W wzkiązku z tym ze zablokowali kaze,a z niej zawsze mozna było sciagnac dany kawałek(brzmiacy lepiej juz wcale ;) ) to chciałbym sie dowiedziec jakiego progsa mi polecicie do sciegniecia pojedynczych kawałków muzycznych?
W wzkiązku z tym ze zablokowali kaze,a z niej zawsze mozna było sciagnac dany kawałek(brzmiacy lepiej juz wcale ;) ) to chciałbym sie dowiedziec jakiego progsa mi polecicie do sciegniecia pojedynczych kawałków muzycznych?
imesh, albo emule![]()
ja osobiscie polecam bearshare naprawde bardzo szybciutko sciaga ;] i duzo pliczkow jest dostepnych![]()
a ja polecam BearShare Pro i emula
Mi najlepiej mp3 ściaga LimeWire, kochana limonka jest sybciutka ale dla niektórych wadą może byc to że jest stworzona na Javie i obicąża kompa.
Do mp3 wysmienite jest BearShare
BearShare jest moim zdaniem najlepszy, emule za wolny a najlepsze rozwiązanie to www.filemp3.org (oczywiście konto)+dobry program BT np Azureus i ściągasz, ja tak robie i jestem zadowolony, tylko, że nie ma wyszukiwarki takiej jak w Kazzie, że wpisujesz tytuł piosenki i ściaga! Ale ogólnie polecam!
A Ja ściągam Aresem,i jest git.![]()
jAmiałem przez kilka dni imesha i jak dla mnie to nie za dobry on jest ale kto woli ja wole emule jak się dobrze bujnie to kilka sekund i mam pliczekNapisał kruszyn
powodzenia
Klijent BT + www.filemp3.org![]()
dokladnie, jak kto woli, u mnie imeshem sie mp3 sciagaja zawsze maxemNapisał funsharing
poza tym wygodny jest dla mnie bo ma TYLKO mp3 ( i klipy)
Ja generalnie polecam eMule i BearShare
Soulseek. Mały, szybki, nie ma problemów z zasobami muzyki.
Zdecydowanie polecam BearShare Pro.Sciąga pełnym łączem i do tego są wrzystkie nowości.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks