View Full Version : Blok portów i torrenty.
wujekwujek
28-11-06, 17:39
Witam mam taki oto problem jestem w sieci gdzie admin poblokował wszystkie porty działają tylko małe 110, 80 ale torrenty na nich nie chulają. Jest jakieś rozwiązanie?? JAkiś program do torrentów?? próbowałem już większości uTorrent, Azureus, Bitcomet, Bittorrent i kapa. Admin jest idiotą i mi portów nie otworzy. Jeżeli znacie jakieś rozwiązanie mojego problemu będę bardzo bardzo wdzięczny. Ewentualnie jakie inne sieci p2p znacie które można by spróbować (emule nie działa). Kapa na maxa bo nie mogę nic sobie ściągnąć i lamentuje przez to dniami i nocami....
HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
spróbuj tunelowania, może to coś Ci da. Poszukaj odpowieniego tematu na forum, gdzieś był też tutek o tym
wujekwujek
28-11-06, 21:32
tunelowanie nie pomoga chyba głupek założył filtry wiać już ktoś u mnie na sieci kiedyś tego próbował...
shell tez jest rozwiazaniem
na shella trzeba jeszcze sie polaczyc :) zostaje p2m ? jak to naprawde wszystkie porty poblokowal, skanowales ? to nawet na glupiego czata na onecie wejsc niemozesz :)
wujekwujek
29-11-06, 12:54
otwarte są 21, 25, 80, 110, 443 ale z tego co patrzyłem żeby tunelowanie robić o jakieś normalnej prędkości to trza płacić za programy a na to mnie niestety nie stać..:( a co to ten shell? a p2m jest beznadziejne na maxa...
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.