+ Odpowiedz na ten temat
Strona 11 z 26 PierwszyPierwszy ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 21 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 151 do 165 z 377

Temat: Ranking P2M [Polskie Fora] Aktualizacja 13-12-2011

User Avatar riven
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    11
    Piwo (Otrzymane)
    7
    » Reputacja
    Punkty:     2
    Siła:          5
    Cytat Napisał karlik05 Zobacz post
    riven kiedys byla jakas wzmianka o forum, ale teraz juz jest spoko.
    karlik ja mam taka małą prośbę , nie wiesz nie pisz a jak już coś piszesz to przynajmniej tak by ktoś wiedział o czym Ty w ogóle mówisz jaka wzmianka ? jaki temat? i jak się to ma do rankingu polskich for P2M ?

kyrcer
    Gość Avatar kyrcer
    Cytat Napisał arturant Zobacz post
    moor-p2m trzeba dodać do rankingu, mają 1772 uploady i otwartą rejestracje. Pasują na level 3.
    Później zrobię opis i dodam.

User Avatar Mlodaosa
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    0
    Piwo (Otrzymane)
    0
    » Reputacja
    Punkty:     0
    Witam was ostatnio powstało nowe forum używamy programu Moorhunt-wszyskie upy mamy własne nie kradzione

http://www.p2mteam.info/

Jesteśmy nowi..

kyrcer
    Gość Avatar kyrcer
    Zmiany dodane.

User Avatar RamirezzMS
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    2
    Piwo (Otrzymane)
    0
    » Reputacja
    Cytat Napisał Mlodaosa Zobacz post
    Witam was ostatnio powstało nowe forum używamy programu Moorhunt-wszyskie upy mamy własne nie kradzione

http://www.p2mteam.info/

Jesteśmy nowi..
    Tak z ciekawośći byłe na waszej stronie i jakos pierwszy upek na jaki weszłem był z innego forum czyli kradziony

User Avatar Error 404
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    3
    Piwo (Otrzymane)
    0
    » Reputacja
    http://www.p2mteam.info/ - widać na czym sie wzorowali..........

wszystko zerznięte z org.pl/com.pl;|
    Ostatnio edytowane przez Error 404 ; 13-01-08 o 10:48

User Avatar riven
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    11
    Piwo (Otrzymane)
    7
    » Reputacja
    mam takie pytanie , obawiam się że retoryczne z tego co widzę ale być może się mylę więc pytam : czy jedynym kryterium przyznawania poziomu levela jest ilość wrzutów?

kyrcer
    Gość Avatar kyrcer
    Na razie niestety tak, wcześniej było według stażu i szybkości upków ale to nie wypaliło. Teraz dumam nad czymś innym żeby jeszcze dodać. Ranking torrentów przy rankingu p2m to pikuś.

User Avatar riven
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    11
    Piwo (Otrzymane)
    7
    » Reputacja
    odnoszę dziwne wrażenie że temu rankingowi coraz bliżej do klikania w baner niż do faktycznego Rankingu Polskich For P2M z całym szacunkiem dla kyrcera bo wiem , że on dobrze myśli i chce zrobić coś na wysokim poziomie , ale większość wypowiadających się w tym temacie osób bardzo starannie mu to utrudnia,

wybaczcie moją szczerość , nie znam Waszych loginów , większość nie jestem w stanie powiązać z żadnym forum ale czytając Was wyraźnie widać że pasowałyby Wam tylko takie zasady które plasowały by Wasze fora na najwyższym poziomie , tu dobitnie wręcz podkreślał to przedstawiciel "CT" , usilnie twierdząc że forum jest najlepsze ale również nie potrafił pokazać dlaczego , napisanie sobie pod logo forum tekstu" najlepsze forum P2M w Polsce " nie czyni takim faktycznie

stare fora , te które mają doświadczoną administrację powinny dać przykład tym mniejszym i bardziej "zbuntowanym" i pokazać że przystosują się do ustaleń organizatora rankingu i narzuconych wymogów oraz że uszanują przyznany im poziom levela i jeśli organizator prosi o przygotowanie dla niego pewnych informacji to należałoby je mu przygotować ( wiem że nie prosi bo wszystkiego próbuje wyszukać sam mówię czysto teoretycznie) i umożliwić zweryfikowanie podanych danych , z mojej strony może liczyć na wszelką pomoc i na pełne poparcie w tym co "próbuje '' zrobić

zgadzam się że większość oceny powinna stanowić ilość wrzutów ale jest jeszcze wiele innych aspektów związanych z wrzutami , ich poprawność czy prędkość pojawiania się nowości też jest istotna no i forum to nie tylko same wrzuty

kyrcer
    Gość Avatar kyrcer
    Powiem tak nie po to siedzę i robie opisy stron w dziale p2m od środka zeby to tak lezało. Jakby admini byli zainteresowani to sami by zrobili opis a jak im się juz nie chce to by przynajmniej napisali posta, chyba chwilkę czasu mogą poświęcić.

www.p2mteam.info

Leci na level 0
    Kradna upy

User Avatar Dillinger
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    0
    Piwo (Otrzymane)
    0
    » Reputacja
    i nasze obrazki rang ... Gadałem już z ich administratorem. Jest, że tak powiem ... bardzo agresywny jeśli takie określenie będzie w 100% trafne. Forum jest czysto amatorskie, stoi na darmowym serwerze lua.pl ( http://toolbar.netcraft.com/site_rep...//p2mteam.info ). Wystarczy mail do administratora lua.pl i p2mteam.info nie ma.

User Avatar riven
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    11
    Piwo (Otrzymane)
    7
    » Reputacja
    Cytat Napisał arturant Zobacz post
    i nasze obrazki rang ... Gadałem już z ich administratorem. Jest, że tak powiem ... bardzo agresywny jeśli takie określenie będzie w 100% trafne. Forum jest czysto amatorskie, stoi na darmowym serwerze lua.pl ( http://toolbar.netcraft.com/site_rep...//p2mteam.info ). Wystarczy mail do administratora lua.pl i p2mteam.info nie ma.
    http://darkdex.laa.pl na tym forum ktoś tak dosłownie skopiował nasze forum , że nawet przepisał moje regulaminy i zasady nie zmieniając rodzaju czasownika z żeńskiego na męski, no ale kAzek29 sobie z nim porozmawiał ]:-> i poprawił , ale wrzuty nadal są z legendteam.net

dodam tak na marginesie wiek admina podany w jego profilu - 14 lat

a co do opisów for to postaramy się przygotować aktualizację dotyczącą naszego forum, bowiem nastąpiło u nas kilka drobnych zmian dotyczących głównie rejestracji na forum i możliwości zdobycia zaproszenia

O zaproszenia na ekAzek Forum na PW mogą mnie prosić jedynie członkowie Tracker Staff & P2M Staff & TorrentMania Staff, pozostałe prośby są ignorowane.

kyrcer
    Gość Avatar kyrcer
    Takie cos trzeba tępić, riven to zgłosiłem LT jaki mi podałaś na PW.

14. Piwo riven postawił(li) piwo za powyższy post
    User Avatar kijekwijek
    Grupa
    UAEC
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    0
    Piwo (Otrzymane)
    0
    » Reputacja
    Siła:          0
    możecie usunąć RT z rankingu....mamy własny program do ściągania plików z http...I jeszcze jedno ten ranking w rzeczywistości nie odzwierciedla szybkość z jaką się pojawiają uploady z nowościami oraz ich jakość z poszczególnych for.Technologia P2M powoli upada....Ciężko będzie Wam znaleźć drugą taką skrzynkę jak gmaill, która chociaż w 50% zaspokoi Wasze potrzeby, które są i tak ogromne.Ale życzę Wam wszystkiego najlepszego.Pozdrawiam i zapraszam na rapidteam.net

ps.Może jakiś ranking stron Warezowych??
    Ostatnio edytowane przez kijekwijek ; 01-02-08 o 17:11

Xtreme User Avatar Timmy2000
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    12
    Piwo (Otrzymane)
    43
    » Reputacja
    Punkty:     4
    Cytat Napisał kijekwijek Zobacz post
    ps.Może jakiś ranking stron Warezowych??
    do subforum poświęconego p2m chyba za bardzo nie pasuje ;)

+ Odpowiedz na ten temat
Strona 11 z 26 PierwszyPierwszy ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 21 ... OstatniOstatni

Informacje o Temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 2 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 2 gości)