.info - Temat Ogólny

User Avatar Damian_
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    20
    Piwo (Otrzymane)
    14
    » Reputacja
    Punkty:     2
    Siła:          4
    Cytat Napisał Shotgun Zobacz post
    Odradzam wszystkim to żałosne forum! Po ostatnich "pomysłach" tamtejszej administracji o odnowieniu rangi start zostałem po prostu okradziony z tej rangi. Gdy założyłem temat żeby przedyskutować sprawę moje tematy zaczęły być bezczelnie kasowane (brak argumentów moda-dzieciaka) . Na stronie głównej oskarżają p2m.org.pl o złodziejstwo podczas gdy sami są złodziejami. Kiedyś to forum było inne ale od czasu gdy osiagnęli pewną ilosc uzytkownikow to sie im w d... poprzewracało. NIE POLECAM!

heh a czy ty umiesz po polsku czytać? Było bykiem napisane ... trzeba było poświęcić chwile na przeczytaniu ogłoszenia ... ? Może Ci przypomne że wystarczyło napisać posta z linkiem do tematu i miałeś range oczywiscie temat musiał byc działający ... jesli taka prosta czynosć jest dla ciebie trudna to wybacz ...
    To była tylko jednorazowa weryfikacja, kiedyś byliscie (starci) umieszczeni na liscie w ts i uploaderzy sprawdzali czy wasze upy działają i tym samym ranga sie należy, nie degradacja ... wrócił Lemik i wprowadził odnowienia.
    Bardzo ładne prównanie...

Xtreme User Avatar Timmy2000
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    12
    Piwo (Otrzymane)
    43
    » Reputacja
    Punkty:     4
    Siła:          5
    Cytat Napisał Timmy2000 Zobacz post
    ...tematy zakładane przez byłych startów o przywrócenie obecnie rangi są od 20 stycznia ignorowane bo pierwsze przywracanie zostało wtedy zakończonei...
    ....Kolejne "odnowienia" 22 lutego.
    Tak uzupełniając, jeśli ktoś nie zdążył do 22 lutego czekać oczywiście nie musi, może wykonać nowy upload i zgłosić się tak jakby rangę start zdobywał pierwszy raz.
    Nie patrzmy na to co było, ze złością, ani na to co będzie, ze strachem, lecz świadomie spójrzmy na to, co jest. ― JAMES THURBER

User Avatar Shotgun
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    0
    Piwo (Otrzymane)
    0
    » Reputacja
    Punkty:     0
    Cytat Napisał jarski185 Zobacz post
    jesli ktos mial uploady dzialajace i napisal podanie nie bylo problemu
    No właśnie ja miałem up działający dokładnie ten za który dostałem range start, podanie napisałem...
    Cytat Napisał MojeGBA Zobacz post
    Shotgun, ty się lepiej nie wygłupiaj...
    Każdy kto miał mieć przedłużoną rangę i spełniał warunki - dostał przedłużoną rangę. Zasay były jasne i proste. 800 MB działających uploadów oraz wpis w odpowiednim temacie.
    Po drugie... nie oskarżają p2m.org.pl o złodziejstwo tylko o kradzież.
    Po trzecie - mają rację.
    Po czwarte - Podaj argumenty, że są złodziejami, bo to chyba najgłupsze stwierdzenie w całym twoim (BTW głupim) poście.
    Po piąte - Jeżeli jakiś mod się nie zachował jak trzeba... to są od tego strażnicy - Atoska i jak się nie myle WarnMaster (BTW - fajny nick jak dla strażnika).
    Po pierwsze: naucz się czytac ze zrozumieniem
    Po drugie: wyjdź
    Pisałem już ci to dziecko na tamtym forum.
    Cytat Napisał Razorback2 Zobacz post
    Shotgun, ty się lepiej przyznaj, że byłeś pijawą nie pilnującą swoich uploadów. Jak nie zasługiwałeś na rangę to ją straciłeś. Zbyt dużo tam jest userów, by do każedgo przypadka podchodzić indywidualnie.

Trzeba dbać o swoje!
    Co jakiś czas sprawdzałem mój upload i działał. Reprezentujesz tutaj typową postawę tego forum do użytkowników Start nazywając mnie pijawą. Dlatego właśnie nie polecam tego forum - nie warto robic uploadu albo wysyłać SMSa bo tam ciągle jest jakiś problem (chyba o podłożu psychicznym) niektórych uploaderów/rekrutów do Startów. Co jakiś czas się pojawia temat jak to Starci nic nie robią tylko sciągają. Może i tak jest w niektórych przypadkach ale wiekszość w tym ja nie jest zarejestrowana tylko na tym forum i korzysta też z innych źródeł (rapidshare, torrent). Ja traktuje (raczej już traktowałem) to forum jako jedno z wielu źródeł przeciętnie ściągając 2 x na miesiąc.

Cytat Napisał breno Zobacz post
    Jeśli to forum jest takie żałosne to dziwi mnie trochę dlaczego starałeś się tam o rangę.
    Może faktycznie jakiś moderator wyciął ci numer, ale czy to automatycznie świadczy o tym, że forum jest żałosne. Zastanów się na przyszłość nad tym co piszesz ;)

Jeśli już to chyba chodzi ci o pewną ilość uploadów

Z tym się zgodzę, bo ostatnio na p2mforum jest jak w urzędzie skarbowym.
    Numer mi wyciął najpierw sprawdzacz mojego uploadu od podań później administrator Le(a)mik (;D), póżniej "moderator" o nicku ziomal a na końcu Warnmaster który ma dziwaczną rangę Strażnik (niby do rozwiązywania sporow ale mojego sporu cos sie nie kwapił rozwiązać)

Cytat Napisał Timmy2000 Zobacz post
    Dzięki temu nie mamy tyle pijaw co na innych forach, skrzynki mniej padają zwłaszcza jest to pomocne dlatego że mamy niektóre niedostępne dla innych for, tym sposobem można o nie dobrze zadbać.

Shotgun tematy zakładane przez byłych startów o przywrócenie obecnie rangi są od 20 stycznia ignorowane bo pierwsze przywracanie zostało wtedy zakończonei

Osoba zamykająca, usuwająca temat nie będzie 50 razy tego każdemu pisać, informacja o zamknięciu jest w ostatnim poście tematu w którym podania się pisało.
    Kolejne "odnowienia" 22 lutego.

Był prawie miesiąc na załatwienie tego więc o braku czasu nie mozna tutaj mówić.

A jeśli podanie pisałeś przed 20 stycznia wcześniej w temacie do tego przeznaczonym i nie dostałeś rangi to albo było coś nie tak z twoimi uploadami (wtedy powinieneś dostać info na PW) albo nie dostałeś rangi przez pomyłkę.
    Pisać do modów działu odnowień startów jak zostaje bez reakcji to do Super Moderatorów.

Tylko jeśli ktoś przed 20 stycznia podania nie składał to nie ma raczej po co w klawiaturę stukać.
    No właśnie ..pijaw...żałosni ludzie
    Wszystko zrobiłem jak należy. Upload za który dostałem range Start działał!

Cytat Napisał Damian_ Zobacz post
    heh a czy ty umiesz po polsku czytać? Było bykiem napisane ... trzeba było poświęcić chwile na przeczytaniu ogłoszenia ... ? Może Ci przypomne że wystarczyło napisać posta z linkiem do tematu i miałeś range oczywiscie temat musiał byc działający ... jesli taka prosta czynosć jest dla ciebie trudna to wybacz ...
    To była tylko jednorazowa weryfikacja, kiedyś byliscie (starci) umieszczeni na liscie w ts i uploaderzy sprawdzali czy wasze upy działają i tym samym ranga sie należy, nie degradacja ... wrócił Lemik i wprowadził odnowienia.
    Bardzo ładne prównanie...
    j.w
    Podtrzymuje moją opinię o tym forum. Przestrzegam przed robieniem uploadu i wysyłaniu SMSow - będziecie tam nazywani pijawami przez pryszczate dzieci albo admin Lemik lub inny właściciel tego bajzlu wymyśli sobie że upload (za który masz juz Starta - niby na zawsze dopoki up działa :) ) musi się zwiekszyć z 800MB do 2GB albo musisz dosłać jeszcze z 5 SMSow. Dla mnie to są zwykli oszuści.
    Fajnie, że tutaj moje posty nie znikają bo na pm2forum nawet 5 min sie nie utrzymały.

Elite User Avatar jarski185
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    59
    Piwo (Otrzymane)
    122
    » Reputacja
    Punkty:     27
    Siła:          6
    wychodzisz z blednego zalozenia a mianowicie-start na tym forum nie jest na zawsze, sa scisle okreslone zasady, ogolnodostepne

Elite User Avatar Razorback2
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    13
    Piwo (Otrzymane)
    346
    » Reputacja
    Punkty:     8
    Nie dziw się Shotgun. Uzytkowników na forum jest 25,856. Uploaderów i Rekrutów na dzień dzisiejszy jest 244. Dorzućmy do tego jeszcze z 300-500 sponsorów i staff. Daje nam to: ok.800 ludzi. Reszta to starci i pasożyci.

Xtreme User Avatar Timmy2000
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    12
    Piwo (Otrzymane)
    43
    » Reputacja
    Punkty:     4
    Shogun a prywatne wiaodmości do moderatorów alternatywy pisałeś ? Bo tak te sprawy trzeba załatwiać jak wcześniej już pisałem, podaj swój login z forum.

I kultury trochę zalecam.
    Nie patrzmy na to co było, ze złością, ani na to co będzie, ze strachem, lecz świadomie spójrzmy na to, co jest. ― JAMES THURBER

User Avatar Damian_
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    20
    Piwo (Otrzymane)
    14
    » Reputacja
    j.w
    Podtrzymuje moją opinię o tym forum. Przestrzegam przed robieniem uploadu i wysyłaniu SMSow - będziecie tam nazywani pijawami przez pryszczate dzieci albo admin Lemik lub inny właściciel tego bajzlu wymyśli sobie że upload (za który masz juz Starta - niby na zawsze dopoki up działa ) musi się zwiekszyć z 800MB do 2GB albo musisz dosłać jeszcze z 5 SMSow. Dla mnie to są zwykli oszuści.
    Fajnie, że tutaj moje posty nie znikają bo na pm2forum nawet 5 min sie nie utrzymały.
    A wiec tak ... jaką opinie chcesz mieć to miej twoja sprawa ale nie zarzucaj nikomu oszustwa ...jeśli Twój temat działa to podeślij mi link na pw mam taki sam nick i spróbujemy wyjasnic sprawe. Co do podwyższania rangi to cały czas na starta jest wymóg 800mb kiedys było mniej jesli ubiegałes sie o range gdy wymogi były nizsze to ranga została nadana ... u nas prawo nie dziala wstecz ...

User Avatar Shotgun
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    0
    Piwo (Otrzymane)
    0
    » Reputacja
    @Timmy2000 - pisałem
    @Damian_ - uploady startow nieodnowionych z tego co dostalem na PM mialy byc usuniete

Ogolnie dzieki chlopaki za oferowana pomoc ale juz mi nie zalezy, jest wiele innych dobych for tego typu.

Power User Avatar andriu-m
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    1
    Piwo (Otrzymane)
    14
    » Reputacja
    nie macie gdzie takich problemow zalatwiac ?
    .
    .
    .
    .
    .
    .

User Avatar Damian_
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    20
    Piwo (Otrzymane)
    14
    » Reputacja
    Cytat Napisał Shotgun Zobacz post
    @Timmy2000 - pisałem
    @Damian_ - uploady startow nieodnowionych z tego co dostalem na PM mialy byc usuniete

Ogolnie dzieki chlopaki za oferowana pomoc ale juz mi nie zalezy, jest wiele innych dobych for tego typu.

albo ja o czymś nie wiem ale nie było mowy o tym że uploady startów nieodnowionych mają byc usuniete. W wypadku gdy start nie odnowił rangi do konca stycznia bedzie miał możliwosc w następnych odnowieniach lub wrzucić 800 mb i zgłosić sie po range.
    OK ...

nie macie gdzie takich problemow zalatwiac ?
    lol ... bez komentarza.

User Avatar Hubertus
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    0
    Piwo (Otrzymane)
    13
    » Reputacja

Otwarta rejestracja

1 czerwca 2009 - otwieramy rejestracje

Rejestracja będzie otwarta minimum jeden dzień, zapraszamy wszystkich zainteresowanych dołączeniem do naszej społeczności. UWAGA w celu utrzymania konta wymagamy stałej aktywności i uploadu.

pozdro (-;

12. Piwo matusz111, dudipl, Emsiak, Brendan92, omeprazen, Norbi, ufg3, Damian_ postawił(li) piwo za powyższy post
    DoXies
    Gość Avatar DoXies
    Dzisiaj jest otwarta rejestracja. Kto nie ma jeszcze konta to zapraszam

User Avatar Damian_
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    20
    Piwo (Otrzymane)
    14
    » Reputacja
    Cytat Napisał P@ker Zobacz post
    Dzisiaj jest otwarta rejestracja. Kto nie ma jeszcze konta to zapraszam
    heh już z od rana 700 osób się zarejestrowało

Super User Avatar MojeGBA
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    14
    Piwo (Otrzymane)
    18
    » Reputacja
    lol?
    Oby jutro było zamknięte. I tak 700 osób to mało spodziewałem się z 5000 xD

Ale te 700 może wystarczyć aby zniszczyć wszystkie uploady dostępne dla odwróconych
    Ważne!
    Zapoznaj się z nowym regulaminem sieci Orange - Usługa "Płać i Płacz" włączona domyślnie dla wszystkich :cool::
    http://wklej.to/MJ95x

Power User Avatar andriu-m
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    1
    Piwo (Otrzymane)
    14
    » Reputacja
    Cytat Napisał MojeGBA Zobacz post
    lol?
    Ale te 700 może wystarczyć aby zniszczyć wszystkie uploady dostępne dla odwróconych
    a jakie jest prawdopodobienstwo ze te 700 nowych userow bedzie sciagac te same uploady w tej samej kolejnosci?>
    pozatym na p2mforum zwykly user nie ma dostepu do uploadow ;>
    .
    .
    .
    .
    .
    .

+ Odpowiedz na ten temat
Strona 5 z 13 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... OstatniOstatni

Informacje o Temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)