View Full Version : Supernatural
moim zdaniem serial jest zajebisty, odcinki są świetne, tak samo dwaj główni bohaterowie, fabuła jest wciągająca, ogólnie cały serial mi się podoba, co wy o nim sądzicie???
jestem dopiero po 2 odcinkach więc za dużo nie mogę powiedzieć, ale myślęobejżeć wszystko co mam na dysku (a więc wszystkie 22 odcinki czyli cały sezon 1 :rap: ) a to już dobrze świadczy o tym serialu, ogólnie ciekawy lubie takie klimaty
rozbuchaczkluch
11-01-07, 00:11
ogladam ten serial od 1 sezonu, widzialem wszystkie odciniki i musze przyznac, ze niestety, ale jest malo interesujacy, nie wciagnal mnie taj jak PB czy tez Heroes :rap:
Supernatural ma prawie takie sam motyw w kazdym odcinku, 1 odcinek, ktory mi sie spodobal mial miejsce pod koniec sezonu, ale ogolnie to ten serial to nuda, a go ogladam dlatego, bo jak juz wszystkie epizody wczesniejsze obejrzalem, to chce wiedziec co sie dalej wydarzy ;P
h4xMnieCisnie
02-02-07, 15:27
moim zdaniem serial jest zajebisty, odcinki są świetne, tak samo dwaj główni bohaterowie, fabuła jest wciągająca, ogólnie cały serial mi się podoba, co wy o nim sądzicie???
Co to za słowo wkradło sie na to forum? Od razu raportujemy!
nie jest to super serial ale nie jest aż tak źle więc nie narzekać
aż ściągnę sobie ostatni odcinek drugiego sezonu żeby zobaczyć co się stało
rozbuchaczkluch
03-02-07, 19:08
aż ściągnę sobie ostatni odcinek drugiego sezonu żeby zobaczyć co się stało
to ostatni odcinek wystarczy ci ;P ?
mnie się serial bardzo podoba
i jeszcze takie pytanie:
Sam vs Dean
który bohater bardziej sie wam podoba?
ja tam wole Dean`a
Sam vs Dean
który bohater bardziej sie wam podoba?
obaj maja inne charaktery, 1 spokojny, 2 impulsywny, ale zawsze moga na siebie liczyc, jednak dean jest smieszniejszy, bo zawsze umie rozluznic atmosfere ;P
gutekck1982
14-01-08, 20:09
Serialik wypas i śmieszny. Wykrywanie duchów przy pomocy walkmana po tuningu, itp. Postać Deana bardziej przypadła mi do gustu.
Naprawde serial godny polecenia.
3 Sezon przynajmniej dla mnie najlepszy.Szkoda ze to bedzie ostatni sezon ;/
Jest to serial z najlepszej czołówki
Swietny Thiler/horror
Serial może nie jest arcydziełem ale bardzo dobry na pewno. Muscle car, rockowa muzyka, w każdym odcinku jakieś ładne panny, scenariusz nie irytuje. Polecam
Świetny serial. Szkoda że będą tylko 3 sezony :/ Oglądam od pierwszego odcinka. Wciągnął mnie jak bagno i do tej pory czekam z niecierpliwością na kolejne odcinki.
Tylko trzy sezony? To już pewne? :( Nie wiecie czy to wyszło w pl na dvd? Mam wersje oryginalną ale chętnie dodałbym do kolekcji z pl audio.
Będzie czwarty sezon. We wrześniu jak się nie myle. Prawdopodobnie Sam będzie chciał wyciągnąć Deana z piekła.
Kamilo0099
04-08-08, 00:02
Hmm moze jakis opisik serialu by sie znalazl??:)
Oto opis z wikipedii:
Ponad dwadzieścia lat temu, spokój pewnej szczęśliwej, amerykańskiej rodziny zostaje zburzony. Matka dwóch synów niespodziewanie ginie w niewyjaśnionych okolicznościach. Świadek niesamowitego zdarzenia, jej mąż John, ucieka wraz z małymi dziećmi - Samem i Deanem - z płonącego domu, ale postanawia zniszczyć siłę, która zabiła jego żonę, a swoich synów wychowuje na wojowników, potrafiących uratować niewierzących w zjawiska paranormalne ludzi, których atakuje nadprzyrodzona siła.
Akcja serialu rozgrywa się współcześnie. W pierwszym, pilotażowym odcinku poznajemy dorosłych już, Deana i Sama, którzy wyruszają na poszukiwanie ojca - John zniknął wiele dni temu i nie daje znaków życia.
Bardzo dobry 4 sezon, już nie mogę się doczekać kontynuacji sezonu w styczniu :P
Co tu pisać serial petard Nawet moja dziewczyna ogląda ALE Z JEDNEGO POWODU MÓWI ZE TAKIE CIACHA z tych aktorów ze jak tu nie oglądać
nanufary11
01-01-09, 11:04
Serial świetny, dobrze dobrani aktorzy. Super, że nagrali kolejne sezony.
Świetny serial. Szkoda tylko że zostałem zmuszony do pobierania pierwszego sezony bo TVN wymyśliło sobie chorą godzinę na puszczanie go.
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.