View Full Version : HeavenTracker.org [HT] - Temat Ogólny.
Strony :
[
1]
2
3
4
5
6
7
8
| | | | ____| /\ \ / / ____| \ | |
| |__| | |__ / \ \ / /| |__ | \| |
| __ | __| / /\ \ \/ / | __| | . ` |
| | | | |____ / ____ \ / | |____| |\ |
|_| |_|______/_/ \_\/ |______|_| \_|
_______ _____ _____ _ ________ _____
|__ __| __ \ /\ / ____| |/ / ____| __ \
| | | |__) | / \ | | | ' /| |__ | |__) |
| | | _ / / /\ \| | | < | __| | _ /
| | | | \ \ / ____ \ |____| . \| |____| | \ \
|_| |_| \_\/_/ \_\_____|_|\_\______|_| \_\
RELEASE INFO
============HEAVEN TRACKER NEWS====================
Hi 4LL !
Jestesmy nowym serwisem z torrentami,beda sie u
Nas pojawialy TYLKO oryginalne release ze sceny.
Stworzyla go grupa ludzi ktorzy wiedza
co i jak dobrze robic. Na starcie mamy okolo
10 000 miejsc. Wiec radzimy zalozyc konto i dbac
o nie. Poniewaz po 30 dniach od startu trackera
zamykamy otwarta rejestracje, oraz wprowadzamy
tzw. ''zaproszenia''.Teraz nasuwa sie mysl po
co kolejny tracker skoro w sieci istnieje masa
tego typu serwisow.Mamy na to odpowiedz.Nie ma
serwisu w sieci na ktorym szybko pojawiaja sie
nowosci z Polskiej Sceny.Myslicie ze na znanych
Wam serwisach cos jest szybko ? Blad.
Przekonacie sie sami.
P.S. Do Uploaderow z innych trackerow.
Nasze PL releases mozecie wrzucac na trackery
na ktorych sie udzielacie tylko i wylacznie z
naszym nfo [ dokladnie z tym ktore wlasnie
czytacie ] oraz informacja skad pobraliscie
rip [ http//www.heaventracker.org ]. Dla
osob ktore wstawia pobrany z naszego trackera
rip, a jednak zmienia nfo moga byc pewne
ze juz nigdy nic z Heaven Tracker nie pobiora [BAN]
Wiemy ze to kusi, dlatego zaproponowalismy
korzystny uklad, dzieki ktoremu nie stracicie
konta.
Ekipa HeavenTracker zyczy wysokich transferow,
oraz zaprasza do rejestracji na trackerze
pod adresem :
http://www.heaventracker.org
================================================== =
Ciekawe czy cos z tego bedzie narazie stronka rozwija sie calkeim calkiem
rpasternak
13-10-06, 16:59
Fajnie sie zapowiada i niektore nowosci sa dosyc szybko
Plus:
Free Lech do 14 listopada
Minus:
Czasem duze kłopoty z rejstracja!
Dokładnie:
Wrong Code!
Please press back and try again!!
Dopiero po paru próbach udało mi sie zalozyc konto :surrender:
Przy okazji - na gmail oczywiscie tą wiadomość mozna odnalezc w spamie :D
mi cookis szybko sie uniewazniaja a tak strona moze byc ok
hm po jakim czasie przyszedl do was mail po rejstracji? moze wiecie czy na gazeta.pl przychodza normalnie :/
proponuje zalozyc sobie konto na zagranicznych mailach typu gmail :)
Zaje.....ty sajt! Relasy maja jako pierwsi, gwarantuje wam:) Oby tak dalej, mysle ze przebijecie PT. Trzymam kciuki:)
Zaje.....ty sajt! Relasy maja jako pierwsi, gwarantuje wam:) Oby tak dalej, mysle ze przebijecie PT. Trzymam kciuki:)
Albo przebiją albo padną :)
wypas stronka pierwsi w sieci mieli oszukac przeznaczenie 3 z lektorem i jasmin i jesczze seriale maja tez wypas qrde i normalni chyba ludzie nie takie downy jak na pt [chodzi mi o administracje] pozdro
Ja się zarejestrowałem poprzez poczte gmail i nic nieprzyszło, później spróbowałem na op.pl i nic. Na którą poczte potwierdzenia przychodzą bezproblemowo?
PULO lukaj spam na gmail :)
na yahoo tez podobno dochodza
tak jest! nawołuje was ludziska- srajcie na PT i pomożcie w rzowoju HT!!!!
Ht mimo ze ma 370 userow pozostawila te wszystkie BTG, ST, PB i inne pseudotrackery i ma bardzo duzy potecjal, wiekszosc reli ma szybciej niz na PT.
Zacząłem ściągać pozycje ze strony i mój klient wyświetla mi błąd Conettion limit excedded! You may only leech from one locacion at a time Co to znaczy?
//To znaczy, że limit połączeń został przekroczony. Widać wykorzystałeś wszystkie dostępne dla Ciebie sloty.
No coz, zarejestrowalem sie i trzeba przyznac, ze stronka naprawde daje rade :]... jesli uda im sie utrzymac takie tempo wystawiania swiezych releasow, to naprawde maja szanse na przebicie sie... co bedzie dalej sami zobaczymy ;)
Prędkości ponad 1 MB/s.Dobrze rozwijająca się stronka.
troche trudno nabić na razie jakies ratio wogule :P malo osób coś ściaga muzyke :)
maciejas666
14-10-06, 12:43
strona i szybkosc relasow ... super ;] polecam kazdemu
W głowe zachodze z wieloma pozycjami są szybsi o pozostałych polskich stron z ratio na czele z PT, jak tak dalej pójdzie to będą liczącym się graczem na polskiej scenie torrent :rap:
Strona moze i wypas. Rejestracja do kitu, podalem piec adresow emaila w tym trzy zagraniczne na zaden mi nie doszlo nic i komu tu wierzyc. :shame:
Przecież tam prawie nic nie ma :D
Przecież tam prawie nic nie ma :D Jak na strone działającą od pięciu dni pisanie że tam nic niema to lekka przesada
Cieńko z rejestracją: Nie rejestrują ???
Ja się przed chwilą zarejestrowałem ;] Mam skrzynkę na gmailu a wiadomość trafiła do spamu [;
Bardzo swietna stronka szybka i duzo swiezynek moze byc ciekawa.Zapowieda sie niezle. Rejestracja normalka tylko na gmail cza sprawdzic spam.
Zycze powodzenia. :rap:
KLIK (http://img207.imageshack.us/img207/104/adminhtqo7.gif) i wiele się wyjaśnia :rap:
Rejestracja już zamknięta, teraz tylko na zaproszenia :P :superman:
Człowiek czeka aż nową stronkę otworzą a potem jak się już dowiaduje, to się niestety okazało, że już się zapisać nie można :pudency:
stronka miło mnie zaskoczyła :) jak na poczatek to WYPAS !!! oby tak dalej... a bedzie przed PT :P
Ja się zarejestrowałem poprzez poczte gmail i nic nieprzyszło, później spróbowałem na op.pl i nic. Na którą poczte potwierdzenia przychodzą bezproblemowo?
ja sie zarejestrowalem na bari@bari.com.pl i pszyszlo bez problemu :P
[ Dodano: 19 Październik 06, 22:41 ]
bardzo dobrz sie rozwija
ledwie tydzien w necie a juz 2300 uzytkownikow
tylko dzisiaj zarejestrowalo sie okolo 30 osob
na stronie glownej napisali ze na miesiac po otwarciu strony zamykaja rejestracje i beda tylko zapy
Rejestracja została ponownie otwarta
Niby jest napisane że dla pierwszych 10000 ale nigdy nic nie wiadomo, już raz została zamknięta :P rejestrować się kto może bo naprawdę warto :D
z tego co widzę to wstawki się rozgrzewają, z dnia na dzień lepiej, szybko bo do godzinki po pre, i z tego co widzę to wiele rzeczy PL jest prędzej niż na PT, ciekawe jak długo tak wytrzymają bo tempo jest piorunujące jak na początek,
w zyciu ten sajt nie przescignie pt .... moze za rok, pod warunkiem ze sie utrzyma, teraz nie ma takiej mozliwosci ...
burak_z_PT
20-10-06, 10:19
Dlaczego ma nie doscignac PT. Super byloby miec dwa takei serwisy. Walka o usera bylaby jeszcze wieksza. ALe HT musi wprowadzic system PT... czyli tylko patrzec jak bedzie wrogow HT przybywalo. Taka prawda. Bo PT pod tym wzgledem jest prowadzone wbrew pozorom wzorowo. I niedlugo PT walnie 2 lata... ciaglej dzialalnosci (!). Ktory polski serwis (wiekszy) tyle wytrzymal. Jak upodobnia sie do PT (a na to wyglada) bedzie b. dobrze.
ht zycze powodzenia w przebijaniu pt :) moze sie uda.
patrząc na osiągnięcia ostatnich 2-ch tygodni mogę powiedzieć, że mają duzę szanse być równie znaczącym serwisem co PT, na razie wszystko idzie w dobrym kierunku tylko żeby mieli około 20-30 tys userów no i szybko nowości, jak na razie userzy szybko przybywają i nowości są szybko, później postawić na jakość strony: wysokie transfery itd. i będzie ok
No no. Stronka zapowiada się całkiem nieźle, sporo nowych torrentów :D. Mam nadzieje że będziecie lepsi od PT :)
Rewelacyjna strona torrentowa!!!! dzienne rejestruje sie masa ludzi:)
rozbuchaczkluch
22-10-06, 17:11
jak na istnienie stronki od 9.10 liczba uczestnikow jest imponujaca :O
Nie wydaje się wam czasem że strona heaventracker.org jest jakoś powiązana z ShareTorrents, gdyż na głównej stronie pochlebnie się o nich wyrażają jako jedna z trzech największych polskich stron i nawet mają tegosamego moderatora Niedziela ?
PULO dziwne stwierdzenie ;)to samo pisze o PT a niesadze ze HT cos laczy z PT :D
PULO dziwne stwierdzenie ;)to samo pisze o PT a niesadze ze HT cos laczy z PT :D ale obecność jednej osoby jako moderatora na dwóch różnych stronach troche daje domyślenia, chodzi mi o osobe "niedziela"
bartek_w2006
25-10-06, 20:09
Ludzie co mam zrobić aby się zarejestrować!!!!Wpisuje kod w okienku, wpisuje różne e-maile i nic!!!! :pudency: , wyskakuje mi za każdym razem to :"Wrong Code!
Please press back and try again!!".Co mam robić?????Prosze o odpowiedż!!!!!!!!!!!!!Ps.czy jak wpisuje kod aktywacyjny czy są ważne małe literu i duże czy nie?????
/ A po co tyle tych pytajników,krzykników ????????????? / Nanek
The security code is case sensitive.
Co w bardzo wolnym tłumaczeniu oznacza, że kod bezpieczeństwa jest wrażliwy na wielkość znaków.
Jeśli po wyświetleniu strony z rejestracją masz wątpliwości co do wielkości znaków, odświeżaj ją, aż do momentu w którym będziesz pewien, że prawidłowo odczytałeś kod.
A mi się nie podoba to, że spamują po kontach mailowych i grupach dyskusyjnych.
jak dlamnie to ta strona bedzie w najblizszym czasie lepsza od pt szybciej relki sie pojawiaja itd. i chcialbym przypomniec ze ta stronka ma tylko 2 tygodnie :)
burak_z_PT
26-10-06, 11:20
Ostatnio zwlonili cos :/ Kilka godzin pozniej niz PT to duzo.
Mowisz o Hi-way czy o PES 6 ? lol lol lol a moze o LOST najnowszym ( HT 1 na swiecie ) lolololo ogarnij sie.
burak_z_PT
27-10-06, 06:42
wiecej pozycji jest wolniej niz szybciej. Dodatek do feara, dark messash, pes6 to sa grube i popularne pozycje... a ich wstawienie pozne. Marvel tylko 30min wolniej, ale wolniej. Smallville wolniej 10min (a porownuje to wszystko do PT). The.Black - to szybciej. Ale pominmy roznice kilkunastu minut.
prawie 3h wolniej pes6
dark messiash 6h wolniej
Phantasy Star 1,5h
Mowie tylko ttych pozycjach co mnie interesuja. Tu mialem wrazenie opoznienia (i w sumie slusznie). Nalezy tez pamietac, ze narazie HT leci na checiach (naszczescie ma duzy potencjal, zalogi rowniez). UPom chce sie, ale jak zapal bedize malal to i wstawianie moze zwolnic jeszcze troche.
Mowie tylko o faktach i to z mojego punktu widzenia. Czs pokaze kto w jakim szeregu stoi. Narazie wyrosla super strona, bo od kilkunastu miesiecy same badziewia powstawaly.
Aha i aby nawiazac do wypowiedzi czullo to: lollol lolol lol lol lol
ja i tak zostane przy sharetorrents :) ale warto miec konto na ht duza ilosc peerow transferki fajne etd. polecam i staff bardziej wyrozumialy niz na pt
Buraku widzisz te pozycje co mnie interesuja sa o wiele szybciej ( ba na PT ich wogole nie ma ) wiesz moze kiedy na PT bedzie:
The Black Dahlia
Die Weisse Massai
The League Of Gentlemen ?
loloolol
burak_z_PT
27-10-06, 16:11
Tak to mozemy sie przerzucac w nieskonczonosc (na HT tez nie ma kilku pozycji, ktore sa na PT). Wygra lepszy. A najlepiej jak beda dwie strony.
To prawda a ja z checie wspomoge tego "lepszego" finansowo :D :D :P i tu PT przegrywa jak widac w okienku "dotacje" :)
jak dla mnie stronka super
ale z PT jestem 50 tygodni i mam dobre konto...
chyba zostanie przy najlepszej stronce :P
rejestracja zamknięta więc jak się zarejestrować :rap:
wiekszosc porownuje z PT, HT dopiero raczkuje i do tego idzie w dobrym kierunku. Mam nadzieje ze w staffie nie bedzie ludzi takich jak na PT
burak_z_PT
02-11-06, 08:16
wiekszosc porownuje z PT, HT dopiero raczkuje i do tego idzie w dobrym kierunku. Mam nadzieje ze w staffie nie bedzie ludzi takich jak na PT
A ze sie zapytam, jakich ludzi? Bo nie licz, ze beda na HT w dupe wchodzic userom. Chca przetrwac i byc super to beda tacy jak na PT (tacy =profesjonalni)
A ze sie zapytam, jakich ludzi? Bo nie licz, ze beda na HT w dupe wchodzic userom. Chca przetrwac i byc super to beda tacy jak na PT (tacy =profesjonalni)[/quote] \
Wkońcu ktoś powiedział coś mondrego tym co twierdzą że PT jest be, strona jest poprostu prowadzona profesjonalnie. :D
Lepiej sie pośpieszyć, bo zaniedługo bedzie zamknięta rejestracja. juz jest Użytkowników:8,738, a limit jest do 10,000 .A naprawde warto :D
Jeszcze 1000 osób i zostaną wprowadzone zaproszenia ;P
Także ostatnia chwila na rejestrację :rap:
I do 15 listopada można zasssssssysać bez ratio :dreaming:
A potem polowa z was dostanie bany podobnie jak na PT. Zgodnie z zasadą. "Wstawiasz gdzieś indziej to masz bana u nas". Do tej pory już masa ludzi tak straciła konta na HT. Dziwne nie jest. Wystarczy spojrzec w Staff. O przychylności dla userów w ogóle nie ma mowy. Jakikolwiek dialog to masakra a szkoda. Po co tak robia skoro dopiero zaistnieli? Ilosc userów nei swiadczy o jakości strony, bo kazdy sie rejestruje zeby miec konto. Zerowe staty to można ściągać i seedować gdzieś indziej ;]
U mnie dzisiaj od 15 ani strona ani tracker niedziałają :unhappy:
Polecam konta na Yahoo, u mnie przyszło od razu :rap:
Niestety stronka po bardzo dobrym starcie coraz bardziej schodzi na psy. Zgodnie z tym co bylo szumnie zapowiadane mialy byc najszybciej wydania scenowe. W tej chwili jest ich jak na lekartwo (mowie wyłacznie o wydaniach movies pl). Góruja same homemade z roznych stron, ktore obchodze szerokim "łukiem". Po trzech tygodniach z hakiem dzialalniosci smialo moge powiedziec ze daleko im do PT czy TG. Duze rozczarowanie, a szkoda bo transfery maja dobre. Ale nawet majac 6 sheli nie wiele sie zdziala jak nie ma czego stamtad sciagac.
Moze to sie zmieni...Zobaczymy.
leos oj nie płacz już że dostałeś warna, na stronie pojawiają się rzeczy dobre jakościowo, a często tzw homemade są lepszej jakości niż te scenówki.
timonowski
05-11-06, 11:36
Dziala wam teraz, bo mi juz od wczoraj nie chce sie zaladowac :/
słaby transfer na tej stronie ;/ 10 kb/s ;/
Skowron aka Omen, plakac a niby po czym? Nie rozsmieszaj mnie. Chyba nie musze ci tłumaczyc gdzie mam tego waszego warna. "Plakac" tu mozna jedynie nad twoim chamstwem i niskim poziomem kultury. Ale za to jak widze tez zostales "wynagrodzony" na HT. Zenujace jest tylko ze jako tamtejszy uploader w ogole sie wypowiadasz w stylu "ach och" :)
Ale prawda jest niezmienna. Mieliscie super start (czego mozna wam tylko pogratulowac), teraz kaszanka (czytaj. ZERO SCENOWYCH PL RELÓW). Zagraniczne w 90% sciagniete z ScT. Mowie wyłacznie tu o movies,zeby bylo jasne. Bo reszta mnie nie interesuje. A miało byc tak "pieknie".
Co do waszych homemadów-syfu nie sciagam.
PS. Teraz pewnie dostane bana na HT za krytyke. haha
@PB pytasz sie czemu? Po prostu przer0st formy na trescia. Nic poza...:)
A skąd wiesz, ze te ang filmy są tylko z ScT ?? Nie wiesz skąd te relki bierzemy a będziesz pisał, najpierw sie dowiedz, potem oskarżaj, a co do tych pl relków, homemade nie zawsze znaczy gorsze, mam kumpla który ripował top.gear i wystawiałem jego ripy na PT i moge śmiało powiedzieć że miały lepszy birtrate od tych scenowych.
PT i moge śmiało powiedzieć że miały lepszy birtrate od tych
Czlowieku nie pisz o czym nie masz zielonego pojecia bo sie osmieszasz. Zostan przy uploadowaniu, bo moze o tym masz jakies blade pojecie. Ale na pewno nie na "bitrate" filmu.
Skad wiem? Wystarczy popatrzec na czasy wstawienia a juz wiadomo skad jest wziete.
A czy ktos powiedział ze sa one tylko na ScT? Czytaj tekst ze zrozumieniem. :dreaming:
Oczywiscie zaraz wyskoczysz z tekstem ze "bierzesz" je z jakiegos ftp'a. Takiej bajki opowiesz swoim dzieciom jak bedziesz je mial. No chyba ze masz na mysli roota ScT, czy TL. :twisted:
Dobra stronka ! Polecam :twisted:
Ach, przepraszam za tą literówkę.
A jeżeli na HT jest coś szybciej niż na ScT to uploaderzy z ScT wzięli to od nas ?? Czy oni są bardziej l33t i mają swoje dojścia ?? x) Bo idąc twoim tokiem rozumowania wychodzi na to że biorą od nas.
Dobra skończmy tą dyskusje, nie będziemy tematu spamować, w razie czego zapraszam na priv.
Czekam z niecierpliwoscia na takie "pozycje", które beda szybciej niz na ScT, FTN, TB, TL (przyklad: stamtad własnie zassałes Cars-RUSH która wstawiłes na HT i PT). Juz nie moge sie doczekac. :)
//sk0wr0n ma rację, pora skończyć tę dyskusję, która do niczego nie prowadzi. Można tak się w nieskończoność licytować co gdzie było wcześniej.
Przykro mi :) ale Cars nie wystawiałem na PT :) ale nie przejmuj się:) a zassałem to z dumpa TL :)
Czym mam sie przejmowac? Chyba zartujesz...:) Koljny przykład jakie to macie "dojscia" do sceny. Connors.War.2006.STV.COMPLETE.PAL.DVDR-SSB ponad 2h po pre, które sciagneliscie z ktorejs strony skandynawskiej. (nazw chyba nie musze wymieniac ;P ).
Czym mam sie przejmowac? Chyba zartujesz...:) Koljny przykład jakie to macie "dojscia" do sceny. Connors.War.2006.STV.COMPLETE.PAL.DVDR-SSB ponad 2h po pre, które sciagneliscie z ktorejs strony skandynawskiej. (nazw chyba nie musze wymieniac ;P ).
Kurde, ale o co w ogole Ci chodzi, nie chcesz, to nie korzystaj z HT.
Jak dla mnie stronka jest super i nie ma dla mnie znaczenia cze RLek jest pol godziny pozniej czy wczesniej.
@kicek poczytaj sobie cały topic to moze zrozumiesz O CO MI CHODZI... :rap:
ekipa HT mnie troche wkurzyła, ze stronki przez ostatni tydzień nic nie pobierałem, wogóle sciągnąłem malo co, dziś wchodze i widze Forbidden, unauthorizde IP adress tylko pytanie za co??? nie mialem ani warna ani nie próbowałem czitować więc o co chodzi??
Proszę o pomoc bo bezpodstawnie straciłem konto i mam zablokowane na stałe moje IP :[
balcer20,
To chyba najlepiej skontaktowac sie z kims z ekipy HT na irc'u i wyjasnic cala sytuacje.
@leos
My Super ExGirlfriend DVDSCR XviD-ZN (Nowy)
Dodany 10m 46s po pre.
a na ScT tego jeszcze nie ma... ;P
//To już lekka przesada. Jeszcze raz zaczniecie się licytować, kto, gdzie, co pierwszy wstawił, to zamknę temat.
balcer20,
To chyba najlepiej skontaktowac sie z kims z ekipy HT na irc'u i wyjasnic cala sytuacje.
czy ma ktoś adres na irca do nich czy numer (jeszcze irca nie używałem)?? chodzi mi o kontakt do ekipy HT
ekipa HT mnie troche wkurzyła, ze stronki przez ostatni tydzień nic nie pobierałem, wogóle sciągnąłem malo co, dziś wchodze i widze Forbidden, unauthorizde IP adress tylko pytanie za co??? nie mialem ani warna ani nie próbowałem czitować więc o co chodzi??
Proszę o pomoc bo bezpodstawnie straciłem konto i mam zablokowane na stałe moje IP :[
no to chłopaki zaczynają się wczuwać, czyżby zaczynali brać przykład z pt, tam czesto są pomyłki albo blokady za byle co nie tylko za cheat ?
a może jednak cheatowałeś i skapli się no i blokada ip ?
wie ktos czemu nie mozna sie zarejestrowac? :/
Wzięli się za banowanie, bo liczna userów widocznych na głównej stronie spadła ;).
Balcer20 - możesz nie masz publicznego IP i zbanowali kogoś od Ciebie z sieci?
Tak ubyły dwie osoby (9998) strasznie banują :rap:
Wydawało mi się, że przez chwile było mniej o 22 osoby, ale może nie doczytałem.
Chudy111 - rejestracja już jest zamknięta. Teraz tylko na zaproszenia, a na razie jeszcze nikt ich nie dostał.
czy ma ktoś adres na irca do nich czy numer (jeszcze irca nie używałem)?? chodzi mi o kontakt do ekipy HT
irc.p2p-network.net
#ht-support
wie ktos czemu nie mozna sie zarejestrowac? :/
Zamknęli rejestrację po osiągnięciu 10 tys userów.
no to chłopaki zaczynają się wczuwać, czyżby zaczynali brać przykład z pt, tam czesto są pomyłki albo blokady za byle co nie tylko za cheat ?
a może jednak cheatowałeś i skapli się no i blokada ip ?
dawno temu bawilem sie **** ale wtedy jeszcze o heaventracker mi sie nie snilo ;) jeszcze jest opcja ze ktoś z mojej sieci a jest nią osiedlowy LAN wpadl na pomysł zeby coś oszukiwać na tej stronce ale jak sie orientuje to raczej nikt torrenta nie używa tylko siedzą na emule, naprawde nie wiem o co ekipie HT poszlo
Misiek21bdg
10-11-06, 14:06
Jak dla mnie Heaven jest super stronką i mam nadzieje ,że będzie dobrze.Strona cały czas się rozwija sedów coraz więcej no niedługo od 14 będą musieli seedować bo kończy się promo :).Jak dla mnie najlepsza stronka na jakiej narazie jestem :) z polskich stron.
Jak dla mnie Heaven jest super stronką i mam nadzieje ,że będzie dobrze.Strona cały czas się rozwija sedów coraz więcej no niedługo od 14 będą musieli seedować bo kończy się promo :).Jak dla mnie najlepsza stronka na jakiej narazie jestem :) z polskich stron.
to chyba nie masz PT :P
Czy działa wam strona Heaven Tracker bo bi po zalogowaniu wyświetla się niebieska plansza - bez żadnych danych
(lecz tracker działa - bo pobieram i wysyłam).
And
andlak, działa bardzo dobrze.
mi tez nie dziala ;( nie dzialaja pt,ht,st,tauritracker 4 super polskie stronki :D
mi tez nie dziala ;( nie dzialaja pt,ht,st,tauritracker 4 super polskie stronki :D
HT działa.
PT już działa.
ST dziś ma wrócić.
TT też powinien niebawem wrócić, zwłaszcza, że miał otworzyć rejestrację.
rozbuchaczkluch
11-11-06, 13:15
Czy działa wam strona Heaven Tracker bo bi po zalogowaniu wyświetla się niebieska plansza - bez żadnych danych
wylacz firewalla to wejdziesz normalnie :rap:
Albo wyczyść cache w przeglądarce.
Staff to idioci, albo dzieci, zablokowali, czyste konto, na kanale wyrzucaja za pytanie się o powód zablok0owania.
Podkreślam jeszcze raz, staff jest załosny.
niteflow sciemniasz, albo czitowales w jakis sposob(np.ratio, 2 konta) albo ktos z twojej sieci :twisted:
z ta strona zaczyna sie robic juz powoli jak z pt :hahaha:
Mi nie działa! :doubt: Pokazuje się niebieski ekran i tyle! Z resztą innym użytkownikom też nie działa! :\
Mi działa. I jak do tej pory to tylko raz dostałem komunikat : server load is very high - retrying. Czy jakoś podobnie brzmiał.
[ Dodano: 11 Listopad 06, 16:14 ]
Jednak teraz też nie działa... :(
janusz691303
11-11-06, 15:52
ja też mam niebiski ekran :rap:
BSoD ? ;P
No dobra, to wcale nie jest takie śmieszne... Tracker się w końcu rozkręcił, a tu takie coś..
Wszyscy, którzy macie "niebieski ekran" czytajcie wyżej: Należy wyłączyć firewalla.
Gdy/Jeśli w ogóle zaproszenia zostaną rozdane zostaniecie o tym powiadomieni. Na obecną chwilę nie jest to jednak planowane. Dlatego radziłbym dbac o swoje konto.
Tyle wiadomo.
no i jestem kolejnym userem który dostał bana na HT, kurcze nawet na oinku nie mam bana a na ht mam co jest z tą stroną
nic nie ściągałem z niej ani nie cheatowałem, jedyne wytłumaczenie to to, że jestem w lanie tylko jeśli konta na innych stronach działają, to czemu na ht nie ?
Wyłączenie firewalla nie pomagało. Nawet zmiana providera nie pomagała. Wina była po stronie trackera - pisze gdzieś o tym na forum.
Oblivion - na forum admini sie zarzekali, że nie będą banowali userów na lanach.... Widać niezbyt im to wychodzi.
miałem nadzieje że na dlugo pozostane na tej stronce, ale ban za nic i jeszcze na moje IP to już naprawde przesada, mialem konto na Polishtrackerze i je również straciłem tyle ze to było zasłużone ale tutaj koledzy już naprawde przesadzają, chyba stronka równie szybko straci na popularności jak sie stała popularna
no i jestem kolejnym userem który dostał bana na HT, kurcze nawet na oinku nie mam bana a na ht mam co jest z tą stroną
nic nie ściągałem z niej ani nie cheatowałem, jedyne wytłumaczenie to to, że jestem w lanie tylko jeśli konta na innych stronach działają, to czemu na ht nie ?
staff to idoci
[ Dodano: 12 Listopad 06, 14:41 ]
niteflow sciemniasz, albo czitowales w jakis sposob(np.ratio, 2 konta) albo ktos z twojej sieci :twisted:
z ta strona zaczyna sie robic juz powoli jak z pt :hahaha:
Nie mialem 2 konta, konto miało czyste staty
Misiek21bdg
13-11-06, 09:36
Hej coś się ostatnio dzieje na stronie bo na stronie głównej w userach jest 6 335 to ktoś chyba selekcje robi albo coś.Może ludzie mieli po kilka kont,albo niewiem co.Bo sporo ludzi straciło konta.
Pewnie wywalają z bazy konta wyłączone, martwe od jakiegoś czasu, zdublowane, a także te bez transferu.
