No to chyba możecie wywalić RT z tego rankingu - zamknięte podfora MH dla membersów - a postów w P2m jak na lekarstwo![]()
No to chyba możecie wywalić RT z tego rankingu - zamknięte podfora MH dla membersów - a postów w P2m jak na lekarstwo![]()
Wczoraj powstało subforum: "P2M - Od Środka"
Mam nadzieję, że ułatwi wam to wybór forum P2M, najlepszego do śćiągania plików.
Narazie są opisane przeze mnie dwa fora P2M . Mam nadzieję, że pomysł spodoba się i liczę, że niektórzy pasjonaci też opiszą inne fora P2M z których korzystają. W dalszym etapie ranking P2M połączy sie z tymi opisami.
Tu znajduje się opisy i Szablon P2M dla ułatwienia:
http://www.torrentmania.info/f-p2m-od-rodka-125.html/
Dlatego mwteam nie działa? Słyszałem na ich temat same superlatywy, włączam a tu jakaś głupia reklama czy co to.
Wam działa?
MW tak naprawdę zniknelo ze "sceny" kilka miesięcy temu. Teraz co prawda jest jakies "gulash mw team poziomek" (czy jakoś tak heh), ale trudno to nazwać kontynuacją żywotu MW.
to nie jest żadna kontynuacja MW, żadne nowe upki tam nie powstają, to jedynie stojąca baza starego MW.
A MW padło w praktyce juz ponad rok temu kiedy praktycznie cała ekipa odeszła dwoma falami tworząc dwa nowe fora. A powodem było wiele róznych tarć na linii z administracją i przekręty na kasę które admini robili.
Ostatnio edytowane przez Timmy2000 ; 13-12-07 o 15:16
Timmy2000 daj linki do stron na które rozdzieliła się ekipa MW
RapidTeam strona fajna tylko, że teraz nie mam dostępu do działów z MH :bad:
przy rozłamie MW pierwsza fala to było RapidTeam a trochę później później drugą było LegendTeam
Aktualizacja 24-12-2007
Spadek dwóch stron na level 0
moorhunt.xad.pl, darkmovies.e3d.pl
Zastanawiam się co zrobić z rapidteam czy nie powinien spać po zablokowaniu działu MH ?
Może ktoś zrobić ogólnie o CT bo nie mam tam dojścia.:P
Czekam na uwagi.
Ostatnio edytowane przez kyrcer ; 27-12-07 o 03:20
uploadtea,.net juz dziala
Tak ostatnio zauważyłem, że strony, które miały dotychczas (co niektóre) po za linkami do plików na rapidzie itp., wprowadzają również linki do P2M. Czy to nie zasługa "Rankingu P2M" ;)
Aktualnie 2 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 2 gości)
Bookmarks