View Full Version : Polska na Mistrzostwach Świata w piłce nożnej?
Jak myślicie co pokarzą nasze orły, które zdobędziemy miejce?
Jak myślicie co pokarzą nasze orły, które zdobędziemy miejce?
Myślę, że pokarzą to co zwykle, czyli nic :P
obawiam się, że po pierwszych dwóch meczach pojadą do domu, obym się mylił
mamy szanse wyjsc z grupy(co wcale nie znaczy ze wyjdziemy), a jezeli sie uda wyjsc to trafimy zapewne na szwedow albo anglikow i sie skonczy nasza przygoda z tegorocznymi mistrzostwami swiata.
Mówili w korei że mamy cienką grupe,a co zrobili-NIC koreańce pokazali im jak się gra. Mam nadzieje że nie skompromitują się znowu. Ostatnio nawet nieźle im szło i gdyby nie ostatnia porażka z USA to dałbym im spore szanse na dobry występ bo na zwycięstwo to jeszcze nie teraz.
oby wygrali z 1 - 2 mecze bo o wyjsciu z grupy raczej mowy nie ma. Szkoda tylko naszych nerwow bedzie ...
z niemcami moim zdaniem zremisuja z ekwadorem wygraja i wyjda moze nawet z 1 miejsca :haha:
moim zdaniem ie wyjdą z grupy a potem bedą bezsensowne tłumaczenia typu że klimat im nie odpowiadal i dlatego przepieprzyli wszystkie mecze :o
przeciez oni w sniegu u siebie przegrali z USA, a to USA powinno byc zaskoczone sniegiem a nie nasi :):)
" z moyka na slonce" :) - troche rozsadku :)
rozbuchaczkluch
10-03-06, 14:16
wg mnie powinni wyjśc z gupy, bo to wszystko na co ich stac w tej chwili :confused:
ciekawe jakie oczekiwania mają nasze orły... Sorry, ale wątpie, żeby wyszli z grupy, to jest mało prawdopodobne ;)
nextepisode1
10-03-06, 20:51
nie maja szans wyjsc z grupy, dostana lanie od Niemcow i Ekwadoru.
w najlepszym wypadku 3 miejsce, niemcy ich zbija, ekwador tez :P
Cudem bedzie jesli jakos wyjdziemy z grupy...
ja tam wierze w naszych chlopakow, moze im sie uda i chociaz jakis mecz nam zremisuja :)
Przy ogromnym szczesciu powinnismy wyjsc z gruipy z 2 miejsca i to wszystko na co nas stac - wszystko zalezy czy beda chcieli grac dla pieniedzy czy przyjemnosci.
A ja jestem optymista i mysle ze damy rade wysc z grupy ale dalej co to bedzie to juz nie wiadomo
Może szczeście nam dopisze :P i wyjdziemy z grupy :D , ale łatwo nie bedzie :confused:
A ja wiem z kim nasi spotkają się w drugiej turze :D:D:D:D:D:D:D
Z Polskimi kibicami na lotnisku Okęcie hehehehhe
licze na wyjscie z grupy:D
Piłkarze powinni wyjsc z grupy. Ja licze na kibiców, podobno w czasie mistrzostw zostana zorganizowane ustawki kibiców. W laniu sie mamy duże szanse na mistrzostwo i jesteśmy w gronie faworytów :D
nie ma sensu nawet zeby tam jechali. Po prostu chłopcy do bicia. Przykro mi że to pisze ale oni nawet nie wyjda z grupy ( chyba ze na lotnisko ).
Wyjdą z grupy na 100%.Stawiam lewe jajo.Co będzie potem, zależy od szczęscia.
ja mam nadzieje ze wyjda z grupy i ze wygraja z niemcami!!
ja mam nadzieje ze polska wygra te mistrzostwa :P .... :P
napewno dobrze im pujdzie trzymam kciuki za chlopakuw
rozbuchaczkluch
09-06-06, 00:08
ja mam nadzieje ze polska wygra te mistrzostwa :P
ale z ciebie otymista, to jest mozliwe, jednak tylko jako sen na jawie ;P
nextepisode1
09-06-06, 00:10
Zwyciestwa z Ekwadorem i Kostaryka, kleska z Niemcami w efekcie 2miesce w grupie i awans do 1/16 na czym nasz udzial w MŚ sie zakonczy
rozbuchaczkluch
09-06-06, 00:20
Zwyciestwa z Ekwadorem i Kostaryka, kleska z Niemcami w efekcie 2miesce w grupie i awans do 1/16 na czym nasz udzial w MŚ sie zakonczy
to jest najbardziej prawdopodobny scenariusz, jednak nie przesądzajmy, bo z niemcami wcale nie musza przegrac ;P
nextepisode1
09-06-06, 00:24
No faktycznie z Niemcami przegrac nie musza ale tez czemu mieliby wygrac skoro nie udalo im sie to przez 40lat.
No faktycznie z Niemcami przegrac nie musza ale tez czemu mieliby wygrac skoro nie udalo im sie to przez 40lat.
Na przyklad dlatego, ze z Chorwacja nigdy im sie to nie udalo, a jednak ostatnio potrafili.
Moim zdaniem wyjda z grupy, a wszystko dalej to juz bedzie wielki sukces.
rozbuchaczkluch
09-06-06, 00:27
moze w koncu przyszedl ten moment, aby przełamac niekorzystna passe w meczach z niemcami i wygrac w koncu 1 raz w historii :rap:
moze w koncu przyszedl ten moment, aby przełamac niekorzystna passe w meczach z niemcami i wygrac w koncu 1 raz w historii
remis też nie byłby najgorszy
electric_boy
09-06-06, 10:42
chciałbym, aby w końcu wygrali z niemcami, wiem, że, to będzie bardzo trudne zadanie, ale może, może im się uda... trzeba być dobrej myśli ;] jejq jakby z nimi wygrali to normalnie cud by był ;]
jejq jakby z nimi wygrali to normalnie cud by był ;]
dobrze ujęte, to byłby cud...
http://www.smog.pl/wideo/1004/bardzo_zly_mecz/
nextepisode1
09-06-06, 23:30
My tu rozmawiamy o szansach z Niemcami a oni nawet nie sa w stanie poradzic sobie z Ekwadorem.
no właśnie, klapa na maxa. trzeba będzie iść obstawić na Niemców
rozbuchaczkluch
10-06-06, 13:55
no właśnie, klapa na maxa.
to juz jest koniec, mozemy isc i pakowac sie i wraca szybko do domu!!! :pudency:
Virtual Machine
11-06-06, 21:47
to juz jest koniec, mozemy isc i pakowac sie i wraca szybko do domu!!!
Nie Mów Hop puki nie przeskoczysz, ale czy tym razem to jest trafne powiedzonko ?
Jako Polak i jako patriota wierzę , że wygraja i uda im sie wyjść z grupy.
Jako człowiek, człowiek obiektywny stwierdzam, ze juz nie ma o co grać.
Jak ja, to napisze, ze są to patałachy. Jechac na mistrzostwa i co ? aż tak nisko : ( żal mi 4 litery ściska : (
Miał być pieknie a jest tragicznie. Ale jeszcze mamy szanse. Remis z niemcami,ekwador przegrywa wszystkie mecze a polska wygrywa z kostaryką i jesteśmy dalej :rap:
tylko po co mamy przechodzić dalej :) lepiej niech tam Ekwador pójdzie, może coś zdziała ;)
a teraz wam napisze kawał związany z tematem, który opowiedziała nam nauczycielka od polskiego:
-Z kim spotka się nasza reprezentacja w półfinałach?
.?
.?
.?
-Z kibicami na Okęciu!
:rap:
Kibicujmy naszym tak szybko odchodzą.
