View Full Version : Doradźcie
jaki program mozecie doradzic .... osiagam 70 kb\s bit cometem czy to duzo ?? plz o odpowiedz
ale jakie szybkości ma to łącze bo jeśli tego nie wiemy to jak możemy napisać czy to dużo czy mało na twoim łączu?
70 Kb/s czy moze raczej 70 KB/s, bit a bajt to roznica jak 1:8
ja bym ci polecił azureusa bez względu na prędkość łącza, ja go mam i ściągam z max prędkością, łącza, program w języku polskim i bardzo łatwy w obsłudze,
tu Polska pomoc programu http://www.azureus-polska.pl/, tam masz wszystkie konfiguracje programu żeby chodziło na maxa, a jak czegoś tam nie znajdziesz to wejdź na kanał irc w programie i tam ci we wszystkim pomogą :ironman:
pzdr
sprawdź, może akurat u ciebie chodzić utorent,
nie wiem jak to ludzie używają programów ale u kazdego inaczej działają
mam lacze neo 512 i kB/s...
hm, ja mam 1000 a ciagne i wysylam razem ok 70 do 200, dziadostwo
[ Dodano: 12 Październik 06, 23:42 ]
RAZEM tyle, i ciągne i wysylam. A bywa ze i po 10 leci
jak by ktos umial liczyc to wie ze 512 : 8 = 64
a temu sie sciaga 70 bo bit comet zawyza
ja osobiscie polecam uTorrenta
testowalem wiekszsc klientow i ten jest najlepszy, a co najwazniejsze najmniej systemu zabiera
przy bc ledwo mi gry chodzily a przy utorrentcie chodza jak bez niego
Te 70 kilo jest niemożliwe jeśli chodzi o torrent, sam 230 osiągam jak zaczynam ściągać z FTP jakiegoś. Wtedy poprsotu idzie jak burza. A tak pzatym to zmień na utorrenta, jest wszystkie pgoramy z BITem jakoś mi się nie widzą :)
napewno nie polece tobie azurusa i bitcometa ale moglbys sprobowac na utorrencie
mam problem mam radjówkę i nie mogę znaleść portu do ściągania :unhappy:
mam problem mam radjówkę i nie mogę znaleść portu do ściągania :unhappy:
Musisz zadzwonić do swojego provider'a i powiedzieć żeby ci port przekierował :D
No chyba że blokuje p2p to wtedy raczej nie masz na co liczyć, ale zapytać zawsze można :D
ściągaj na 80 albo 81 te porty zawsze są otwarte :D:D
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.