PDA

View Full Version : X-Shell - Szybkie i Tanie Konta. Juz Od 45zł !!

zakowski
06-11-08, 20:40
100 Mbps

S

Pojemność - 40 GB
Procesy - 3
Osób na serwerze - 5
Brak limitu transferu
1 IP na serwer
Cena- 45 PLN
Dostęp: www uT, Ftp

M

Pojemność - 50 GB
Procesy - 5
Osób na serwerze - 4
Brak limitu transferu
1 IP na serwer
Cena- 60 PLN

L

Pojemność - 70 GB
Procesy - 7
Osób na serwerze - 3
Brak limitu transferu
1 IP na serwer
Cena- 75 PLN

XL

Pojemność - 100 GB
Procesy - 10
Osób na serwerze - 2
Brak limitu transferu
1 IP na serwer
Cena- 100 PLN
Dostęp: www uT, Ftp, VNC

XXL

Pojemność - 250 GB
Procesy - Nielimitowane
Osób na serwerze - 1
Brak limitu transferu
1 IP na serwer
Cena-150 PLN
Dostęp: www uT, Ftp, VNC

KAZDE 10 GB LUB 1 SLOT DOPLATA 10PLN
PEŁNA POMOC W OBSLUDZE
GG : 10297694

hexa
06-11-08, 22:23
Wszystko śmiga, zero problemów i naprawdę szczerze polecam bo prędkości są godne uwagi.
Ja osobiście jestem bardzo zadowolona i mogę polecić !

Yankess
07-11-08, 16:08
Również polecam - posiadam od Niego shella już 2 miech i wszystko śmiga świetnie - świetna prędkość zero awarii - jest OK

ATLANTA
08-11-08, 20:29
Również polecam jego shella- posiadam od Niego shella i wszystko śmiga świetnie - świetna prędkość zero awarii - jest OK

devil70
22-11-08, 19:26
wszystko ok polecam kolege serwerek spoko leci na maxa,najwazniejsze ze uczciwy jeszcze raz poelcam i cena przsytepna a nie branie a konfiguracje pozdrawiam i POlecaM

michax01
24-11-08, 22:07
Polecam shelle od tego Pana. Shellik szybki, pomoc w kazdej sytuacji oraz bardzo przystepna cena !!!
Naprawde warto !!

krzychu11111
05-12-08, 23:12
Witam serdecznie wszystkich. Chciałbym ostrzec wszystkich mających zamiar nabyć konta shell od użytkownika "zakowski (http://www.torrentmania.info/u-zakowski-75728.html)" Panowie pisze wam szczerze nie dajcie się naprać na te rozmowy na GG to jest oszust jakich mało... Pisze juz dlaczego: Dnia 30.10.2008 przelałem dla niego pieniądze shella miałem dostać w poniedziałek dnia 1.12.2008 lecz sprzedawca próbował wmówić mi iż nie przelałem mu pieniedzy gdzie ja miałem potwierdzenie wpłaty PROSZE MACIE POTWIERDZENIE http://img67.imageshack.us/img67/55/potwierdzenie2kp3.jpg Po napisaniu mu ze przejde sie na policje w spawie wyłudzenia sprzedawca postanowił mi dac konto shell ale dalej twierdzac iż nie dostał pieniedzy... Po 2 dniach juz zmienił zdanie i Twierdził iż jednak otrzymał pieniadze a ja otrzymałem shella dnia 5.12.2008 niestety nie zgodnego z opisem!!! Prosze tutaj SCRN jak shell się wiesza po wyjsciu z aplikacji http://img509.imageshack.us/img509/8840/shalleii8.jpg cieło sie wszystko tak ze nie mozna było nic robić ... Sprzedawca oszukuje na kazdym kroku !! Pisał mi ze moge na niego liczyc a po otrzymaniu pieniedzy nie chciał mi udzielic zandej pomocy! Nie będe juz cytował nieprzyjemnych swów w moja strone tak wiec ludzie jeśli chcecie mieć dobrego shella nie zawracajcie sobie nim głowy.Mało tego teraz mnie straszy ze roześle moje IP aby mnie zbanowali na wszystkich torrentach ponieważ sam dobrowolnie podał mi login i hasło na PT a zekomo bedzie pisał ze mu sie włamałem i ukradłem konto. Chciałbym także podziękować dla Admina myśle ze dzięki jego interecji odzyskałem pieniadze ale niestety nie wszystkie...Ale juz nie chcę mieć nic do czynienia z nim !!! PO PORSTU OSZUST. Pozdrawiam

wavers
05-12-08, 23:17
Posłać bana i koniec.Oszustów na Tm nie potrzebujemy.Mam nadzieję,że administracja wobec tego faktu nie pozostanie obojętna i oszusta ukarze.

lastworld
05-12-08, 23:23
Witam serdecznie wszystkich. Chciałbym ostrzec wszystkich mających zamiar nabyć konta shell od użytkownika "zakowski (http://www.torrentmania.info/u-zakowski-75728.html)" Panowie pisze wam szczerze nie dajcie się naprać na te rozmowy na GG to jest oszust jakich mało... Pisze juz dlaczego: Dnia 30.10.2008 przelałem dla niego pieniądze shella miałem dostać w poniedziałek dnia 1.12.2008 lecz sprzedawca próbował wmówić mi iż nie przelałem mu pieniedzy gdzie ja miałem potwierdzenie wpłaty PROSZE MACIE POTWIERDZENIE http://img67.imageshack.us/img67/55/potwierdzenie2kp3.jpg Po napisaniu mu ze przejde sie na policje w spawie wyłudzenia sprzedawca postanowił mi dac konto shell ale dalej twierdzac iż nie dostał pieniedzy... Po 2 dniach juz zmienił zdanie i Twierdził iż jednak otrzymał pieniadze a ja otrzymałem shella dnia 5.12.2008 niestety nie zgodnego z opisem!!! Prosze tutaj SCRN jak shell się wiesza po wyjsciu z aplikacji http://img509.imageshack.us/img509/8840/shalleii8.jpg cieło sie wszystko tak ze nie mozna było nic robić ... Sprzedawca oszukuje na kazdym kroku !! Pisał mi ze moge na niego liczyc a po otrzymaniu pieniedzy nie chciał mi udzielic zandej pomocy! Nie będe juz cytował nieprzyjemnych swów w moja strone tak wiec ludzie jeśli chcecie mieć dobrego shella nie zawracajcie sobie nim głowy.Mało tego teraz mnie straszy ze roześle moje IP aby mnie zbanowali na wszystkich torrentach ponieważ sam dobrowolnie podał mi login i hasło na PT a zekomo bedzie pisał ze mu sie włamałem i ukradłem konto. Chciałbym także podziękować dla Admina myśle ze dzięki jego interecji odzyskałem pieniadze ale niestety nie wszystkie...Ale juz nie chcę mieć nic do czynienia z nim !!! PO PORSTU OSZUST. Pozdrawiam
Kolego ostrzegałem cię to ze mnie kpiłeś .:omg: Mówiłem że tak się skończy ? Przykro mi to nie pierwsza osoba co oszukała kogoś na tm ale mam nadzieję że ze względu na dowody staff z tm pomoże ci odzyskać pieniądze i należycie ukarze tego o to osobnika...

zakowski
05-12-08, 23:28
Witam.Ten Koles To Jakies Nie Porozumienie....

Po 1 Nie Jestem Oszustem Pieniądze Mu Oddałem Ponieważ Sam Nie Wytrzymałem z Takim Klijentem
Po 2 Cieło Mu Sie To Nie Moja Wina U innych jest ok widocznie [CUT] mial utorrenta wloczonego
po 3 napisalem mu po tym jak oddalem pieniadze i podziekowalem za wpsolprace napisalem ze zglosze to na policje bo ten koles ukradl mi konto i grozil ze zrobi mi na nim jaja ale mniejsza z tym oto taki post dostalem na gg:

"z psami to ty sie kur**** pod blokiem"

ok na debili ja nie reaguje tylko chcialem udowodnic cala rozmowe moge przeslac zainteresowanym.
moge rowniez dac potwierdzenie wplaty ktore odeslalem mu pieniazki
aha i szantarzowal mnie ze jezeli mu nie dam konta na pewna strone zrobi mi jaja bo ma znajomosci
chcial jakies programy miec poinstalowane ale ja poeidzialem ze mu nie zaintaluje bo to jest linux a nie windows ale mniejsza z tym on do mnei tak "rusz ta swoja dupe i zaintaluj to" a ja co do trych programow nic sie nie dogadaywalem wczesniej i nic nie bylo mowy o tym a ,dalem mu konto i w logach chyba z 9 ip roznych kolesi widzialem nie wiem co tam robili z tym moim shellem.
do adminitracji pt juz napisalem z ip tego kolesia zeby uwazali i ostrzegam sprzedajacych konta lepiej miec mniej pare zl w keiszeni niz sie uzerc z takim 15latkiem

pozdrawiam jakby cos mam wszysktkie dowody w postaci screenow.

I JESZCZE RAZ POWTARZAM ZE ODESLALEM MU PIENIADZE AHA I CO DO KOMENTARZY NAPISAL MI ZE KOLEDZY GO POPRA ALE MI TO WISI OPINIA TAKICH [CUT] POZDRAWIAM

wavers
05-12-08, 23:28
Kolego ostrzegałem cię to ze mnie kpiłeś .http://www.torrentmania.info/f-oferty-shelli-134/images/emotki/omg.gif Mówiłem że tak się skończy ? Przykro to nie pierwsza osoba co oszukała kogoś na tm ale mam nadzieję że ze względu na dowody staff z tm pomoże ci odzyskać pieniądze i należycie ukarze tego o to osobnika...

Na przyszłość krzychu11111 posłuchaj rad kolegów z forum.Sam na własnej skórze doświadczyłeś czym to się kończy.

krzychu11111
05-12-08, 23:52
Oczywiście wiedziałem ze do tego dojdzie że będzie dalej kłamał bo oszust zawsze będzie oszustem zapamiętajcie to...
Tak więc po 1 odesłał mi pieniądze ale nie wszystkie!!!
Po 2 cieło się u mnie i u innej osoby wchodzącej na shella w celu sprawdzenia ...
Po 3 te słowa to on sobie wyssał z palca i nic podobnego nie miało miejsca... I nie kłam ze niby Ci ukradłem konto bo to jest żenujące ze stosujesz takie argumenty na swoja obrone...
Odnośnie programów fakt poprosiłem sprzedawce o program Winrar którego niestety nie otrzymałem!!!

wavers (http://www.torrentmania.info/u-wavers-88647.html) - Masz absolutnie racje ale niestety jestem początkującym i nie zdawałem sobie z tego sprawe ale nauczyłem sie na własnym błedzie a was chcem ostrzec przed nim nie popełniajcie moich błedów!!!

lastworld
06-12-08, 00:00
krzychu11111 (http://www.torrentmania.info/../u-krzychu11111-95351.html) mówił mi że sprzedawca obiecał mu pare stron w tym pt które dostał od niego.Wydawało mi się to dziwne że sprzedawca oferuje strony torrent byle by tylko kupił shela.Mam całą rozmowę na gg z użytkownikiem krzychu11111 (http://www.torrentmania.info/../u-krzychu11111-95351.html) .Więc zakowski nie pograzaj sie bardziej zejdz z honorem z tm i zostaw ludzi ucziwych w spokoju co łatwo jest osobę , która na niczym się nie zna i zaczeła swoją zabawe z torrentami dzień temu oszukać nie nie oszukasz nastepnej osoby ja i wiele osob z tm moze ci to zapewnic.Proszę o jakąkolwiek pomoc w sprawię oszustwa które nie wątpliwie miało miejsce.

wavers
06-12-08, 00:05
napisał zakowski:

Witam.Ten Koles To Jakies Nie Porozumienie....

Po 2 Cieło Mu Sie To Nie Moja Wina U innych jest ok widocznie palant mial utorrenta wloczonego

ok na debili ja nie reaguje tylko chcialem udowodnic cala rozmowe moge przeslac zainteresowanym.

Trochę kultury panie zakowski.Na podwórku w piaskownicy z kolegami nie rozmawiasz.To krzychu11111 był Twoim klientem,więc szacunek w jego stronę.

Panowie krzychu11111 oraz zakowski proponuję dalszą dyskusję prowdzić na pw względnie komunikator gg ponieważ do niczego ona nie prowadzi to pierwsza sprawa.Druga sprawa.Widzę,że jeden drugiego oskarża,więc nie pozostaje nic innego jak dział raportowania użytkowników.Tam napewno sprawa znajdzie sprawiedliwy finał.

krzychu11111 masz moje poparcie.

