Jak kupowałem u Was konto to takiej opcji właśnie mi brakowało.Fajnie że się pojawiła.
Jak kupowałem u Was konto to takiej opcji właśnie mi brakowało.Fajnie że się pojawiła.
a jak wyglada sprawa płacenia w złotówkach ?
Polecam konta u dance4 z czystym sumieniem.To już mój 4 dostawca i tak samo wiarygodny jak trzej pozostali.Zresztą o całej czwórce nie mogę złego słowa powiedzieć.Zainteresowani wiedzą o kogo chodzi![]()
Niestety znów mamy małe braki w dostępności kont, ostatnia dostawa maszyn poszła bardzo szybko. Jutro nowe serwery zostaną wysłane do serwerowni a poniedziałek/wtorek zostaną uruchomione. Wtedy też wszystkie konta będą w ciągłej sprzedaży. Opcja za 12EUR została bardzo mile przyjęta przez naszych klientów i spora ich część zmienia konto za 10EUR na tą właśnie opcję. Zapraszam do zakupów jak i do pytanie/komentowania w temacie.
Opcja za 12 euro to strzał w 10Mam jeszcze pytanie.Gdy przekroczy sie limit,a do końca okresu rozliczeniowego jest jeszcze trochę czasu to czy jest możliwość dokupienia np 1 TB traffic i w jakiej cenie?
Sorki, że długo nie odpisywałem, ale kilka dni nie działała mi TM. Można dokupić 2TB za 7EUR lub 6TB za 17EUR, tylko te 2 opcje są dostępne. Kilka dni temu zmieniliśmy opcję limitowania po przekroczeniu limitu i jest to teraz 1Mbps z burst do 2Mbps, w praktyce wygląda to tak że jeżeli zatrzymamy wszystkie torrenty to po FTP poleci ~250-260KB/s także można ściągać bez problemu torrenty a potem po FTP nadal ściągać na PC.
Pytanie o opcję za 12 euro.Czy to nie błąd w prędkości pobierania czy coś się zmieniło?
10Gbps Max Down Link / 1Gbps Max Up Link
dance4 pytam bo o ile się nie mylę Down 10Gbps było dopiero od opcji za 25 euro.
P.S.Chyba,że się mylę.
Ostatnio edytowane przez leonk1974 ; 11-12-13 o 11:26 Powód: aaa
Na stronie głównej było zawsze 10Gbps, ale na karcie zamówienia było 1Gbps. Zostało to poprawione i wszędzie jest teraz tak jak powinno być czyli 10Gbps.
W weekend zaczęliśmy rekonfiguracje naszych dzielonych serwerów, część z was już pewnie jest po zmianie a pozostała część do świąt powinna zostać zrobiona. Przypomnę, że po zmianie zmienia się adres do deluge-webui i rutorrent, trzeba więc pobrać nowe adresy z naszego panelu.
Nowe serwery zostały dziś uruchomione i wszystkie konta są już dostępne. Zapraszam do zakupów ...
Widzę,że dodaliście do serwerów nowe funkcje![]()
Wszystko fajnie tylko ja nie mogę się dostać ani do ruTorrenta ani do deluge ani przez ftp.
Aktualnie 2 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (1 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks