Można by było rok dopisać.
Fajna rzecz i dobra robota Rumcajs. Napewno się przyda.
respekt dla Rumcajsa, sporo czasu i trudu to musialo kosztowac
no to dzisiaj urodzinki PT, ciekawe co z tymi niespodziankami?
Rumcajs dożuć w styczniu jeszcze F**. Dokładną datę podam ci troszkę później
Ostatnio edytowane przez dan.hunter ; 30-10-07 o 23:31
Genialneprzykleić !
![]()
Świetna robota, naprawdę się postarałeśTeraz będę wiedział co, kiedy i jak
Jak najbardziej temat powinien zostać przyklejony.
Szanuje twoja prace ale jesli mam byc szczery to według mnie to jest zupełnie nie przydatne sory...
Dostałem już widzę 7 piwek, więc uznaję, że moja robota była potrzebna i nie zmarnowałem czasu. Opinie są w większośći bardzo dobre. Cieszę się z tego. Oczywiśćie nie ma tam jeszcze kilku stronek, bo narazie nie zdołałem dowiedzieć się, ale zobaczymy jeszcze.
Co do przyklejenia też myślałem oczywiśćie o tym i jak już uznam, że będzie wszystko w porządku i zakończę robotę to po proszę o to Admina. Przedstawiajac argumenty za tym, aby to przykleić ;)
Dobry pomysł byłby lecz trochę informacji zebrałem z internetu i raczej trudno nie mając na jakejś stronie konta dowiedzieć się o rok. Mogę powiedzieć, że tak myślę, że najstarszą stroną jest FileList rok 2004. Gdyby strony już miały historię 8-10 letnią to by było bardzo dobrym pomysłem. Możliwe, że w przyszłości o to zaaktualizuję, ale czas pokaże.
Nie którzy użytkownicy TM mają wolnego neta. Niestety trudno nieraz im wyrobić się i muszą poświęcać jakaś stronę lub nie pobierać np. ulubionego filmu. Dzięki temu, że wiedzą, że na danej stronie, co mają są urodziny, zazwyczaj jest freeleech i mogą poprawić sobie ratio. Oczywiśćie jak są urodziny najczęśćiej, ale nie zawsze rozdawane są zaproszenia i już wtedy na forum dużo osób o to prosi.
Zgadza się. Ja to już wykorzystywałem i teraz dzielę się z innymi.
Swietna robota, dzieki![]()
Dobrze,ze sie ktos taki znalazl ,ktory pomyslal o innych . Dziekowac .
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks