pewnie coś u ciebie bo strona śmiga
Czy forum działa? Cały tydzień strona mi się nie otwiera i nie wiem czy mam coś źle w ustawieniach czy tak ma być?
pewnie coś u ciebie bo strona śmiga
Jeśli ktoś ma problemy z wejściem niech się zapozna z tym: > LINK <
Ostatnio edytowane przez roberto1972 ; 07-04-12 o 16:41
Nie patrzmy na to co było, ze złością, ani na to co będzie, ze strachem, lecz świadomie spójrzmy na to, co jest. ― JAMES THURBER
Ja mam problem z rejestracją dostałem zapke a nie moge sie zarejestrowac ;/
takie coś mi wywala "You have been denied access to this forum. The reason is that you are visiting us from a place that has been blacklisted as an Open Proxy. You have to fix this, and return.
If you want to know exactly where you are blacklisted, go see www.tornevall.net/cgi-bin/ip.cgi."
Edit
Już sobie poradziłem trzeba było przez proxy sie rejestrować ;)
Edit 2
Przęglądałem tutaj ten topic troche i nie rozumiem jednej rzeczy czemu wy wszyscy pałacie do siebie taką wrogością , p2m jest teraz w trudnym położeniu to zamiast sobie pomagac to jakieś ataki(hackują bazy danych itp) Ludzie jak nie chcecie ze sobą wspópracować to chociaż drugim nie przeszkadzajcie w tym co robią .
turz_info myslisz ze ludzie sie przestrasza jakichs nieudolnych ataków , daj sobie spokuj koleś juz , i mam taki apel do innych for jesli nie chcecie ze soba nawet rozmawiac to niech kazde zajmie sie swoimi sprawami tylko nie wyniszcie tej technologi która jest dal wielu osób alternatywa Http/P2p
Ostatnio edytowane przez ma1kel ; 16-10-09 o 17:59
P2M długi czas jest w cięzkim położeniu. Ale ludzi to nie obchodzi. W temacie z ufs Voodzio napisal że wszystko robione jest dla hajsu. Może nie zgodzę się z tym że wszystko, ale większość na pewno.
Inna osoba natomiast napisała [ z czym całkowicie się zgadzam], że technologia P2M nie zginie, ale w końcu upload i download stanie się tak uciążliwe, że aż nieopłacalne.
Tak jest już teraz. Co chwilę trzeba poprawiać uploady, często padają, hostów sprawnych jest mało [porównuję do sytuacji sprzed 2lat] i tak to wszystko spada do bardzo niskiego poziomu.
Mam pytanie:
Dlaczego nie tworzycie programów opartych na technologii starego programu P2M lub MR ? Z tych programów dobrze się upie, a uploady trzymają dłużej. Nie znam się na budowie tych programów i metod w nich wykorzystywanych, ale różnice pomiędzy uploadem MR a np MH widać
Czekam na odpowiedź i pozdrawiam światek P2M ;D
czemu w tym temacie? no ale proste pytanie prosta odpowiedź. pijawy wolą wygodę = wolą np mh. tam wystarczy ze skopiuja hc i w razie czego przeskoczy samo na inne konto, a dodatkowo moga zrobic kolejke pobierania. w mr trzeba troche sie 'pomeczyc'. a niektorym stronom zalezy na jak najwiekszej ilosci userow![]()
gadka o rozlanym mleku, MH ani żaden inny progs p2m tak wygodny nigdy nie powinien powstać jako soft dostępny dla każdego forum
Nie patrzmy na to co było, ze złością, ani na to co będzie, ze strachem, lecz świadomie spójrzmy na to, co jest. ― JAMES THURBER
Rejestracja otwartaZapraszamy chętne osoby do współpracy ;] miła rodzinna atmosfera, dużo upków, wiele ciekawych osób ;]
To tutaj się zaczęło ;]
Dołącz do nas póki masz możliwość![]()
rowniez polecam P2Mforum.info swietna stronka ;)
Znów rejestracja otwarta ;)
Ponownie została otwarta rejestracja: https://p2mforum.info/register.php
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks