View Full Version : Gry na komórkę
Witam!
Ciekawi mnie czy często korzystacie z telefonu po to by pograć sobie? Jeśli tak to w jakie gry najczęściej gracie?
Ja osobiście gram dość często, od 30minut do 4h dziennie(w pracy) przeważnie w takie tytuły jak Sudoku, Galaxy On Fire, Robot Alliance, Worms Forts 3D, Motoraver, Ducati Extreme.
Pozdrawiam!
edit by GOOD// Przenosze do GSM!
ja jestem raczej staromodny pod tym względem moze dlatego że mam stary telefon ;) gram w snake 2 obecnie
rozbuchaczkluch
26-02-06, 00:56
Ja nie gram zbyt czesto, jednak ostatnio grywam w Bounce, calkiem fajna gra :]
JA GRAM CZESTO W DILOWANIE - taka tekstowka
no i w Yeti 4 - ten o mewach na plazy :)
nextepisode1
26-02-06, 12:07
czesto gram na kom. zwlaszcza na wykladach ale gram tylko w te gry ktore mam w telefonie np. w golf lub szachy
Ja tez gram czesto i nawet filmy na Smart Movie ogladam sobie :D
Worms World Party polecam (wygladaja jak normalne Wormsy!!!), tez Tomb Raidera, Call of Duty, Asphalt: Urban GT 2, Fifa Football 2005, Moto GP, Pandemonium, Pathway to Glory, Red Faction, Tony Hawk's Pro Skater (kosmos!!!) i inne gierki, ktore spoko smigaja pod moja Nokia 3230. Dlatego jak kupowac telefon to polecam z Symbianem (to jest potega).
ja także często nie gram na komie ale jak juz jest okazja to golf :)
No czasem gram jak mam troszkę czasu w robocie :D .
Obecnie w "Prince of Persia"
ja najczesciej gram w colina, splinter cella, i prince of persia
Z gier na komórkę to najbardziej podpasowały mi : Splinter Cell, XIII i Prince of Persia.
Gralem w princa,king konga,call of duty,fifa 2004 i 2005,teraz troche w "siatkarskie zlotka",i powrot do snake 2.Wszystko na nokii 3100.Jeszcze splinter cell.
Ja tam zabardzo nie gram w gry. Jak juz to w space impact :D
Ja gram często na komurce głównie w splinter cell 1 i 2. Na www.siemensy.pl są linki do darmowych gier na siemensy i nie tylko.
Snake2
bowling
chamster box
Malo kiedy gram najczesciej jak musze na cos dlugo czekac
a mam przy sobie komorke
Polakov w dilowanie
Czy ta grato nie jest MaxDila?
tekstowka kupujesz w jednym miescie sprzedajesz w drugim przy tym uwazasz na dresow itd.
jezeli tak to bomba gralem w to na komie
na zajeciach jak jest jakis nudny wyklad
a gierki w ktore szarpie to caveman i saper ;-)
Rzadko gram. jak juz to platformowki. :D
robertsosna
24-05-06, 19:59
mój ulubiony obecnie hit prince of pwrcia & worms
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.