PDA

View Full Version : Star Wars Empire At War

Yoji
01-03-06, 21:08
Star Wars: Empire at War" to RTS-a w realiach "Gwiezdnych wojen". Akcja gry rozpoczyna się na kilka lat przed wydarzeniami ukazanymi w "Nowej Nadziei". Nowy produkt Lucasarts pozwoli graczom toczyć wojnę zarówno na powierzchni planet, jak i w przestrzeni kosmicznej, oraz umożliwi obserwowanie tworzenia się Sojuszu Rebeliantów, wzrostu potęgi Imperium i początków Galaktycznej Wojny Domowej.Star Wars Empire at War daje graczom możliwość dowodzenia wojną międzygalaktyczną w świecie Gwiezdnych Wojen. Możesz skorzystać z doświadczeń rebeliantów - siły imperium oraz poznać początki Galaktycznej Wojny.

Ponadto Star Wars: Empire at War oferuje:
# niesamowite walki na ziemi oraz przestrzeni kosmicznej, po zwycięskiej walce wyślij swoich żołnierzy na zwiad podbitej planety,
# ponad 40 różnych obszarów, m.in.: Yavin IV, Tatooine czy Dagobah,
# całkiem nowe scenerie, jak i te znane z filmowych wersji Gwiezdnych Wojen,
# wybierz stronę konfliktu, którą chcesz kierować - rebeliantami czy wojskami Imperium,
# stwórz i rozmieść siły swoich wojsk tak, aby najskuteczniej zniszczyć wroga,
# całkiem nowy silnik stworzony specjalnie na potrzeby tej gry,
# gra w czasie rzeczywistym,
# postaci znane z serii Star Wars będą pomagać nam podczas budowania i lokalizacji naszych baz, zarówno naziemnych jak i powietrznych,
# wypróbuj unikalnych misji sabotażowych, blokujących czy ratunkowych,
# każda twoja decyzja wpływa na przebieg wojny, a co za tym idzie - całej Galaktyki

tekst:merlin.com.pl

Gra dostepna na torrentbytes.net, polishtracker i innych !

oblivion
02-03-06, 09:38
podobno fajna ale nie miałem okazji zagrać i wcześniej były clony do których wystarczy wrzucić patcha i cracka i mamy to samo co od reloaded

ultras
02-03-06, 20:21
w dwie godziny zassałem wersje REOLADED :)

HERKULES
03-03-06, 21:54
Gra zapowiada sie "kosmicznie" szczegolnie walki w przestrzeni kosmicznej i na powierzchni planet!
To link do screenow (http://www.gry-online.pl/S026.asp?ID=3297)

rozbuchaczkluch
04-03-06, 00:14
Z tego co słyszalem to całkiem ciekawa gra, która na pewno miłosnikom tego gatunku sie spodoba.

D3FiX
11-03-06, 09:06
Zgadzam sie z poprzednikami, gra jest zaje**sta, tylko grafika mogła być lepsza, tylko, że ja moge ustawić max PS 1 a nie PS 3 jak jest w opcjach, to jest przyczyną średniej grafiki. Ale ogólnie bardzo fajny, przyjemny do grania StarWars.

jx26
11-03-06, 09:42
Ciekawe - trzeba będzie ściągnąć...

quake
11-03-06, 09:48
Fajne są gry star wars i filmy ta gra myśle że teżbędzie super

KKS
11-03-06, 10:18
Wersje PL od sphinxa -polecam

oblivion
11-03-06, 10:21
gra jest nawet fajna, polecam ściągnąć z sieci spolszczenie i grać po polsku, spolsczenie działa w wersji CD i DVD

Xaros
13-04-06, 12:52
Gra jest nawet świetna i ma niezłą oprawe graficzną. Warto ściągnąć ten tytuł

Virtual Machine
23-04-06, 18:04
nie mam skad zassac :( szkoda, bo bym sobie z checia popykał :) pozdrawiam

ivan
30-05-06, 17:47
powiem tak, jest wiele lepszych strategii i jeśli nie jesteś fanem STAR WARSÓW albo nażekasz na brak czasu zassaj sobie lepsze tytuły (AoE ]|[, tBotME II)

alien25
12-06-06, 18:45
miałem pograłem i odinstalowałem nie uzekła mnie :twisted:

szaber
11-08-06, 18:16
ja gralem supereno, przeszlem cala :D wszystko super ale poziom trudnosci jest skopany, na hardzie w tydzien mozna cala przejsc :/

Cocuz
11-08-06, 19:17
mnie tez nie uzekla, bitwy kosmiczne bajka ale te na planecie - szkoda gadac...