Misiek21bdg
13-11-06, 16:01
I dobrze ,że oczyszczaja stronke bo trzeba dbać o dobór userów .Mam taką nadzieję ,że jak już zrobią radykalne porządki bo już zredukowali ludzi prawie o połowe to wprowadzą zaproszenia :) i będzie gicio
chyba stronka równie szybko straci na popularności jak sie stała popularna
To chyba lekka przesada - strona bedzie na pewno dobrą alternatywą dla PT :)
a nie wiecie może jak sie zarejestrowac kiedy nie ma załoz konto.Bardzo chciałbym byc na tej stronie i wspomóc waszą załogę.Pozdro prosze o szybka odpowiedz.
Rejestracja zamknieta teraz tylko zaproszenia ale narazie ich (chyba) nikt nie ma :(
burak_z_PT
13-11-06, 20:45
A co wyscie mysleli, ze profesjonalna strona = smarowanie userow po dupie drzemem i miodem. Strona ma za zadanie dostarczac szybko i wysokojakosciowo dane. I kazde dzialanie wbrew temu zalozeniu bedzie likwidowane, by poziom ciagle podnosic. Kiedy zrozumieja niektorzy, ze takie PT czy HT nie da sie inaczej prowadzic.
A co wyscie mysleli, ze profesjonalna strona = smarowanie userow po dupie drzemem i miodem. Strona ma za zadanie dostarczac szybko i wysokojakosciowo dane. I kazde dzialanie wbrew temu zalozeniu bedzie likwidowane, by poziom ciagle podnosic. Kiedy zrozumieja niektorzy, ze takie PT czy HT nie da sie inaczej prowadzic.
to nie o to chodzi. Miałem sciągnięte coś ok 200mb (jakiś chyba album mp3) i ratio okolo 0,6. Przez ok 1,5-2 tygodni nic nie sciagalem bo nie mialem co i były pewne kłopoty z netem, gdy wszystko ok wchodze na stronke i ban na IP. Kara conajmniej jak za czitowanie albo podwojne konta... przesada... to jest chore wg mnie, niech banuja pijawki i cziterow to sie z toba zgodze
burak_z_PT
13-11-06, 21:56
Widzisz, pomylki sie zdarzaja, ale rzadko. Nie wiem jaki jest Twoj dostep do internetu, ale jesli osiedlowka i wew IP - moze sie zdarzyc to co napisales. Jesli nie to na pewno powod jakis mieli. Za niesciaganie banow na IP na pewno nie dawali. Zreszta udaj sie na kanal i zapytaj to Ci powiedza. Choc... pewnie sam wiesz co zrobiles nie tak.
i bardzo dobrze pijawom mowimy nie a w szczegolnosci takim co sie migaja i daja pokretne wypowiedzi na pt chodzi o to zeby byl szybki transfer zeby byli wszyscy zadowoleni a nie utrzymywanie pokretnych userow co tylko biadola, jesli masz cienki upload jest cos takiego jak publiczne trackery i tam mozesz sciagac dowoli
zrozumieja niektorzy, ze takie PT czy HT nie da sie inaczej prowadzic
Zgadzam sie z Toba ... trzeba trzymac wszystko krotko jesli chce sie miec dobre efekty ... co do PT i HT sa to stronki bardzo bardzo ale to bardzo dobre :D ... a czemu sa najlepsze ?? wiadomo ...:D ... duzo osob narzeka na staff ale niech popatrza na to z innego ujecia ... inaczej sie nie da prowadzic takich stronek :) ...
publiczne trackery i tam mozesz sciagac dowoli
Dobrze wiesz ze z publicznych trackerow nie na sciaga ... trzeba miec dobre lacze ... (jedynie jak jest duzo seedow :D ) a o to ciezko :) ...
Wystarczy spojrzec w Staff i wiadomo juz jak będzie ta strina zrządzana, a właściwi już pokazali jacy sa bezmyślni. Myśl przewodnia typowo Polska. Zabić, udusić, zniszczyć, zbanować za byle co. Żałosne jest banowanie dobrych klientow BT a dopuszczanie dziurawych i cziterskich na ktorych powstawały wszelkie mody. To samo dotyczy blokady IP. Tylko idiota zbanuje IP ktorego uzywa 10 osob. No cóż nie brakuje tam takich ludzi. Dlatego całe szczęście strona ta nie ma czym zagrozic innym sajtom. Zachowanie na ircu typowe dla dzieci neostrady. Szanowanie userów = 0. Najpierw rozdali prezenty w postaci Fl, a teraz polowe ludzi wyrzucili za byle co. Niestety tak to juz musi być kiedy średnia wieku adminów nie przekracza 20
h4xMnieCisnie
14-11-06, 00:16
polishtrackerowska melanina wedug mnie. Wstawki maja dobre, na speeda na DSLu 15mbit nie narzekam. Szkoda tyko ze freeleech sie konczy. Pozdrowionka dla kolegi z gory ktory w kilku odsadnycch sowach stresci cae sedno PT
burak_z_PT
14-11-06, 09:48
@PB
To Ty reprezentujesz typowo polskie nastawienie... a raczej nastawienie bandziora do policji. Bo CHu** zlapali mnie i przez nich musze kiblowac.
Banowanie IP - koniecznosc, bo taki kretyn z sieci osiedlowej ma czuc sie wyrozniony? i walic userow strony w tylek (bo zachowania tempione wlasnie najbardziej uderzaja w userow zwyklych - moze tego nie widac na piwerwszy rzut oka, ale bez czujnosci staffu dawno PT skonczyloby swoj zywot jako strony z szybkimi scenowymi torrentami). ja jestem z soiedlowki, ale poprosilem o zew IP.
Nie wiem, ale jak bedac na PT i na HT nie uswiadczylem nawet ostrzezenia. takze cos musi byc nie tak albo ze mna albo z lamentujacymi...
Misiek21bdg
14-11-06, 12:49
To prawda ,że aby była wysoka jakość usług na stronce i żeby wszystko normalnie działało muszą być wyeliminowane słabsze jednostki (selekcja naturalna) -na HT było 10000 userów teraz jest 6219 i stale maleje czyli robią porządki .Wielu tylko ściągało i uciekali zamiast troche powysyłać ,kombinowanie z ratio też się nie opłaca,znam takich co po 3 i więcej kont zakładali ,też niepotrzebnie.Także nie ma co się dziwić bo inaczej haos by zapanował taki ,że by nie ogarnęli.Jutro się kończy FL to dopiero stronka ruszy na właściwe obroty i pewnie się wyredukuje stan do 5000 .I ruszą zaproszenia i będzię znowu rosnąć tzn tak mi sie wydaje ,że tak będzie.Ale nie ma co super stronka.Swego czasu sam starciłęm konto na PT z własnej winy i nie próbuje się tłumaczyć i tak założe nowe ale o te na HT już dbam.Pozdro :) dla wszystkich
Jeśli ktoś by mial zaproszenie to bardzo bym prosił na ta strone na daniel571@autograf.pl
A jeszcze coś nie wiecie kiedy rejestracja bedzie otwarta.
Zaproszen nikt narazie nie ma, a rejestracji z tego co slyszalem to juz nigdy maja nie otworzyc (nie wiem czy to do konca prawda), wiec pozostaje Ci tylko czekac jak rozdadza zaproszenia.
Wiadomość ze strony głównej:
Informujemy, że dziś tj. 14.11.2006 r. od godziny 20 będzie naliczana ilość pobranych plików.
Teraz dopiero poznamy prawdziwą wartość strony... jak również i użytkowników.
Super stronka . Nieżle się rozkręca.Aby tak dalej. :rap:
freeleech się skończył i jakieś pustki na stronie się zrobiły, paru sedów paru lecherów, jeszcze wiele pracy przed nimi.
PULO, dokładnie.
Póki był free leech, to ludzie wykorzystywali HT do ściągania, po czym seedowali tym na innych stronach. Teraz jak już zlicza dane, to będą ściągać ostrożniej korzystając z wyrobionego do tej pory zapasu.
Strona dobra!predkosci sa ok!nie jest to jeszcze PT, ale kto wie!POLECAM
burak_z_PT
15-11-06, 15:11
Hehe... skonczyl sie FL i juz widac spadek popytu na wysyl :D
Przy tej ilosci userow skonczy ta strona podobnie jak ST, bedzie funkcjonowac gdzies w cieniu PT... Nastaja ciezkie chwile dla HT.
no bo myśleli że za miesiąc już będą tacy popularni jak PT i zastosowali nieprzepisowy chwy (usunięcie połowy kont bez zapowiedzi i w sposób nieuczciwy) a teraz robi się nieciekawie, a zresztą jak może robić się ciekawie i być duży ruch na stronie jak jest mało userów, podstawa to dużo userów
no bo myśleli że za miesiąc już będą tacy popularni jak PT i zastosowali nieprzepisowy chwy (usunięcie połowy kont bez zapowiedzi i w sposób nieuczciwy) a teraz robi się nieciekawie, a zresztą jak może robić się ciekawie i być duży ruch na stronie jak jest mało userów, podstawa to dużo userów
nie wiem jak jest teraz, bo konto straciłem, ale z yego co słyszę to się cieszę , ze upadają :)
nic nie upada. peerow nadal ~5k i szybko wstawki sie pojawiaja.
niteflow zwracam Ci honor :twisted: , ale z dugiej strony dobrze ze usuneli konta kolekcjonerow :superman:
Heh najlepiej było jak skończył się limit czyli 10 tyś userów a za jakieś 3 dni na stronie już jest 6029 userów <lol>.
Przybyło już 12 nowych userów ;P - jak widać jednak się rozrastają ;)
Misiek21bdg
15-11-06, 21:12
Nom stronka jest super i nadal jest konkurencją dla PT i długo jeszcze będzie jeśli z czasem go nie przeskoczy :) teraz trzeba troche userów pozyskać i będzie git.
alienpredator
16-11-06, 20:03
stronka gites. tylko jak sie skonczylo FL czyli 15 listopada to popyt spad. malo seedow, malo lecherow. ale czego du chciec jak jest 6016 użytkowników
Misiek21bdg
16-11-06, 23:45
Nom stronka jest super fakt userów troszke znacznie ubyło ale to dla dobra strony bo jestem przekonany ,że znów będzie 10000 a potem jeszcze więcej starannie dobranych ludzi.A ci co się nachapali ile wlezie i nic od siebie nie dawali i ci zachłanni co po kilka kont pozakładali, i zwykli oszuści co oszukiwali -zwyczajnie potracili konta.Na rzecz tego ,że teraz zostaną zwerbowani na stronke spoko userzy i będą seedować i wysyłać do upadłego :)
2006-11-17 21:50
Chcielibyśmy Was poinformować, iż rozdane zostały długo oczekiwane zaproszenia według poniższego schematu:
Users: 3
Power oraz Extreme Users: 5
VIP oraz (Lite)Uploaders: 10
Nareszcie. ;P
Misiek21bdg
17-11-06, 22:44
Nom zrobili ten długo oczekiwany ruch i rozdali zapki na naszą kochaną stronkę :)dziękować
Prawda tez dostałem kilka zap. będzie można się wymienić za jakiś inne stronki
Jakims dziwnym zbiegiem okolicznosci ominalem ten temat ;P
Co do stronki to tak:
+ Wstawki przewaznie szybko po pre
+ Wstawianie wlasnych ripow jakosciowo nieodbiegajacych od scenowych; tutaj jeszcze dodam, ze nasz pl grupy scenowe przy niektorych odcinkach/serialach zasypiaja i albo w ogole nie wydaja albo ze znacznym poslizgiem takze te ripki HT sa jakas alternatywa
- mala ilosc leechow
- niezawsze wysokie predkosci
- czasem tez zasypiaja z niektorymi relkami
To tyle z mojej strony. Staralem sie byc obiektywny w ocenie. Jednak jak wiekszosc z Was uwazam, ze strona ma potencjal, oby tylko staff go nie zmarnowal.
2006-11-17 21:50
Chcielibyśmy Was poinformować, iż rozdane zostały długo oczekiwane zaproszenia według poniższego schematu:
Users: 3
Power oraz Extreme Users: 5
VIP oraz (Lite)Uploaders: 10
Nareszcie. ;P
A to dlatego dostałem prośby o zapy na PW... Na HT przegapiłem to info.
Misiek21bdg
23-11-06, 21:35
Nom to na mojej super stronce najlepszej w kraju są wstawiane pozycje w których tylko upload jest naliczany no bardzo ładnie :) podoba mie się to hehe Heaven Rules
Misiek21bdg, ... najlepsza w kraju .... hehehehe ... ale mnie rozsmieszyles ... to nawet gigsowi sie nie moze rownac, a co dopiero PT ....!!!
a ktos tu wspominal ze sajt lepszy od PT ... :D
jest tam 6 tys userow ... co wy myslicie ze to bedzie drugie FTN ??? (kazdy up 100 mbit lacze)
dopoki tam nie bedzie minimum 20 tys userow to bedzie bieda z nedza ... !!! A narazie sie na to nie zanosi!!!
Podsumowujac ... bedzie to taki sredniak, ktory znalazl miejsce gdzies pomiedzy ST i PB ... gdzie mu daleko do gigsa ... a dobicie do PT to sfera marzen.
Pzdrawiam
Misiek21bdg
28-11-06, 14:13
Dla mnie jest najlepsza i jedynie HT konkuruje z PT także PT od pewnego czasu ma obawy i czuje się zagrożone tylko że te prawie 7000 userów to jest w nieco ponad miesiąc hehe a nie mozolnie jak w PT . Mi się bardziej podoba HT ale PT też jest dobre no i więcej wiary ale pozycjami przegrywają i jeszcze długo będą przegrywać. CiNeos rules! przynajmniej filmy z lektorem są tam szybciej i jak będzie więcej userów to już w ogóle wypas.
alienpredator
28-11-06, 17:21
. to nawet gigsowi sie nie moze rownac,
Mam gigsa i HT i uwazam ze Ht jest duzo lepsze.
Po pierwsze szybsze wstawy. po 2 dobry download a nie jak na gigsie ktos zrobi torrent co zajmuje 4 giga a ma gosc uploadu 32 kb/s.
alienpredator.... ale nie masz PT
Misiek21bdg ... HT konkuruje z PT ... :D , PT 27 tys userow, HT niecale 7 tys userow, co tu porownywac???? no chyba ze masz neo 512 wtedy dla Ciebie bedzie najlepsze HT ...
nie badzcie smieszni! to jest gowno a nie strona! polskie strony oprocz PT to slabizna....
nie badzcie smieszni! to jest gowno a nie strona!
Nikt Ci nie kazuje z niej korzystać .... poczekaj az stronka sie rozwinie ....
Misiek21bdg
28-11-06, 20:08
Hehe nie ma co porównywać a pewnie jak był Free Leech ponad miesiąc na HT to ssał tylko z Heaven i po 3 konta zakładał a PT zaparkował a potem jak nagle z 10000 userów pozbyto się prawie 5000 cwaniaków to odrazu zła strona (śmieszne)! aaa i nie mam Neostrady 512 za darmo bym nie chciał od nich neta !Prawda jest taka ,że HT z każdym dniem rośnie w siłe.A od Torrent Gigs to lepsze jest polishbytes.net i wygodniej mi się zasysa nawet z Sharetorrents więc z HT się nie równa wogóle.Jak się nie podoba to nie korzystaj albo oddaj konto i tak będziesz błagał za jakiś czas o zapka na HT!!
A ile czasu zajęło zdobycie PT takiej produkcji?? Nie od razu Rzym zbudowano, czas pokaże jak się rozwinie HT
belzebub, ... PT mialo latwiej , byl to jeden z pierwszych sajtow w polsce ... ale masz racje ... potrzeba czasu, aby HT pokazalo co znaczy!!!
Misiek21bdg, ... dla twojej informacji sciagnalem z HT tylko Yamoto ... i nie uwazam ze to zla strona, po prostu sadze ze jezeli ktos mowi ze HT to jest konkurencja da polistracker ... to jest w bledzie
... ale jak powiedzial belzebub, trzeba czasu ... i kto wie moze za rok jak dobrze pojdzie to bedzie mogl konkurowac z PT ... !
jak na tak krotki okresa czasu i tak im niezle idzie .... no mam nadzieje ze bedzie na tak samym wysokim poziomie jak PT .... bo malo tych zaje.....ch stronek polskich .... dlatego zycze im jak najepiej ... jeszcze raz czas pokaze ....
burak_z_PT
29-11-06, 09:56
nie badzcie smieszni! to jest gowno a nie strona! polskie strony oprocz PT to slabizna....
No ale przeciez na PT to K... CH... ZA... :brick:
alienpredator
29-11-06, 21:12
alienpredator.... ale nie masz PT
Misiek21bdg ... HT konkuruje z PT ... , PT 27 tys userow, HT niecale 7 tys userow, co tu porownywac???? no chyba ze masz neo 512 wtedy dla Ciebie bedzie najlepsze HT ...
No wlasnie nie mam PT bo nie moge dostac zapa a nie bede prosil bo to jest bezsensu i tak mi nikt nie da :superman:
Skoro nie mam to jade z HT zawsze to cos. A problem z userami jest duzy na Ht ale mysle ze bedzie lepiej
Ja mam konto na PT ale nie korzystam z niego tak czesto .. sciagam jak naprawde mi czegos potrzeba :) ... teraz wzialem sie za HT ... trzeba im pomoc z rozbudowa stronki :D .... mi stronka pasuje i mysle ze jesli wiecej osob bedzie ich wspierac to wyjdzie na czolowke :D ... pozdro dla zalgoi HT :)
Misiek21bdg
29-11-06, 21:49
Zgadzam się z renzo stronke trzeba wspierać bo ma dobry rozwój ,nawet bardzo dobry i wszystko idzie w dobrą stronę:)
moim zdaniem to niezla stronka - kwestia czasu az dorowna pt (wygladem juz dorownala :P )
BARON jesteś śmieszny i te Twoje komentarze na temat strony, zmieniasz je z dnia na dzień
BARON jesteś śmieszny i te Twoje komentarze na temat strony, zmieniasz je z dnia na dzień
oblookalem dzis dokladnie ht i wyrazilem swoją opinie. wtedy sie moze troche pospieszylem
Wedlug mnie to obecne liczące sie torrenty polskie to: (wedlug kolejnosci od najlepszego)
1. PT
2. HT
3. PB
4. TG
5. ST
- PT bo wiadomo byli pierwsi,maja duzo juz "wytresowanych" dobrych userow itd
- HT bo mieli ciekawa reklame i nie okazalo sie to bujdą, wyskoczyli z dobrymi uploaderami (100mbit) i bardzo szybkimi wstawkami scenowymi. bardzo dobrze sie rozwineli w tak krotkim czasie (w porownaniu z innymi trackerami pl) co pozytywnie rokuje na przyszlosc.
- PB bo jest tak samo dobry jak TG albo i lepszy:) i w sumie moze sie zamieniac miejscem z tg na mej liscie, dodatkowo ich free leech jest dobrym pomyslem oraz maja ekipe pb whores (szybcy uploderzy 100mbit) tez ich karma points to ciekawy fajny motywik.
- TG bo maja duzo zroznicowanego stuffu ktorego nie znajdzie sie na powyzszych (poza pb), chociaz szkoda ze czasem jedynimi seederami bywaja goscie z neostradami..
- ST na koncu bo w moim przekonaniu jest najmniej rozwiniety, najmniejszy ruch tam jest, wystarczy zerknac np. do dzialu Xvid, jedynie okolo 30 pozycji tam widnieje z czego seedowane sa moze 4 ...
(na wszystkich wymienionych mam oczywiscie konta)
Misiek21bdg
03-12-06, 22:26
HT już czuje świąteczny klimat i zmieniony wystrój strony właśnie na ładny świąteczny :) dziękować mi się podoba i to bardzo .
HT już czuje świąteczny klimat i zmieniony wystrój strony właśnie na ładny świąteczny :) dziękować mi się podoba i to bardzo
mi tez sie podoba :D ... fajnie zrobione ... brawa dla HT .... oby tak dalej :) ...
ta
zobaczcie sobie staty na stronie glownej - strasznie spadly ;P
zobaczcie sobie staty na stronie glownej - strasznie spadly
Mi sie wydaje ze pomalu podskakuja :D ....
po ponad 5 tygodniach spedzonych na HT musze powiedziec, ze NA TA CHWILE stronka jest slaba. jedyne co mnie na niej trzyma to fajne "duze" wstawki filmowe, czyli np. trylogia ojca chrzestnego (taka sama wersje chcialem sciagnac wczesniej, ale za bardzo nie bylo skad)
tylko nie podoba mi sie freebie na wielu pozycjach. to na pewno nie bedzie drugi FTN, a przez to jeszcze bardziej spada predkosc sciagania, bo wbrew pozorom wiekszosc ludzi nie nastawia sie na budowanie ratio, tylko na "darmowe" sciagniecie, czyli tak jak bylo podczas free leech month. (przypomina mi to PB, ktore juz w ogole jest beznadziejne :P ) stronka ciagle istnieje za krotko, zeby porownywac ja do PT, ale napewno narazie nie przewyzsza PT, jak twierdza niektorzy. :P
napewno narazie nie przewyzsza PT, jak twierdza niektorzy
Nikt nie mowil ze przewyzsza ,,,, kazdy uwaza iz fajnie by bylo gdyby byla 2 taka stronka jak PT ... HT jest za krotko by ja porownywac do PT ... nie wiadomo nawet czy HT przetrwa tak dlugo jak PT ...wszystko sie moze wydarzyc :/ ....
alienpredator
14-12-06, 00:05
HT pisze:
2006-12-13 21:17:21
Po przeanalizowaniu sytuacji w jakiej się obecnie znajdujemy jak i wzięciu pod uwagę opini użytkowników zdecydowaliśmy się na ponowne otwarcie rejestracji która nastąpi 15 grudnia i trwać będzie do 15 dnia następnego miesiąca lub do osiągnięcia ustalonego przez personel limitu użytkowników który pozostanie nieujawniony do czasu jego wspomnianego osiągnięcia.
Chcielibyśmy przy okazji wszystkim przypomnieć a szczególnie tym którzy twierdzą iż ich konto zostało zablokowane bez powodu że konta użytkowników którzy ani nic nie wysłali ani też nic nie pobrali są blokowane po 28 dniach. Oczywiście tak samo jak i konta tych którzy nie logowali się w przeciągu ostatnich 42 dni.
Także znajomi tych z Was którzy do tej pory nie mogli korzystać z dobroci strony tj.: szybkich czasów pre, ilości wstawianych pozycji zarowno polskich jak i zagranicznych beda mieli okazję nadrobić wszelkie zaległości.
Wiec Ci co czekaja na zapki juz ich nie potrzebuja :rap:
Na dzień dzisiejszy jest
http://www.eimg.org/images/365988cdcdcd.JPG (http://www.eIMG.org)
ciekawe ile bedzie za miesiac
JFK pomogl w rozwoju tej strony i to bardzo, moze nawet głownie?... Do tego kilkunastu uplaoderow ktorzy w koncu znalezli alternatywe dla istniejacych juz stron w sieci i mogli gdzie indziej zaczac wstawiac... Ciekawe jest to, ze relki rip0sty i cine0s (robione przez wspomnianego JFK) wielu osobom podnosily cisnienie. Czy tak tez bylo jak wstawial przez okolo roczek na TG? :) Teraz juz na HT chyba nie wstawia, koniec FLM i inne rzeczy sprawily ze strone trapi stagnacja. Wraz z koncem FLM bylo 6000 userow 4000 peerow i 400 plikow. Dzis plikow mamy dwa razy wiecej userow nie wiele wiecej a co gorsze dla ht peerow jest porownywalna ilosc lub ciut wiecej w godzinach wieczornych. Swiadczy to o ten stagnacji ewentualnym wolnym rozwoju. Ci ktorrzy mysla ze HT podbije siec w miesiac myla się. Rok moze poltora przy dobrej organizacji przyniesie efekty. Poki co sa alternatywy w sieci z ktorych ludzie wola korzystac. Cieszacym faktem jest spora ilosc TVripow. Moze bedzie to strona prowadzaca w pl torrencie w tej dziedzinie? Podobnie jak ST jezeli chodzi o SVCD... Czas pokaze. Na razie jest to czego sie spodziewalem i o czym pisalem na forum haven tracker. Strona wymaga duzo pracy i duzo czasu. Jeszcze kilkadziesiat tysiecy ludzi musi sie tam zarejestrowac aby zaczela dorownywac PT jak to niektorzy piszą. W pojedyncze pliki nie ma sie co bawic bo pojedyncze pliki wychodza szybciej i na innych stronach, takie jest moje zdanie.
Misiek21bdg
14-12-06, 11:01
Moje skromne zdanie jest takie ,że jak jutro otworzą rejestracje to ludzie się rzucą jak nigdy nikt nie rzucał się na żadną stronke i przez około tydzień pewnie dobiją do 12000. userów i pewnie ją zamkną.I wtedy ludzią dopiero będą potrzebne zapki :) a pewnie nowe nie zostaną rozdane :) jak dla mnie to super jak narazie ale zobaczymy co będzie po tej otwartej rejestracji.
HT ... sajt bez szans ... nie ma tam nic co by nie bylo na innych stronach ... bedzie sie blakal miedzy PB, ST a Gigs ...
co do speedow ... nawet 300 kb/s nie moge tam wyciagnac ... BIEDA!!!
ale musze przyznac ze start miala dobry!!!
PS
@gizmo ... cos ci powiem... kiedys bylem swiadkiem na TG jak DarO oszukuje z dotacjami, jak staff faworyzuje niektorych userow, ... przypominasz sobie jak Memphys zbluzgal jednego usera, bo ten mu zwrocil uwage na opis, Memphys nawet ostrzezenia nie dostal, a wyzwal go od idiotow!!! a pamietasz takiego pacana jak ... biskup songo ... ile czasu musialo uplynac zanim mu daliscie bana, wkoncu TY ... przypomnij sobie jaki miales opis w profilu ... wstyd !!! a nalezales do administracji!!!
Czyżby grupa CiNE0S już niewstawiała na HT, bo dawno niewidziałem ich pozycji?
Probuje sie zaejestrowac i po wypelnieniu wszystkich pol dostaje komunikat: "Don't leave any fields blank " :/
Probuje sie zaejestrowac i po wypelnieniu wszystkich pol dostaje komunikat: "Don't leave any fields blank " :/
Yep to samo
Próbowałem rejestrować się poprzez Firefox-a i IE rezultat ten sam co u poprzedników może na Opera podoła :unhappy:
rowniez probowaem firefoxem i IE... moze ta rejestracja to tylko taki pic ;P
ja tak samo przez trzy przegladarki i doopa mysle ze to jaki pic l albo bug zreszta jestem na pt .tbytes .tleech i na paru inncyh kilku skandynawskich pirate bits itp i sie zastanawiam na cholere mi to tam nic nie ma co by nie bylo na innych a nie mam co narzekac bo sciagam z bredkoscia 1mB/s
Zawsze może się coś trafić naprawdę ciekawego czego nie będzie na innych stronach. :rap:
eetam ja sciagam z dedykow po premierze mam tak samo jak na pt czu tb wiec mi to jets obojetne a cos ciekawego zawsze mozna znalesc np na emuli pozdrawiam
Nie zmienia to faktu że są użytkownicy, którzy nie mają kont na PT czy też na TB i konto na heaventracker jest przez nich ogromnie pożądane :dreaming:
Sam się chce z czystej ciekawości zarejestrować :)
heheh wiesz ja tez z czystej ciekawosci chce sie tam zarejestrowac heh
@tyberjan
1. co robi dar0 z dotacjami to wylacznie jego sprawa, zaden z nas nie ingerowal i teraz tez raczej zaden z modow ani adminow nie ingeruje w to i nie zajmuje sie ta sprawa. Gwiazdki itd dar0 rozdawal i nadal to robi sam. Czy oszukuje? W moim przekonaniu nie ale nie mi to oceniac. Jedyne co wiem na temat dotacji to to ze nie raz dokladał z własnej sakiewki bo nie było funduszy na czas zeby moc oplacic serverki.
2. Zalogi chyba wszystkich stron faworyzuja pewne jednostki ktorych istniene na danym sajcie jest wielce pomocne i porzadane, przez to nie chca sie narazic tym osobom aby co za tym idzie nie oslabic wlasnej strony np. poprzez ich odejscie. Ja np. dostalem swego czasu bana na pt za napisanie komenta w ktorym zawarlem opinie iz nie widze roznicy w pewnym filmie wydanym przez chwdf i bodajze polelite. nie bylo tam nic lamiacego zasady, podziekowalem za wstawke, pelna kultura itd a jednak ban byl bo jak sie pozniej dowiedzialem jednemu z upaldoerow koment sie nei podobal. Jezeli cie to ciekawi parenascie godzin pozniej udalo mi sie dowiedziec kto mi dal bana za posrednictem jednego z adminow pt po czym udalem sie do tej osoby (byl to nny admin)i wyjasnilem sytuacje. Co ciekawe bardzo zaskoczyl mnie ten czlowiek i wykazal wilka dojzalosc, wyjasnil swoja decyzje i zrozumialem ja bez problemu jako osoba ktora musiala podejmowac takie same. Fakt jest jeden na TG czesto bylem za poblaziliwy, decyzji innych osob nie bede ocenial. Co do przytoczonej sytuacji to nie przypominam sobie jej, bylo bardzo wiele sytuacji kontrowersyjnych z przeroznymi upaloderami wiec musisz mnie zrozumiec.
3. kolesia o nicku songo pamietam, wiem nawet ze teraz ma jakis inny. Fakty wylecial, teraz tez nie wiele mu brakuje, a to ze ma swoj swiat no coz... :) Znam podobnego czlowieka w realu. Ma prawie 30 lat a zachwouje sie malo dojzale... :)
4. opis w profilu? Ale jaki na jakiej stronie? kiedy mniej wiecej i z czym byl zwiazany? Mialem ich tyle i w miare czesto sie zmienialy wiec nie sposob zgadnac o co ci chodzi. Napisz pw w tej sprawie chetnie sie dowiem. Teraz tez mam fajny profil na TG, chcesz to zerknij, tylko nie bierz go do siebie, YO.
juz dziala :) teoretycznie ( nie przysylaja linka aktywacyjnego )
Misiek21bdg
15-12-06, 20:34
No ładnie ludzi przybywa ciekawe ile będzie za tydzień. Na żadną inna stronę ludzie tak się nie rejestrują nawet jak otwarta jest rejestracja :) jak będzie powyżej 10000 userów to już będzie ładnie np tak z 14000 na początek i potem jeszcze z 4000 rezerwy na zapki :)
simsonbercika
15-12-06, 20:43
Ponoć mają otworzyc rejestracje na HT
Ponoć mają otworzyc rejestracje na HT
Rejestracja otwarta od dzisiaj
Rejestrujcie sie bo moze jeszcze uda sie uratowac stone. HT mialo super poczatek ( zobaczcie 20 pierwszych torrentow) duzo bylo polskich releasow, szybkie wstawki angielskie. Niestety z czasem uploaderzy sie spozniali, stracili dojscia do polskich reli(chyba po tym jak napisali IP wszystkich z pl sceny i na jakich kanalach IRC siedza), pojawaily sie smieci jak np: szwedzkie seriale, fakty i superwizjer z tvn na to nie bylo leecherow, Trudno oczekiwac zeby uploaderzy caly czas siedzieli przed pre-announce jak na sct no ale teraz wyraznie sie spozniaja, moze stracili zapal do pracy?? Tak samo jest z kanalem #heaventracker na irc dalej go nie ma a mial byc juz chyba z 2 miesiace temu. Podsumowujac start byl naprawde dobry, myslalem ze zagoszcze tam na dluzej, moze nowi userzy wniosa troche ozywienia. Mam nadzieje ze presonel HT mnie czyta bo na prawde chcialbym zeby byl to dobry tracker bo nadal ma aspiracje aby takim byc - narazie jest to tylko sredniak.
No to rzyczę aby stronka dorównała PT bo wtedy jest jakaś rywalizacja i lepsze rzeczy ,bo każdy się będzie starał aby byc na pierwszym miejscu w Polsce.
jeszcze dluga droga do pt...bardzo dluga
Misiek21bdg
31-12-06, 23:35
Nom to userów przybyło znacznie tak jak mówiłem :) zobaczymy co z tego wyniknie.:) W każdym bądz razie życzę stronce jak najlepiej w Nowym Roku i żeby odskoczyła na maksa konkurencji.
Przybyło to fakt, ale chyba kont, a nie userów. W tej chwili jest ich 2 razy więcej, niż przed otwarciem rejestracji i co z tego wynika? Ano, nic. Peerów cały czas jest ok. 5000. Można to co prawda tłumaczyć brakiem atrakcyjnych pozycji w ostatnim czasie, oraz częściowym zniesieniem freeleechingu, ale coś mi to wygląda na zakładanie multikont przez różnej maści kombinatorów. Ewentualnie są to ludzie z TG, którzy szukają jakiejś alternatywy po jej zamknięciu.
A co do samej stronki, to niestety z przykrością muszę stwierdzić, że z każdym tygodniem jest coraz słabsza, a przynajmniej nie lepsza. :unhappy:
Dopisze poniewaz musze jak uzytkownic :) Ktos podal ze lepsze predkosci od pt i wszedlem akurat sie zarejestrowalem bo bylo jeszcze bez zapka czy kodu aktywacyjnego sciagam torrenta(duzo jest co nietrzeba upac,niepamietam jak to sie nazywa) i o dziwo ostatnio duze problemy z radiowka(zmieniam naszczescie) wszedzie smiga 3mb a na tej stronce twardo jedzie 5mb :) niewiem co oni maja ale niebylo masse seedow tak jak na pt czy tl a sciagalo lepiej dlatego polecam i walczcie o ta stronke bo oni ide na jakosc a nie ilosc i to jest tez wazne bo kazda stronka torrentow idzie na ilosc chociaz z iloscia to na zagraniczne typu tl a jakosc to wlasnie takie pl lektorek np ;]
duzo jest co nietrzeba upac,niepamietam jak to sie nazywa
Freeleech to się nazywa, ale seedować trzeba, bo inni też chcą to pobrać. Za h&r można dostać warna, a z czasem i bana. Przecież torrenta nie mogą w nieskończoność seedować te same osoby. To obowiązek każdego, kto pobrał!!!
niewiem co oni maja ale niebylo masse seedow tak jak na pt czy tl a sciagalo lepiej
Prędkości wcale nie zależą tak naprawdę od ilości seedów tylko od jakości ich łącz. Wystaczy kilka dedyków przy małej ilości peerów i prędkości są naprawdę niezłe.
witam wszystkich,
chcialbym zapytac jakie obowiazuje ratio na Heaven?? w FAQ ani w regulaminie nie doszukalem sie takiej informacji...
witam wszystkich,
chcialbym zapytac jakie obowiazuje ratio na Heaven?? w FAQ ani w regulaminie nie doszukalem sie takiej informacji...
Niskie...
Widziałem osoby, które mają 0.2 i nie mają nawet ostrzeżenia.
Jednak większe od 0.4 nie powinno przysparzać kłopotów.
Ze strony odszedł ELAN, czyżby powolny koniec strony
Topic zakładam, z tego względu, że wielu uzytkowników pytało ''co się stało??!!''. No to odpowiadam krótką refleksją na temat tego co wymyśliłem z panem X, a następnie znacząco pomógł FLT (chodzi o HT). To co mnie gryzło od dłuższego czasu to to co chyba wszyscy zaobserwowali, na HT po uplywie miesiąca od startu przestały się pojawiać pl release pierwsze.I do tej pory tego nie ma i nie będzie (takie jest moje zdanie), zwłaszcza mnie to denerwowało po udanym starcie jak i haslami które rzucaliśmy aby rozreklamować tracker, ludzie uwierzyli porejestrowali się no i było..ale tylko przez pierwszy miesiąc.Następnie znaczna stagnacja nastąpiła w rozwoju strony, ktora się w daszym ciagu nie rozwija w tej chwili, wszyscy to widzimy. Prawda jest przykra, nikt w tej chwili nie ma tam dostępu do -PL- plików i raczej mieć nie będzie. Kolejny błąd przy tworzeniu serwisu został zrobiony na początku na wybraniu kodera strony użytkownik Neo128 (ktorego zresztą nie trawiłem od samego początku, czego nigdy nie ukrywałem, co może niektórych bolało, a innych nie) jest nieodpowiedni do wykonywania tych czynności, dopiero po dościu nuerhera <bije pokłony> było ok. Jedna z największych gaf? heh tutaj będzie trzeba pochwalić ludzi z polishtracker nie wiem czy to shaq ;] ale raczej tak...jak nie to bhd ;] bez problemowo włamali sie na serwer na ktorym stoi ht dostając wszelkie informacje, które chcieli. Kolejny powód, rozstania się mojego z ht to zupełnie nieumiejetne komunikowanie się między czlonkami personelu, jedna z takich sytuacji to np awansowanie na moderatora cobre (nie mam nic do goscia wrecz przeciwnie wielki respect), ale chodzi mi o sposob w jakim zostal on promowany do tej rangi. Chodzi mi o to, ze Neo128 sobie go promował napisał to na kanale irc dla personelu jedna osoba przytakła reszty nie było i on uznaje, ze juz moze robic co chce.Wdłg mnie nie może byc takich sytuacji, że ja dostaję pm od ludzi ''skad ten nowy moderator?'' i sie zastanawiam o czym mowa przeciez nie ma nowego moderatora...Kolejny przyklad załatwienie pre + pre-announce dla strony załatwiłem jakies 2 dni temu ładnie, żeby każdy mogł korzystać nie było zadnych sprzeciwow osob obecnych, jednak wolalem poczekac za wszystkimi, jedno co mnie zdziwilo pan Sc0field (jak wiatr zawieje) nie ma nic przeciwko gdy nie ma Neo wracam na nastepny dzien a on, tez ze nie bo tam nie wiadomo co to za siec jest, no i jeszcze dostalem do informacji od Neo, ze takie pre to do bani heh to mowie sam zalatw i co mamy ?-cisze. Dobra juz nie bede chlopakowi tyle wytykal, ostatnie zdanie na jego temat, nie nadaje sie, na dodatek wszystko mu za ciezko zrobic odp na pytania, pomoc ludziom itd... n/c Do reszty ekpiy nie mam nic, tyle, że też nie umieją zaradzić stagnacji, dlatego daję sobie z tym spokój, już wiem jak to jest łatwo pisać łatwo mówić ciężko wykonać..i teraz tak na końcu wielki respect dla całej administracji PT bo tam naprawde 90% rzeczy jest prowadzona niezwykle fachowo...stworzenie ht duzo mnie nauczylo i napewno nie byl to tez czas zupelnie stracony, a jak to mawiaja czlowiek uczy sie na bledach, wiec pozyjemy zobaczymy, moze cos teges..
i ostatnie tak z konca, zeby rozwiac wszelkie watpliwosci ludzi, bo wiem, ze wielu to ciekawilo moze do teraz ciekawi
elan = UPO
pozdro mam nadzieje, ze tam nie bylem jakis nad wyraz ostry
greeetz to FLT,X, H4N5, NUERHER, COBRA, DESTINATION, NIEDZIEL
niestety zawiodłem się na tej stronie, nie ma nic ciekawego
Ruch na tej stronce raczej niewielki ostatnio i (jak dla mnie) niewiele ciekawych pozycji, choć trafiają się się ripy z polskiej tv, których nie widziałem gdzie indziej.
Jak dla mnie spoko stronka, bo jeszcze żadna nie wymysliła darmowego ściągania. Polecam się zazpisać i wysyłać.
gowno nie strona
1.nie wiem poco ten kod przy logowaniu - zabezpieczaja sie jakby bog wie co to byla za strona
2.poryty staff, szkoda gadac
3.malo ciekawych pozycji
ogolnie mozna sie zalamac :unhappy:
bari powiedzial co wiedzial. pewnie stracil tam konto/a, lol wiesz co lepiej niech sie zabezpieczaja bo nie chce patrzec jak sie wlamuja na ht jak to robili na inne pl stronki gdzie intruz wywalal doslownie cala baze a jeszcze super profsejonalna administracja nie miala kopii bezpieczenstwa bazy.
A co do ht. wedlug mnie nie jest to co bylo na poczatku ale jak widac ilosc userow im rosnie torrentow tez (rowniez tych pl) takze jakby sie ponownie cos ruszylo jednak w wolniejszym tempie.
moim zdaniem dobry pomysl z pozycjami freebie, troche ozywiaja strone...nie ma tam ruchu jak na PT no i pozycje tez sie raczej pojawiaja troche pozniej, no ale za to sa wrzuty ktorych nei ma gdzie indziej, moim zdaniem dobre strony sa w wiekszosci takie same, roznia sie od siebie jedynie nielicznymi pozycjami - ale to sprawia ze wlasnie chcemy miec konta na wiekszaosci z nich a nie tylko na jednej
Misiek21bdg
11-03-07, 22:49
Hej ostatnio zauważyłem ożywienie na stronce .Pojawia się dużo fajnych pozycji i dzięki temu HT wraca do gry :) moja ulubiona stronka z Torrentami.
Hej ostatnio zauważyłem ożywienie na stronce .Pojawia się dużo fajnych pozycji i dzięki temu HT wraca do gry :) moja ulubiona stronka z Torrentami.
Fakt, ale żeby to nie były przypadkiem ostatnie drgawki przed śmiercią. Stronę praktycznie ciągnie dwóch ludzi i jeśli tylko jednemu z nich znudzi się ta zabawa, to niestety ale HT smutno skończy.
Strona do du**
plus-duzo filmow XVid (jak dla mnie)
minus-bardzo slabe wstawki,slabiutkie predkosci,
Ogolnie mowiac strona mi sie nie podoba
Czy ty przypadkiem nie pomyliłeś stron? Jakie małe prędkości? Chyba nie powiesz, że nie jestes tam w stanie "zapchać" swojej neo 512 ;P
I nie wciskaj ludziom kitu, że masz shella, bo jak na razie to masz bana na większości stron za używanie moda SHU. :oh:
minus-bardzo slabe wstawki,slabiutkie predkosci
Jasne... :]
Wstawki CiNE0S trzymają stronę.
Wiadomo, że jak ktoś już się przyzwyczai do strony i wyrobi sobie dobre statystyki, to potem będzie z niej korzystał.
Filmy DIVX z polskim lektorem mają dużo szybciej od PT, ale tak jak mówię to tylko jedna grupa CiNE0S, może jeszcze BiNL.
Ogólnie bardzo dobra strona umiejscowiona tuż za TG :)
Mam prośbę :
Czy ktoś kto ma konto na tej stronie mógłby wrzucić screeny z:
-Statystykami
-Najpopularniejszymi torrentami (Screen z wstawkami które mają najwięcej leechów) i (Screen z wstawkami które mają najwięcej seedów)
Z góry dzięki :rap:
Witam jestem posiadaczem konta na HT i jestem bardzo zadowolony stronka jest jedną z naj lepszych i warto mieć tam konto.
hmmm, niestety troche sie rozczarowalem ta stronka. Mam nadzieje ze cos ruszy. Zycze tego zespolowi HT
Co prawda to nie miejsce na takie pytania, ale czy u Was też pokazywana jest niewłaściwa godzina wstawienia nowej pozycji?
Tylko mi nie mówcie o zmianie strefy czasowej, bo aż takim noobem to nie jestem ;P
Stiffmeister
18-03-07, 16:03
Dobra stronka z szybkimi relkami grupy Cine0s. Warto miec konto. Polecam :rap:
Misiek21bdg
18-03-07, 17:26
Nom tylko dobrze by było by jeszcze jakąś grupe pozyskali :) żeby w razie czego nie zostać z niczym .Ale fakt CINE0S super!
Nom tylko dobrze by było by jeszcze jakąś grupe pozyskali :) żeby w razie czego nie zostać z niczym .Ale fakt CINE0S super!
:oh: :oh: Jaką grupę??? Te ich grupy to członkowie staffu, wiec chyba nie będą kalać własnego gniazda.
Misiek21bdg
18-03-07, 20:49
Nom to wobec tego ,żeby członką się nie znudziło bo robią kawał dobrej roboty!
calkiem fajna stronka.jak ktos nie ma z polskich PT, TG czy ST to ta strona mu to prawie w pelni zrekompensuje
No dokaldnei strona jest naprawde dobra z tego co wiem tylko ja sie tam dostac jesli sa tylko zaproszenia .
No cos moze sie kiedys uda :)
mam taka nadzieje :)
pozdrawiam
Nom... dobra stronka kiedyś była, ale jak ktoś ma zbyt potężne łącze, to dla nich jest oszustem... Bo łatwiej skasować im moje konto, które ma porządne ratio poprzez ciężką pracę, niż szukać prawdziwych oszustów... HT to dno, bo zaczyna im odbijać jak na PT...
h4xMnieCisnie
08-04-07, 02:10
skoro są administratorami najlepszej polskiej strony torrentowej (uznajmy że PT to strona ogólnoswaitowa) to czemu by nie mieli sie teraz wyrzywac na innych userach?
Talbis, jesli sie na nich zawiodłes to sobie poczituj
prawda jeśli jak ktoś ma wysokie i mocne łącze to oni myślą że ta osoba czituje coraz gorzej
się tam robi
Orientuje się ktoś kiedy będzie otwarta rejestracja albo dadzą zapki?Stronka podobno na bdb serwerze,kiedyś miałem i świetnie śmigała lecz się wymieniłem i żałuje ze nie zostawiłem chociąz jednego zapka sobie :(
Misiek21bdg
09-04-07, 19:18
Nie wiem kiedy dadzą zapki ano otworzą rejestrację ale jakby co sam dysponuje zaproszeniami na nią .A jakbyś miał już tam konto to dodatkowe zapki otrzymasz min. wspierając stronke finansowo.
Nie otworza rejstracje, a czy dalej rozdaja co 28 dni ????
dan.hunter
12-04-07, 10:21
Dalej dają zapki co 28 dni.
Teraz kiedy gdzies beda ??
edit by D3FiX//Dwa posty usunięte...!!//
co 28 dni rozdają czekaj cierpliwie
Misiek21bdg
17-04-07, 12:39
Po pierwsze to rozdają zapki co 28 dni tylko tym co wspierają stronkę finansowo także to nie jest tak że każdemu bo jakby było inaczej to miałbym już full zapków :)
Nie rozdaja zapkow tylko tym ktorzy wspieraja stronke finansowo, ale takze osobom ktore maja klase min Power User. Co 28dni osobie wsparajacej stronke finansowo, a majaca mniej niz 4 zaproszenia ich ilosc zostaje zwiekszona do 6. Osobom randze min PU liczba zaproszen zostaje zwiekszona do 4.
Naprawde swietna stronka, mysle ze warto o nia dbac i jej pomagac, zaloga robi kawal dobrej roboty.
pozdro
stronka bardzo ciekawa i dobra na prawde warto tam mieć konto
lol ja chcialbym[..]
edit by D3FiX//Żadnych prośb o zapa, nie ten dział!//
edit by D3FiX//Dział ZAPROSZENIA!!! :mmm: //
Dobra stronka ! Polecam :rap:
Swietna stronka. Duze predkosci. Wstawek coraz wiecej :) Jak ktos potrzebuje zapa to
http://www.torrentmania.info/topics5/3-zapy-na-ht-vt7950.htm
Siema. Jak to możliwe że moje ip jest zbanowane na tej stronce jak nigdy na niej nie byłem zarejestrowany a neta mam od niedawna i dostałem zaproszenie i nic z tego. Może jakiś admin tej strony by to sprawdził jak coś to pisać /xxxxxxxxx/ Kontakt na PM !
/ Takie sprawy na PM załatwiamy / Virtual Machine
tomaszek15
29-06-07, 10:01
Powiem Wam ,ze bardzo ciekawa ta stronka, dzisiaj dostałem zapa.
Stronka jest naprawde fajna,prędkosci zadowalające,no a na dodatek teraz jest cały czas FREE LEECH! :rap:
2007-07-01 00:00:22
Po długiej, wielogodzinnej naradzie, Personel zdecydował się przedłużyć Free Leech do 8 lipca 2007, godz. 23:59 . Osoby, które będą uciekać po pobraniu pozycji, pożegnają się z kontem.
Przy okazji, chcielibyśmy przypomnieć o całkowitym zakazie wrzucania pobranych z HeavenTracker pozycji na inne trakery. Osoby łamiące tę prostą zasadę z całą pewnością nie zawitają ponownie w naszym gronie.
Co do ostatniego posta co myślicie o tym zakazie wystawiania pozycji na innych trackerach, wnioskując z pierwszego postu tego tematu można wszystko wstawiać z oryginalnym nfo i dopiskiem (tutaj mamy swego rodzaju zaprzeczenie samemu sobie). Jak dla mnie jest to co najmniej chore tak samo jest na PT, jedynie TG się specjalnie tym nie przejmuje i za to najbardziej ich lubię.
Myślę, że admini HT mają tu na myśli pozycje stworzone przez użytkowników specjalnie dla HT (np. paczki). Takie pozycje mogą być uznane za ich własność.
Natomiast relki scenowe nie są własnością żadnego trackera i jak dla mnie każdy może pobierać je skąd chce i wrzucać potem, gdzie mu się podoba.
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.