View Full Version : Toca Race Driver 3
Grał już ktoś w tą gre na PC i czy działa normalnie tzn. nie ma problemów z odpaleniem itd. !?!?! Czekam na opinie na temat tej gry, czy zdecydowanie pobiła drugą część? I czy świetna jest grafiką, dzwięk itd. Dopiero będe ją ściągał, ale już się doczekać nie moge ażzagram na moim padzie (na kompie).
giera kiepawa :( dla mnie gorsza od 2 grafa też nie za ciekawa :( ogólnie lipa. moze komuś podejdzie ten tytuł ale na pewno nie mi. co do odpalenia. jest tak samo jak z 2. tez trzeba się napocić.
niemanicka
20-02-06, 16:46
problemy z odpaleniem beda dopoki nie pojawi sie wersja od RELOADED...ale chyba dla takiej gierki warto sie pomeczyc
maciejas666
20-02-06, 19:38
mam gre juz od kilku dni ale nie mam ochoty i checi na odlaczanie napedow :/ tak mi sie tego nie chce robic jak ... :) gra moze byc fajna . grafika (po screenach) jest dosc dobra :) ale zobaczymy jak bedzie na moim szrocie :)
gra jest słabsza od poprzednich czesci pod wzgledem grywalnosci,moze sie fajnie jezdzi i wyglada ale nie ma jako tako fajnego trybu kariery.W poprzedniej czesci mogłes zaczac jezdzic jako cienias ,rozwijac sie,podpisywac umowy ze sponsorami a teraz?jedziesz wszystko po kolei,jak leci.Komu w dzisiejszych czasach chce sie grac tylko po to zeby strzelic sobie pare kołek?kazdy chce miec jakies wyniki a tu lipa...
Codemasters robi coraz gorsze gry takie jest moje zdanie. i nowa toca potwierdza to. race driver zaczyna tak samo się staczać jak colin który tez był robiony ostatnio na od........... się.
jak by ktoś mial jakieś problemy z odpaleniem to mała instrukcja:
sciągamy star fuck http://www.gravure-news.com/html/download/162.php#
ustawiamy w protections Starforce 3.4.63.2
w preferences CDRoms Located - On Both
podajemy dokładną lokalizację Daemona
przyciskamy save preferences
restart windy i przyciskamy w star fuck "disable cdroms"
i gra powinna po tym wszystkim działać
nextepisode1
22-02-06, 00:22
Toca Race Driver 3 jest zdecydowanie gorsza od 2 czesci no i te problemy z jej odpaleniem- szkoda gadac
codemaster ostatnio skupili sie na tym zeby wszystko ładnie wyglądało a zapomnieli o najwazniejszej rzeczy...grywalnośći :(
rozbuchaczkluch
22-02-06, 01:10
Szkoda nerwow i sil na uruchomienie tej gierki, 2 byla duzo lepsza.
Widze, ze zjechaliscie ta gierke. Mi natomiast sie podoba i grywalnosc i grafika, a przede wszystkim ogromna liczba samochodow ktorymi mozna jezdzic.
Ja gram i ani problemow z grafa anio z niczym innym nie mam wiec nie marudze. No moze tylko koniecznosc odpalania " omijaczy" starforca
Hercules a nie nudzi ci sie troche takie jezdzenie bez sensu?w koncu grajac world tour masz tylko 2 -3 wyscigi i odrazu przesiadka bez niczego na inne auto
godzina gry a scaigania z 5 wiec nawet tu ratio sie nie kalkuluje :(
troche przesadzaja z tymi grami
powinni bardziej na grywalnosc postawic a nie na grafe
ta trawa i tak nie jest super zrobiona
a jak samochod uderzy w sciane to cos sie posypie
ne wiadomo co i odrazu zniaka :(
to juz ta gra jest bardziej grywalna "Crashday"
a tylko 700 MB na dysku zajmuje
wiec teraz to bedzie trzeba sie 4x zastanowic zanim sie gre sciagnie :)
Opatrzyłem tę gierkę, grafika jest przepiękna, poza tym ma lepszą fizykę o poprzednich części. POLECAM ją, byłoby git gdyby nie ten starforce :bad: :bad: :bad:
Gra całkiem fajna świetna grafika tylko z grywalnością nie zabardzo. Nudzi sie po jakimś czasie.
czytając opinie graczy na różnych forach stwierdziłem że 2 jest lepsza od najnowszej części
Z odpalniem gry u każdej osoby inaczej wygląda np u mnie nie trzeba było odłączać napędów a u kolegi już tak :/ Teraz robia takie zabezpieczenia że głowa mała....
Swiętna gra ! , jak dla mnie lepsza od 1 i 2 :] , polecam :)
Hubabuba222
14-03-06, 17:27
imho totalna beznadzieja ta ostatnia częśc, w 1 orałem jak głupi..coraz szybciej wydają gry i coraz bardziej beznadziejne są...moim zdaniem gry skończyły sie na numerach oznaczonych "1" "2" ewentualnie 3....
