View Full Version : America's Army - dyskusja
Witam. Postanowiłem założyć osobny temat o tej grze. Jest to moja ulubiona gra sieciowa i w ogóle gRA. Są tu jacyś maniacy AA? Szukam ludzi do klanu. Po więcej info nt. America's Army zapraszam na www.americasarmy.pl lub na www.americasarmy.com Gra jest darmowa.
Gra jest poprostu wypasiona. Jedna z lepszych w jakie gralem przez net. Ma niepowtarzalny klimat, duzo skradania sie, rangi no i jest darmowa. Ma pewnie zachecic do zostania zolnierzem. Szkoda ze sie rozpoczol semestr i mam coraz mniej czasu na granie :|
rozbuchaczkluch
27-02-06, 11:40
Też mi przypadła do gustu ta gra, a rzeczą, która najbardziej mi sie spodobała w niej to wyrzutnia rakiet, ktora robi piorunujace wrazenie :]
Hehehe maniacy RPG :P No dla mnie to jest najlepsza gra. Macie konta na trackerze? Podajcie linki do nich, może pogramy kiedyś razem, albo zrekrutuję kogoś do klanu. Które macie honory? Ja lubie najbardziej grać na Urban Assault, Bridge, SF Extraction i Hosp. HOOAH !! Wreście ktoś w temacie :P
wstyd się przyznać ale nie przeszedłem testu :) i dałem se siana bo nie chciało mi się drugi raz zdawać.
tanka wstyd? no co Ty. Daj mi jakieś namiary na Twoje konto i zrobie te treningi ;) A gierka warta tych 30 minut przy testach :P
Gdy przymierzałem sie do grania w tą gre jakoś mnie szczególnie nie zachęcała ale po kilku minutach nie można sie oderwać. Polecam
Gra jest świetna, od razu mnie wciągnęła 8)
Witam. Postanowiłem założyć osobny temat o tej grze. Jest to moja ulubiona gra sieciowa i w ogóle gRA. Są tu jacyś maniacy AA? Szukam ludzi do klanu. Po więcej info nt. America's Army zapraszam na www.americasarmy.pl lub na www.americasarmy.com Gra jest darmowa.
Nawet fajna giera, tylko jak na swoją grafike to moim zdaniem ma za duże wymagania sprzętowe
Nawet fajna giera, tylko jak na swoją grafike to moim zdaniem ma za duże wymagania sprzętowe
To prawda :D Z wymaganiami ale u mnie działa bez problemowo :P
niemanicka
08-03-06, 18:14
w wolnych chwilach mozna pograc...ale wg mnie na kolana nie powala :|
No co Ty, gadalem z kumplem, ktory ma starego kompa GF 64MB, 256MB, i procka tez slabego, chyba athlona 1700 i mowi, ze spokojnie moze grac.
tanka wstyd? no co Ty. Daj mi jakieś namiary na Twoje konto i zrobie te treningi ;) A gierka warta tych 30 minut przy testach :P
Nie ma sensu :shy: już nawet nie pamiętam loginu i hasła ;)
ale dzieki za chęci
rozbuchaczkluch
09-03-06, 10:47
No co Ty, gadalem z kumplem, ktory ma starego kompa GF 64MB, 256MB, i procka tez slabego, chyba athlona 1700 i mowi, ze spokojnie moze grac.
dziwi mnie twoja wypowiedź, ponieważ u mnie przy podobnych parametrach sprzetowych co podałeś tnie sie strasznie ta gra, w ogóle nie da sie normalnie grać :confused:
moze tnie Ci przez neta a nie przez wydajnosc kompa ??
moze tnie Ci przez neta a nie przez wydajnosc kompa ??
Masz racje pewnie ma slabego neta (napisal o tym TU (http://fake-ratio.qx.pl/viewtopic.php?t=40&postdays=0&postorder=asc&start=80) wynika z tego, ze 512kbps, czyli powinno chodzic w miare dobrze).
Poza tym to kumpel mi mowil wiec na 100% nie jestem pewny, ale on gra w to nalogowo. Dorabia sie rang, wiec chyba musi mu dzialac niezle.
Moze ma zle skonfiugrowanego kompa, albo ustawia wszystko na maksymalne detale.
Poza tym TU (http://fake-ratio.qx.pl/viewtopic.php?t=125&postdays=0&postorder=asc&start=20)
pisze, ze ma zupelnie innego kompa, czyli gdzies musial fantazjowac :D
Gra jest lajtowa!!!!!!!! Mnie wciągła z miejsca :D:D:D:
Hubabuba222
14-03-06, 17:30
a na jakich konfiguracjach gracie ? chodzi o PC-ty oraz ustawienia grafiki
Słuchajcie, w AA gram długo i pewnie znam większość odpowiedzi na nurtujące Was pytania. Rzeczywiście, gra ma tak kosmiczne wymagania, że głowa boli. Często na porządnych maszynach Athlon 3000+ i GeForce 6600GT ma 20-25 FPS'ów. Nie wiadomo czemu tak się dzieje, ale to chyba niedbalstwo DEVów (tych co robią grę). Dla przykładu na wyżej podanym sprzęcie gra Star Wars Republic Commando, która jest na tym samym silniku śmiga bardzo ładnie... co do lagów to mnie one nie dotyczą, bo mam dobry sprzęt, a FPSy oscylują w granicach 80-85. Czasem spadną do 50 jak jest ostra zadyma. Tak czy inaczej gra ma duże wymagania.
HERKULES, może grać spokojnie tylko na mapach typu "Bridge Crossing / SE", "JRTC Farm Raid", "FLS Assault", "Mout McKenna" i Mountain Pass. Na reszcie map to może jedynie podziwiać slideshow z ładną grafiką :] te nowe mapki, które zostały wprowadzone z wersją 2.6 mają też duże wymagania. Jeżeli ktoś ma jakieś pytania, to walić do mnie ;) chętnie bym z kimś z Was pograł, może kogoś czegoś nauczę.
Hubabuba222, ja jadę na 1024x768 i wszystko na Highest (najwyższe). Gra jest jakimś fenomenem, bo na niektórych kompach dużo lepiej chodzi na najwyższych detalach niż na najniższych. Przetestuj sobie każde ustawienia i dojdziesz do najlepszego efektu. Są jeszcze specjalne Tweaki pliku armyops.ini które zwiększają liczbę FPS. Jeżeli ktoś potrzebuje to niech mówi, to wrzucę na serwer i podam namiary. Pozdro
najlepsza gra fpp online na świecie :] cs to szajs przy tym , ogólnie gry ze steama i valve przez neta to lipna komercja :] ogólnie CS to gra dla dzieciaczkow z neozdradą bo AA ma za trudny trening i dlatego ich zniechęca :]
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.