te wprowadzone 'ulepszenia' powinny juz dawno znalesc sie jako minimum kazdego trackera (moze tylko sortowanie mp3 jest warte uwagi)
te wprowadzone 'ulepszenia' powinny juz dawno znalesc sie jako minimum kazdego trackera (moze tylko sortowanie mp3 jest warte uwagi)
Ale te ikonki kategorii to coś im nie wyszly.
Jak dla mnie najważniejszym ficzerem, którego nie mogę się doczekać będzie sortowanie MP3 na kategorie. Gdy zostanie wprowadzony, SCC zostawi w tyle wszystkie scenowe stronki mp3 birąc po uwagę czasy PRE, ilość releasów i czas ich życia.
Jesteś pewien że scc góruje pod względem pre na mp3 spam ? Bo mnie się wydaje, że jednak nie.
Nie widzialem konkretnych statystyk, ale wydaje mi się ze jest w scislej czołówce, a na pewno wyprzedza strony o tematyce samych scenowych MP3 jak vipmusic albo scenesound. ;-)
h3t4 ma rację - nie mówię tu o muzycznych trackerach.Popatrz na porównanie releasów z TV i SCC - różnica czasem jest bardzo duża w czasach PRE (screen niżej) ;]
Oczywiście nie zawsze TV jest lepsze,bo dużo jest takich relków w których to SCC wygrywa,ale to zwykle różnica kilku sekund.No i na SCC brakuje dużo relków muzycznych,a są one na TV...
![]()
No cóż, strony nastawione na PRE, nie wiem sam, która lepsza.
Można porównać mimo wszystko:
http://www.trac3.me/?site=SCC
http://www.trac3.me/?site=TV
xavi89-porównaj ilość races w których obie strony brały udział;)
Swoją drogą w spamie to mało który sajt jest w stanie pobić TV,hehe
Patryk725 postawił(li) piwo za powyższy post
Kons -tak się rozróżnia: spam i non spam...to co wymieniłeś zalicza się do "spamu",czaisz?;)
czy teraz jaśniej ci się zrobiło?regular ‘Browse’ for non-spam releases and ‘MP3/0Day’ for what is traditionally known as spam
Na trackerach typu "scenowego"[tak,tak,wiem...śmieszne to i bla bla bla] istnieje często podział na zwykłe browse[zwane non-spam] i dodatkowe-MP3/0day[zwane SPAM].Więc sorki,ale twoje gusta mają się nijak do nazewnictwa...takie jest i tyle.
Tak wygląda ogólnie podział na dwie kategorie.Napisał Kons
Spam: 0DAY (small apps), XXX-0DAY (imagesets, siterips), MP3s (music releases), MVIDs (music videos), EBOOKs, WII DLCs, TV-DVDRips, unknowns, and others (which may include language-specific rls). Rule of thumb is: anything under 100MB usually fits into spam (although TV-DVDRips are a known exception).
Non-spam: TV, XviDs, DVDRs, regular XXX, HD/x264, GAMES, APPS/PC ISOs, etc.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks