View Full Version : Tibia vs. MU
kamil_net_
22-02-06, 18:00
Czekam na wynnik pojedynku ...
niemanicka
22-02-06, 18:43
w Tibie nie gralem, ale watpie zeby bylo lepsze od MU, bo w MU gralem prawie rok i musze powiedziec, ze gra jest swietna... moj glos na MU :)
Tibia to gra w stylu MU? Co do Tibi to wogóle nie mam pojęcia co to jest, a w MU grałem 15min i powiem gra mi sie nie podobała MMO nie lubie zwłaszcza cRPG, paru moich znajomych w to gra dzień w dzień i nie wiem co oni w tym widzą, chodza jakimiś stworkami kupuja jakieś przedmoty walczą przechądzą jakieś levele/resy itd. Kompletnie nie mam pojęcia o co tam chodzi. Tibia vs. MU - Tibia=MU remis! :o
mi sie wydaje ze MU nie obecnie konurencji na sowim poziomie i Tibia raczej tez nei da rady
bartosz9122
03-03-06, 17:23
Może i TIBIa nie ma takiej grafiki jak MU.... ale jest od MU o 1000 razy lepsza.. takie jest moje zdanie... głos na Tibię
MU zdecydowanie lepsze :) nie lubię takich gierek jak tibia. w ogóle to nie wiem jak można porównywać te gry.
Mi też się wydaje, że takie coś może trwać bez końca :] i tak każdy ma o tym swoje zdanie, jednak mnie grafika w tibii to odstrasza :P A tak btw. to żadnej z tych gier nie lubie - za bardzo czasochłonne.
Spedzilem wiele czasu nad MU i bylo super gralismy razem ze znajomymi natomiast jak siadlem do tibia to nie wiedzialem co jak jakas sztywna ta gra mi sie wydawala i jakas badziewna. Ale to moje zdanie
Mu jest nawet niezłe jak na RPG grałem z kumplami po sieci i fajnie sie gra z co do tej drugiej gry to też próbowałem w to grać ale mnie nie wciagła jak MU
Dokładnie MU jest lepsze od Tibia..... Lepsza grywalność i klimat
Nie gram ani w MU ani w Tibie - wymagaja duzo czasu ktorego mi brakuje, ale zdecydowanie jak mialbym grac wybralbym MU - chyba bardziej wciagajaca
Oczywiscie , ze MU.Jest we wszystkim lepsze od Tibii.:) 8)
MU jest napewno lepsze zwlasza na prywatnym, polskim serwerku i jeszcze zeby admini byli to juz luxx
Tibia ma swoj specyficzny klimat i dzieki temu nadrabia grafike. A Mu to typowa nawalanka
w Mu grałem i to głupota a tibia stara i nudna ,najlepsze jak wszyscy goście rzucają sie na jednego potwarko bo ich nie ma śmieszne troche, moim zdanie Lineage2 rules!!!
Mu oczywiście kiedys dniami i nocami w to grałem najpierw na globalu pozniej na priv.serwerach
w MU nie gralem zobacze TIbia calkiem fajna
a najlepsze to Guild Wors
radeksnara
02-04-06, 15:54
nie no niema co porownywac MU!!! uwielbiam gry takiego klimatu jak mu !
Uważam,że Tibia jest lepsza od MU :) przynajmniej bardziej wciąga ale nawet za bardzo :]
Oczywiscie ze Tibia:-) specyficzny klimat, jest fajnie, jesli nie spotka sie pk i akurat nie wypadna ci BoHy;/:/
Wszyscy tak mowia o tej Tibi to pewnie jest lepsza. Ja nie przepadam za takimi gierkami.
tibia nie ma zbytnio szans z mu w tibiegralem 6 miesiecy a w mu 1 rok i wole mu
omg tibia już wole żeby mnie na stosie spalili niż miał bym w to grać... żart;D
Tibia to śmieć jakich mało :P W MU co prawda jest raczej nudno, ale jest na pewno lepsze od tibii ;]
roberto1972
02-09-08, 20:48
mnie takie gry nie ciągną kiedyś kolega chciał mnie wciągnąć do gry w tibia ale mi się to nie podoba
Tibia jest cie kawa i wciągająca ale moim zdaniem to gra dla noobków.:P
Nie grałem w MU ale pewnie lepsze od tibi bo grałem w tibie niby trochę fajne ale uzależnia i jest dla noobów :P nie opłacało sie w nią grać teraz muszę się odzwyczaić ale mój głos na MU!!!!!!
Tibia to jest to;pstare czasy ale polecam Lineage 2 pozdro all:)
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.