PDA

View Full Version : pomózcie ruszyc z miejsca !

Respekt3
16-10-06, 11:58
witam. mam problem z rozruchem tego programu i co mam zrobic zeby np. znalesc serwery i jak wyszukiwac i pobierac filmy. za wszystkie info z gory dzieki

szymono
16-10-06, 14:31
Respekt3, ale jakiego programu?

DreAdziK
16-10-06, 19:33
Chyba chodzi mu o torrenty (ogólnie). Otóż w klientach sieci torrent nie ma serwerów, są trackery umieszczone na stronkach (np. torrentleech.org, polishtracker.org etc.) stamtąd ściągasz małe pliczki (torrenty) i uruchamiasz je (najczęściej podwójnie klikając nań :D).

Cors4ir
17-10-06, 15:46
Co go pchacie na prywatne ?

Ja radzę korzystać z początku z publików - chociażby z http://www.torrentspy.com/

Jak masz jeszcze jakiś problem - pisz :]

lysy14
03-11-06, 21:52
Zgadzam się ! Niech troche chłop potrenuje na publikach, a jak czegoś nie wie śmialo pyta :)

Pozdawiam :twisted:

leming
25-11-06, 18:22
Widze, że tu jest odpowiedni temat, moja szybkośc netu to 11,0 Mb/s (radiówka), nie za bardzo orientuje się czy to szybko, czy mało, w każdym razie ściągam BitSpirit-em ze strony http://www.rstorrent.xon.pl/, ale transfer niestety mam średnio 1,5 MB/s !!! nie da się jakoś tego przyspieszyc ?? A wogóle czy nie znacie jakichś lepszych, szybszycj sposobów żebym mógł ściągnąc, np: grę ?? (Próbowałem też z BitCometem ale jest to samo, a Azureus wymaga ściągnięcia jeszcze jakichś programów JAVA) Wiem że wyszłem tu na kompletnego świeżaka, bo tak jest, więc błagam, pomóżcie !!!!

Ovalogicpl
25-11-06, 19:16
leming stanramaria taka predkosc to jest zabojocza dla bardzo wielu osob.Ty pobierasz z bardzo duzo predkoscia jak z takich stron.Zarejestruj sie na lepszych stronachtakich jak PT,ScT,TB,TL,HT to zobaczysz jaka predkosc max wyciagniesz.Zmiana programu nic nie pomoze.A tak propo to od jakiego dostawcy masz neta??

leming
25-11-06, 19:35
Oj przepraszam, pomyliłem się z tą prędkością transferu, chodzi o 1,5 KB/s, a nie 1,5 MB/s !! Taka prędkość na pewno nie jest zabójcza, chyba wręcz przeciwnie. Dostawca ?? Eeee, jakby to ująć...dostawca lokalny, znaczy w mojej miejscowości jest facet który po prostu udostępnia sieć dla innych osób hmmm no ja w tym najlepiej nie jestem obeznany, ale mam nadzieję że wiesz o co chodzi

Ovalogicpl
25-11-06, 19:41
Leaming tez tak przeczuwalem ze cos jest nie tak bo to musi byc potezny syngal radiowy :P.
Powiedz jakiego masz neta to powiem ci czy to jest normalna predkosci przy twoim łączu :P

leming
25-11-06, 19:45
Ech...no to jest sieć bezprzewodowa, nazywa się STW-Net, szybkość, z tego co przeczytałem to 11,0 Mb/s. O to Ci chodziło ??

Cimel
10-02-07, 17:24
11,0 Mb/s
tyo jest predkosc towjego LAN-u :P nie ma opcji zeby kolany dostawca dawal ci az tak wielkie lacze, i to radiowe :P
www.dsl.cz tu wjedz i sprawdz jaka masz predkosc internetu :)