Gra jest poprostu wyśmienita, ta grafika, dźwięki no i wpsone tutaj też o megaśnych zniszczeniach fur:)
ArielWojcik
14-03-06, 20:54
nie wiem nie grałem sciagne sobie bo wasze wypowiedzi skłaniaja mnie do tego :P
najlepsza wyscigowka na pc
Zgadzam się gierka jest naprawdę kozacka i nie ma tutaj co tego ukrywać!!!!!!!!!!
najlepsza wyscigowka na pc
Ja za takimi grami za bardzo nie przepadam pograłem chwila i mi starczy, ale ja bym jej nie nazwał wyścigówki (bardzij te określenie pasi mi do NfS np.), ale kto co lubi :>
Może mi ktoś powiedzieć czy trójka była robiona na tym samym silniku co dwójka? Iczy poprawili grafike? Bo w drugiej części grafika była prześliczna a nie posiadam trzeciej i chce sie dowiedzieć, czy grafike bardziej poprawili na jeszcze lepszą?!?!
Grafika jest 100 razy lepsza niż niż w dwójce, poprawili też silnik zniszczeń. I dwójka przy trójce wysiada tyle powiem:)
Grafika jest 100 razy lepsza niż niż w dwójce, poprawili też silnik zniszczeń. I dwójka przy trójce wysiada tyle powiem:)
Dzięki za odpwiedz na nurtujące mnie pytanie. Ale wymaganie nie są za duże. Trzeba będzie przetestować tą gre, gdyz już wszystko wiem co chciałem wiedzieć :D .
Konrad9991
18-03-06, 22:25
Gra jest super, w 100% ją polecam :)
nadal sa nie dopracowane uszkodzenia czego brakuje w kazdych grach. Szkoda bo fajnie jest troche postukac sie z innymi autami;D
ja nie gralem a le kumpel mowi ze fajny wiec moze to prawda
Ale trzeba odłączać napędy?
tak (wtedy działa na 100% bo sam korzystałem)
tak (wtedy działa na 100% bo sam korzystałem)
niestetry nie u wszystkich ten sposob dziala, wszystko zalezy od chipset-u
u mnie NF4 Ultra, ale na NF2 też mi śmigały gry z SF (np. Toca 2, Matrix i coś tam jeszcze)
sporo jednak zalerzy od chipsetu :( u mnie też na NF2 i NF4 Ultra wszystko chodzi ::)
wyszla polska wersja tej gry ma ktos moze juz i dizala mu tak zeby nieodpinac Cd Romow ? :)
intruz: nei liczylbym bo to tez jest CloneDVD ze StarForce'm :)
Właśnie widziałem na PT, że jest PL ale tutaj już ta infomacja jest widze. Warto z mojej strony było czekać, tylko czy ona nie waży więcej niż ANG wersja?
jak dla mnie - 1GB wiecej; rozmiar PLki jest taki jak wersji angielskiej po wypakowaniu (plik mdf i mds)
no to trza sie zabrac za sciaganie wersji pl :P
niezła gierka fajna grafika i grywalnosc
czytałem że lepiej w to nie grać jeżeli mieliście styczność z poprzednią częścią, poprostu zbyt mało innowacji..
czytałem że lepiej w to nie grać jeżeli mieliście styczność z poprzednią częścią, poprostu zbyt mało innowacji..
A co można wprowadzić innowacyjnego w symulacji ? Nowe auta trasy ? A tak poza tym ?
W końcu 2 była świetna i ta jest jak dla mnie taka sama.
ale strasznie sie nameczylem zeby odpalic musialemodlaczyc napedy :P ale warto bylo gra swietna
Co do dzwiekow to bym sie jednak przyczepil, sciagnij sobi GT legends i porownaj dzwieki silnikow TOCA 3 przt GTL brzmi jak sprzed 5 lat co najmniej. Ale Formula Palner Audi z dopalaczem Rzadzi :D:D:D:D
niezla wyscigowka mozna se pograc ja u siebie na kompie nie mialem problemow z jej odpaleniem a i na grafike nie narzekam poprostu super 9/10
gra rownie wysmienita jak czesc druga a nawet i lepsza :)
Jak dla mnie najlepsza TOCA :)
SerferRafcio
15-08-06, 13:33
świetna gra, świetna grafika :rap:
ALe GTR jest lepszy :pudency:
Gierka jak najbardziej godna podziwu
mam tą gre i jest świetana
super grafika
extra grywalność
duży wybór aut
Polecam i pozdro :p
qrde mam zaistalowaną toce odpiołęm cd rom i cooo dalej???pomocy
http://www.gamecopyworld.com/ - ściągamy fixa lub nodvd i gramy
yuguy jkhkjk ujhkjhjhjkhj jhjkjhk
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.