PDA

View Full Version : Supernatural

KOnaN273
30-12-06, 10:33
moim zdaniem serial jest zajebisty, odcinki są świetne, tak samo dwaj główni bohaterowie, fabuła jest wciągająca, ogólnie cały serial mi się podoba, co wy o nim sądzicie???

oblivion
30-12-06, 11:33
jestem dopiero po 2 odcinkach więc za dużo nie mogę powiedzieć, ale myślęobejżeć wszystko co mam na dysku (a więc wszystkie 22 odcinki czyli cały sezon 1 :rap: ) a to już dobrze świadczy o tym serialu, ogólnie ciekawy lubie takie klimaty

rozbuchaczkluch
11-01-07, 00:11
ogladam ten serial od 1 sezonu, widzialem wszystkie odciniki i musze przyznac, ze niestety, ale jest malo interesujacy, nie wciagnal mnie taj jak PB czy tez Heroes :rap:
Supernatural ma prawie takie sam motyw w kazdym odcinku, 1 odcinek, ktory mi sie spodobal mial miejsce pod koniec sezonu, ale ogolnie to ten serial to nuda, a go ogladam dlatego, bo jak juz wszystkie epizody wczesniejsze obejrzalem, to chce wiedziec co sie dalej wydarzy ;P

h4xMnieCisnie
02-02-07, 15:27
moim zdaniem serial jest zajebisty, odcinki są świetne, tak samo dwaj główni bohaterowie, fabuła jest wciągająca, ogólnie cały serial mi się podoba, co wy o nim sądzicie???

Co to za słowo wkradło sie na to forum? Od razu raportujemy!

oblivion
02-02-07, 16:00
nie jest to super serial ale nie jest aż tak źle więc nie narzekać

aż ściągnę sobie ostatni odcinek drugiego sezonu żeby zobaczyć co się stało

rozbuchaczkluch
03-02-07, 19:08
aż ściągnę sobie ostatni odcinek drugiego sezonu żeby zobaczyć co się stało

to ostatni odcinek wystarczy ci ;P ?

Castiel
09-05-07, 21:34
mnie się serial bardzo podoba

i jeszcze takie pytanie:
Sam vs Dean
który bohater bardziej sie wam podoba?

ja tam wole Dean`a

pleban6
19-05-07, 02:18
Sam vs Dean
który bohater bardziej sie wam podoba?

obaj maja inne charaktery, 1 spokojny, 2 impulsywny, ale zawsze moga na siebie liczyc, jednak dean jest smieszniejszy, bo zawsze umie rozluznic atmosfere ;P

gutekck1982
14-01-08, 20:09
Serialik wypas i śmieszny. Wykrywanie duchów przy pomocy walkmana po tuningu, itp. Postać Deana bardziej przypadła mi do gustu.

Naprawde serial godny polecenia.

zimon
14-01-08, 20:45
3 Sezon przynajmniej dla mnie najlepszy.Szkoda ze to bedzie ostatni sezon ;/

goblin16a
16-01-08, 18:51
Jest to serial z najlepszej czołówki
Swietny Thiler/horror

makor86
25-02-08, 11:56
Serial może nie jest arcydziełem ale bardzo dobry na pewno. Muscle car, rockowa muzyka, w każdym odcinku jakieś ładne panny, scenariusz nie irytuje. Polecam

elitewua
29-02-08, 00:20
Świetny serial. Szkoda że będą tylko 3 sezony :/ Oglądam od pierwszego odcinka. Wciągnął mnie jak bagno i do tej pory czekam z niecierpliwością na kolejne odcinki.

tlen.exe
17-03-08, 23:48
Tylko trzy sezony? To już pewne? :( Nie wiecie czy to wyszło w pl na dvd? Mam wersje oryginalną ale chętnie dodałbym do kolekcji z pl audio.

merton93
03-08-08, 23:20
Będzie czwarty sezon. We wrześniu jak się nie myle. Prawdopodobnie Sam będzie chciał wyciągnąć Deana z piekła.

Kamilo0099
04-08-08, 00:02
Hmm moze jakis opisik serialu by sie znalazl??:)

merton93
04-08-08, 23:03
Oto opis z wikipedii:
Ponad dwadzieścia lat temu, spokój pewnej szczęśliwej, amerykańskiej rodziny zostaje zburzony. Matka dwóch synów niespodziewanie ginie w niewyjaśnionych okolicznościach. Świadek niesamowitego zdarzenia, jej mąż John, ucieka wraz z małymi dziećmi - Samem i Deanem - z płonącego domu, ale postanawia zniszczyć siłę, która zabiła jego żonę, a swoich synów wychowuje na wojowników, potrafiących uratować niewierzących w zjawiska paranormalne ludzi, których atakuje nadprzyrodzona siła.
Akcja serialu rozgrywa się współcześnie. W pierwszym, pilotażowym odcinku poznajemy dorosłych już, Deana i Sama, którzy wyruszają na poszukiwanie ojca - John zniknął wiele dni temu i nie daje znaków życia.

rekrut86
16-12-08, 19:07
Bardzo dobry 4 sezon, już nie mogę się doczekać kontynuacji sezonu w styczniu :P

szaber
01-01-09, 01:23
Co tu pisać serial petard Nawet moja dziewczyna ogląda ALE Z JEDNEGO POWODU MÓWI ZE TAKIE CIACHA z tych aktorów ze jak tu nie oglądać

nanufary11
01-01-09, 11:04
Serial świetny, dobrze dobrani aktorzy. Super, że nagrali kolejne sezony.

zela
02-01-09, 14:10
Świetny serial. Szkoda tylko że zostałem zmuszony do pobierania pierwszego sezony bo TVN wymyśliło sobie chorą godzinę na puszczanie go.