Widzę że ktoś tu wstał lewą nogą jakoś innym pasuje a tobie nie zresztą widać ze zawsze masz jakieś awersje
Widzę że ktoś tu wstał lewą nogą jakoś innym pasuje a tobie nie zresztą widać ze zawsze masz jakieś awersje
kAzek29 postawił(li) piwo za powyższy post
Mowisz o tym programie Moorhunt, ktory teraz nie ma z czego ściągać, bo skrzynki są masowo blokowane?
BTW Hasla są kodowane w P2M i OP2M a nie tylko P2M.
Najwyraźniej innym pasowało, bo levele dokladnie odzwierciedlaly ich zawartosc. Level 3 ani 4 nie odzwierciedla zawartosci CT, bo nie mamy tylu tematow, ale czy ilość to jedyny wyznacznik jakości forum? Obecny uklad w topliscie nam nie pasuje, bo jest niesprawiedliwy, żeby nie napisać - nieuczciwy.Widzę że ktoś tu wstał lewą nogą jakoś innym pasuje a tobie nie zresztą widać ze zawsze masz jakieś awersje
Ostatnio edytowane przez Termo ; 07-12-07 o 22:10
To samo można powiedzieć o RT, nie mamy nawet 5k wstawek na P2M/MH (3k sie doliczyłem) ale wstawki są po paru godzinach ... na p2m/MH jak i na httpLevel 3 ani 4 nie odzwierciedla zawartosci CT, bo nie mamy tylu tematow, by być w levelu 4, ale szybkością wstawek... sami dopowiedzcie sobie sami. Więc obecny uklad w topliscie nam nie pasuje, bo jest nieuczciwy.
Ja tu jestem chyba jedyny z ekazekforum a już na pewno nikogo nie sprowadzałem, co do "walki" to po prostu staramy sie cię przekonać że nie jesteście numerem jeden. Niestety to że jesteście pierwszym forum P2M to nie znaczy, że w tej chwili jesteście najlepszym i po prostu trzeba się z tym pogodzić.
Bez względu jaki priorytet bierzesz pod uwagę kwalifikacja CT w Levelu 3 jest nieuczciwa. Dla ciebie kryterium ilości tematów jest ważniejsze, bo to przemawia na korzyśc p2mforum.
Zrobmy inaczej, skoro tak upierasz się przy tych levelach:
Level 2 - strony mające ilość wrzutów do 5 tys tematów
Level 3 - strony mające ilość wrzutów pow. 7 tys tematów
Level 4 - strony mające ilość wrzutów pow 15 tys tematów
Wtedy to będzie uczciwe, choć branie tylko jednego kryterium pod uwagę i to jeszcze takiego, ktore jest na korzysc P2MForum to po porstu faworyzowanie konkretnego forum. Takie toplisty powinny być bezstronne i tylko wtedy one mają sens.
Boracik to dlaczego się nie upominasz? Ja nie lubię kłamstw/nieuczciwości, dlatego staram się wyjaśnić tą sytuację.
Co do predkosci wstawek to nie zawsze to tak pieknie wyglada u was (choc przyznam ze z szybkością u was nie jest zle a konkurencja z tym waszym.. krzyskiem byla zacięta hehe), ale nie bede juz odchodził od tematu.
kAzek29 znasz takie mądre powiedzenie: jakośc ponad ilość?
I kto ma mnie przekonać, że nie jesteśmy numerem jeden? Admini stron próbujący konkurować z nami? Bądźcie poważni... Od oceny są użytkownicy.
Bo mi to wisi, wierze że to użytkownicy sobie wyrobią sami zdanie na temat naszego forum, a nie na podstawie jakiegoś rankingu który jest na podstawie suchych statystyk, to użytkownicy tworzą forum i jego poziom a nie statystykiBoracik to dlaczego się nie upominasz? Ja nie lubię kłamstw/nieuczciwości, dlatego staram się wyjaśnić tą sytuację.
Prosty przykład:
Załóżmy, że mieszkasz w małej mieścinie, gdzie każdy każdego zna. Ktoś puszcza plotkę, że jesteś homoseksualistą. Jeżeli w porę nie zareagujesz, to możesz mieć spory problem. Plotki, kłamstwa itp to dość potężna broń. Dla nas ankieta to nie jest być albo nie być, co już wcześniej pisałem, ale jeśli kyrcer masz "pisać" o nas nieprawdę, to po prostu usuń adres naszej strony z rankingu.
No proszę teraz wszyscy płaczą a jak pisałem na początku w pierwszym poście to nikt się nie odezwał a teraz będziecie narzekać.
ilosc jest dobrym kryterium (dla mnie nie jest istotne czy cos pojawi sie w pn czy we wt, wazne aby na stronie bylo co sciagac). zupełnie innym zagadnieniem jest sposob oceny ilosci wstawek na stronie. z moich SUBIEKTYWNYCH obserwacji na p2mforum jedna trzecia wstawek jest martwa
Z parodniowym opoznieniem to owszem bylo, ale kilka miesięcy temu a nie teraz.
Aktualnie 2 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 2 gości)
Bookmarks