Dexter, tytułowy bohater serialu, jest... seryjnym mordercą. Jednak nie zabija on przypadkowych i niewinnych ofiar ,a kieruje się swoistym kodeksem ,zabijajac tylko przestepcow
Niesamowity serial ze swienym klimatem i czarnym humorem,oglada ktos?
Dexter, tytułowy bohater serialu, jest... seryjnym mordercą. Jednak nie zabija on przypadkowych i niewinnych ofiar ,a kieruje się swoistym kodeksem ,zabijajac tylko przestepcow
Niesamowity serial ze swienym klimatem i czarnym humorem,oglada ktos?
Za dużo tych serialiNo i dobrze
Dextera jeszcze nie widziałem, jednak w najbliższym czasie to zorbie, bo słyszałem masę pozytywnych opinii.
Póki co oglądam co innego ;)
Widziałem co do jednego odcinka, czekam na kolejne, jestem ciekaw czy go złapią w końcu.
serial jest naprawde swietny, taki inny niz wszystkie, niby o seryjnym mordercy, ale jest i z czego sie posmiac
Oglądam wciąga jak bagno ( na całe szczęście nie tylko mnie ;-) )....ale raczej 3 serii jak Pb nie będzie
@hugeman
tez mi sie wydaje ze nie bedzie 3 serii, skonczy sie na tym ze wroci do Rity bo Lilia (nie wiem jak sie pisze to imie, ale wiadomo o kogo chodzi) tez cos z nia nie tak, skonczy sie na tym ze przestanie zabijac
moze i bedzie, zalezy od popularnosci serialu, a ta jest coraz wieksza, ale skonczy sie to tak jak napisalem wyzej
mnie 1dynka wciagnela
2ki jeszcze nie zaczalem bo czekam na DVDrip![]()
ale serial elegancki - seryjny morderca zabija seryjnych mordercow
fajny pomysl
po waszych recenzjach zacząłem oglądać, super serial polecam wszystkim
Najlepszy serial jaki oglądałem w tym klimacie.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks