Aktualizacja 30-12-2007
Dodanie nowej stronki nlt.boo.pl ;-)
Aktualizacja 30-12-2007
Dodanie nowej stronki nlt.boo.pl ;-)
kyrcer nie uważasz że Level 1 jest obecnie nieco krzywdzący dla mojego forum (ekazekforum.pl)? Zobacz inne z Level 1 i mi sie wydaje, że jest trochę lepsze od innych tym samym poziomem.
Dlaczego jesteśmy lepsi?
1. Mamy więcej wrzutów
2. Mimo że to nowo otwarte forum mamy doświadczoną administrację i uploaderów (a to ważne)
3. Mamy własne programy co czyni nas niezależnym od innych forum
kAzek29
Spokojniezaraz po nowym roku weryfikuję każdą stronę i pewnie będą awanse.
:P
BTW
Niech ktos zrobi opis CT bo nie mam tam konta.
W sumie tak patrząc na ilość plików ( nie uwzględniam innych czynników), to plasujecie się na 4 miejscu (z tych znanych mi stron) po: p2mforum.info, p2m.org.pl i p2m.com.pl (nie uwzględniam CT, bo trudno powiedzieć ile jest tam plików P2M).
Około 3800 naliczyłem plików na ekazekforum. Na pewno na plus jest, że jest niezależny program.
@kyrcer, może dla Levelu 3 zmniejszyć wymagania, bo 4 tyś wrzutek ma zaledwie 3 fora P2M (bez CT, bo niewiem) ? To tylko taki pomysł, a nie wiem czy słuszny.
No właśnie przydałoby się, aby @Termo wypowiedział sie w tej kwestii. Czy chciałby zrobić to czy kogoś chce wytypować, aby zrobił. (Taki ukłon w jego stronę ;) ).
No możemy zmniejszyć ale jak zmniejszymy na lv3 to i na lv2 też musimy. To na ile proponujecie ?![]()
Nich nie wypowiada się to ja skorzystam z tej okazji ;D
Level 3 strony mające ilość wrzutów pow. 4 (5) tys tematów
lub zostawić teraz na 4 tyś., a w przyszłosći zwiększyć na 5 tyś. Niech starają się ;)
Level 2 no to tam jest, że poniżej czegoś, więc poniżej 4(5) tyś.
Tak ja w tej chwili myślę.
Opis CT gotowy, teraz tylko pytanie czy Termo sie zgodzi umieścić go na forum? bana nie chciałbym dostać.:P
Doceniam twoje chęci, tudzież zaangażowanie, ale niestety proszę o niepublikowanie takiego opisu (tj. opisu zawartości CT) na jakimkolwiek forum. Naszym głównym celem jest "kierowanie" swojej zawartości do bliskich znajomych już istniejących użytkowników CT, a nie do osób kompletnie niezwiązanych z tą społecznością. Czy jest to dziwna polityka? Być może, ale tak właśnie wyobrażaliśmy sobie funkcjonowanie naszej społeczności i konsekwentnie to kontynuujemy.
Tak więc co proponuję, jakie zmiany:
Awans na Level 3: p2m.com.pl, bo ponad 6500 tyś wstawek
ekazekforum.pl na Level 2 ( na Level 3 brakuje chyba koło 200 wstawek )
Aktualnie 2 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 2 gości)
Bookmarks