View Full Version : Wasze opinie czy gry są realistyczne
Moim zdaniem wszystkie gry co teraz wychodzą są bardo realistyczne moj pct nie uciągnie prawie nic na fula . Dobra będzie gra CRISIS czy jakoś tak :D
wszystkie gry sa realistyczne teraz sie rzadko zdarza taka gra ktora jest nie realistyczna.
abcdefgh92
11-01-07, 17:05
to nie które gry są realistyczne a nie które nie!!
Jak dla mnie obecnie wychodzące (nie wszytskie ale mniej wiecej połowa) sa to realistyczne gry, dla przykladu jeżeli ktoś odpali FEAR na maxa to gra sprawia naprade wielka frajde, szczególnie jak sie dorwie do reki shoutgun'a :)
hmm....ja pamietam ze HL2 był strasznie realistyczny dla mnie, no, fizyka, otoczenie,mimika twarzy itp.
Gry coraz bardziej realistyczne a zarazem niektóre coraz bardziej fantastyczne :rap: Np. Nowa bron w HL2 "coś tam xD" Co twozy nam teleport na plaskich powieszchniach jak sciany, podłogi, sufity :) A w Grze Test Drive Unlimited niezła fizyka....
Wymieniać mozna bardzo długo ... Ale z roku na rok gry idą w dobrym kierunku :)
belewbeloid
20-05-07, 17:48
pod jakim względem realistyczne? Jeśli chodzi o oprawę audio/video i fizykę owszem, ale w grach o to chodzi przecież żeby nie były zbyt realiztyczne. Przestałbym grać w fifę gdybym mudział biegać z graczami, którymi steruje.
a mi sie wlasnie cos takiego spodobaloby, gdyby tak do kazdej karty dolaczali te okulary takie na glowe co sie zaklada.. i pistolet... i ze sie widzi postac z oczu.. i sie chodzi i strzela... razem z nia.. tak jak w tych wszystkich filmach telewizyjnych. to by bylo cos... oczywiscie wszystko realistyczne ;]
belewbeloid
21-05-07, 21:22
już widzę te artykuły w prasie konserwatywnej: "nastolatek wybił matce zęby grając w najnowszą grę, kolejny dowód na to, że gry są przyczyną wszelkiego zła na świecie" ;)
Gdyby już takie były to by nam się w główkach pomieszało i byśmy nie rozróżniali virtuala od reala :twisted:
/ Dziekuję :sexygirl: / Virtual Machine
Splinter Cell: Conviction premiera chyba pod koniec roku
"It has been reported that Splinter Cell: Conviction will be set almost entirely in daylight, with Sam Fisher using environmental elements, such as crowds for cover. It has also been said that Sam can use the environment for defence, for example using benches to block off doors. It will be possible to interact with nearly every object in the environment - for example chairs, printers, pieces of paper and more."
to jest dopiero realizm ...
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.