Proponuję temat zamknąć.

lastworld
06-12-08, 00:14
Ale on dał nie wątpliwie dowody wpłaty :P.Na tm znajdzie się dużo osób , które wiedzą jak cieżko jest coś dostać jeśli jesteś nowy w torrentach ale wierz mi będziesz aktywny w życiu tm ładne ga etc ogólna pomoc nie będziesz cheatował ,tradowal etc prędzej czy później ktoś cię zauważy i da ci szanse .Oczywiście musisz wytrwać w byciu dobrym userem.Zazwyczaj jeśli kogoś przekonasz screny itd masz większe szanse na dostanie konta bądź zapka.Pozdrawiam myślę że rozwiążesz problem w mądry sposób. I oczywiście jestem za tobą :):smile:

krzychu11111
06-12-08, 00:25
wavers (http://www.torrentmania.info/u-wavers-88647.html)--- Dzięki, masz racje nie warto dalej drążyć dalej już tematu, natomiast nie ździwiłbym się jak te pozytywne opinie on sam sobie by pisał... Może ktoś to sprawdzi... Nie mam zamiaru już odpisywać nawet na jakieś jego śmieszne argumenty... Kultury on niem nawet na portalu publicznym na gg było o wiele wiele gorzej. Także moja propozycja jest taka ze dany oszust powinien być niestety ale usunięty z portalu! lastworld - miałeś racje aby nie nabywać od niego shella ale wiesz ta rozmowa na gg z nim mnie przekonała . Pozdrawiam wszystkich.

zakowski
06-12-08, 07:28
Witam,Byłem Wczoraj Na Komisarsjacie i Podałem Tego Oto Pana Adres IP,Ponieważ Zostaje Codziennie Wysmiewany Na GG oraz nachodzony w godzinach nocnych a tego sobie nie zycze.

dalem mu loginy do konta na pewnej stronie z dobrej woli...
do czego darze?
pisalem juz chyba ze ten Pan szantarzowal mnie ze jezeli nie dam mu konta zrobi mi jaja ale mnie to nie rusza poniewaz ja wiem swoje i moi klijenci sa zadowoleni i na takich ludzi jak on nie zwracaja uwagi.
w chwili obecnej przez tego Pana zostalem okradziony z konta na pewnej stronie i ja tego nie odpuszcze sprawe maja pewne wladze..
nie radze mu sprzedawac shella jest to szantarzysta oraz oszust..

zadnych slow nie wyslalem z palca chetnych poprosze na pw dam screeny z tych rozmow z tym Panem ze slowami typu "ty z psami to sie pod blokiem puszczasz"
"rusz ta swoja dupe i zrob mi to" itp

oczywiscie z takim panem nie chcialem wpsolpracowac i oddalem mu pieniadze ktore mi zaplacil bo nie wytrzymalem psychicznie z nim.

http://img122.imageshack.us/img122/9137/dowodbb6.png

Pozdrawiam

kostekkosa
07-12-08, 15:22
Proszę o jakąkolwiek pomoc w sprawię oszustwa które nie wątpliwie miało miejsce.

Pozwól, że to my zdecydujemy czy doszło do oszustwa, czy nie. Oskarżać kogoś jest bardzo szybko i łatwo. Zostały podjęte kroki w celu wyjaśnienia całej sprawy. O jej wyjaśnieniu wkrótce zostaniecie poinformowani.

devil70
07-12-08, 22:22
mnie tam gosc nie oszukal a ten koles to pewnie bije piane bo nei dostal winrara na serwerze p ofrugie nie ma na czym oszukiwac po drugie jak wszyscy z was osoadzja od razu zapewne obie strony sa wspolnie winne temu po ja mma od kolesia serwer i nie narzekam co prawda sam serwer chodzi stabilnie i nic sie nie wiesza ,od goscia serwer dotalem wczesniej niz pieniadze doszly na konto,nie mowie koles mial lekki falstart ale uwazam ze udcziwie podszedl i nie mam mu nic do zarzucenia i polecam go nadal a jesli ktos nie umie kozystac z shella to coz emuleee