[ Dodano: Pią Cze 16, 2006 10:25 pm ]
Mieliśmy ORŁY GÓRSKIEGO mamy Kaczki Janasa.
rozbuchaczkluch
17-06-06, 00:49
no to został polakom ostatni pozegnalny mecz, ciekawe jak sie w nim zaprezentuja, oby strzelili w koncu jakas bramke i wygrali!!
no to został polakom ostatni pozegnalny mecz, ciekawe jak sie w nim zaprezentuja, oby strzelili w koncu jakas bramke i wygrali!!
Polacy zawsze dobrze grali w meczach o "pietruszke", dlatego sadze, ze tym razem nie bedzie inaczej. Moga wygrac dosc wysoko.
rozbuchaczkluch
17-06-06, 01:13
Polacy zawsze dobrze grali w meczach o "pietruszke", dlatego sadze, ze tym razem nie bedzie inaczej. Moga wygrac dosc wysoko.
nie wygraja wysoko, mecz bedzie bardzo wyrownany, najwyzej 1 bramka ;P
wydaje mi sie ze nie zdobedzimy duzej ilosci bramek, o ile w ogole jakies beda :( bo kostaryka podobnie jak nasi walczy o honor, wiec da z siebie wszystko.......
mam tylko nadzieje ze chociaz w tym meczu pokaza na co na prawde ich stac, zeby jakosciowo byl to najlepszy mecz mundialu :P
POLSKA ;P BIAŁO-CZERWONI ;P
rozbuchaczkluch
20-06-06, 18:49
nie wygraja wysoko, mecz bedzie bardzo wyrownany, najwyzej 1 bramka
i to co powiedzialem sie sprawdzilo, 1 bramką wygrali :rap:
no i zakonczyla sie przygoda bialo-czerwonych z tymi mistrzostwami. Refleksja nasuwa mi sie jedna. Pawel Janas musi odejsc i wszyscy pilkarze powyzej 29 roku powolani przez niego na misrzostwa. Trzeba dac szanse mlodym pilkarzom takim jak Smolarek , Jelen , Brozek. W pilke trzeba chciec grac a nie przechodzic obok meczu. :twisted:
rozbuchaczkluch
20-06-06, 19:57
W pilke trzeba chciec grac a nie przechodzic obok meczu.
polakom sie chcialo troche jak juz bylo wszystko rozstrzygniete ;P
no niestety szkoda, bo gdyby nie janas i jego brak doswiadczenia moglismy spokojnie wyjsc z grupy i jeszcze troche pograc. jaki trener taka gra :(
mysle dziadku janasie ze twoja kariera trenera wlasnie z naszym ostatnim meczem sie skonczyla i jesli masz troche wlasnego honoru to chyba wiesz co powinienes teraz zrobic.
to czas na nowego trenera :P
dzisiaj chociaz wygralismy :P choc mecz ogolnie byl taki sobie :pudency:
nasi jutro w domu,a mundial nadal trwa.................
MUNDIAL MUNDIAL... Wielkie oczekiwania i nadzieje..., a teraz smutny powrot do domu...
szkoda.......... :twisted:
ogladaliscie kabareton 2006 to pewnie wiedzie co oznacza nazwisko engel czytane od tylu <lol> LeGNe hahahaa i polegl :P:P :rap: :rap: a janas to wielkie nie porozumienie PZPN haha razem z Listkiewiczem . Polacy potrafia grac bardzo dobrze ale w reklamach w telewizji
rozbuchaczkluch
14-07-06, 12:33
Polacy potrafia grac bardzo dobrze ale w reklamach w telewizji
wg mnie to i w reklamach nie wypadaja zbyt dobrze, np. taki klos sie skompromitowal :hahaha:
jak zawsze PRZEGRALI Rosialdo zawiodl jak ZAWSZE i jak narazie NIEWIDZE pozytywow w POLSKIEJ piłce NISTETY!!!!!
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.